search Situs Panelusuran

WOWOW Faucet Pot Filler Matte Ireng Komersial Dinding Mount Faucet Kuningan Pot Filler Black

USD96.99
Didol:
0
reviews:
0

Amazon US

  • Pengisi Pot Ireng Kualitas Premium: Digawe saka Bahan Kuningan Padat, nyegah karat lan bekas driji, nambah daya tahan lan reliabilitas struktur
  • 360 ° Fauce Rotatablet: FOWOW faucet pot filler kanthi desain swing arm 360 ° luwih gampang kanggo ngisi pot ing kompor kanthi cepet tanpa mlaku saka sink menyang kompor. Bisa ditarik nalika ora digunakake, ngirit ruangan pawon
  • Filler Faucet Faucet Ireng Matte: Tombol rendah ing finish ireng murni, nolak korosi lan ora gampang dioksidasi, kanggo nggawe gaya dekorasi pawon modern. Aerator bebas netes nyedhiyakake tekanan banyu sing tetep, ora ana cipratan lan ngirit banyu
  • Wall Mount Pot Filler: Utas kuningan ukuran standar AS 1/2 "NPS nganti 1/2" NPT), dipasang ing tembok bolongan siji, kanthi flange instalasi kanggo stabilitas. Kabar: Mung pas kanggo banyu adhem
  • Jaminan, Layanan Pelanggan: Garansi 5 taun lan dhukungan pelanggan sing tepat wektu ditawakake. Ditutupi babar pisan winates 90 dina. Hubungi kita liwat pesenan, kita bakal nyoba sing paling apik kanggo mbantu sampeyan
  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja

WOWOW Pot Faucet Matte Black

Nandheske nyedhiyakake faucet berkualitas tinggi

Material Kuningan Premium

Keran pengisi panci WOWOW digawe nganggo kuningan padat premium. Priksa manawa banyu sing ngliwati pengisi panci iku alami, higienis lan sehat kanggo kulawarga, Tingkat aliran sing dhuwur bisa ngisi panci utawa wajan kanthi cepet.

Ngirit ruangane pawon

Faucet pengisi panci komersial iki nduweni rong katup kanggo kendhali dobel, tandhing gabungan loro tekan nganti 23.8 ″, banjur lempitan nalika ora digunakake.

 

Aerator ABS Neoperl

  • Anti-splatter aerator Neoperl berkualitas tinggi
  • Aerator ABS ngirit 50% banyu
  • Nyedhiyakake tekanan sing tetep
  • Bisa gampang dibukak kanthi koin
  • Pasokan Banyu: Mung Banyu Kadhemen

 

 

 

specifications

SKU: 2311200B Kategori: , Tags: ,

Keterangan

Produsen

WOW

Bobot Item

3.78 pon

paket Ukuran

15.43 x 9.57 x 2.13 inci

Werna

Matte Ireng

gaya

Gaya A

Rampung

Matte Ireng

Material

Kuningan

Wangun

Lurus

Cara Instalasi

Lubang Tunggal

Jumlah Bolong

1

Penangan / Penangan Lever

Kanan

Jumlah gagang

2

Nangani Material

Metal

Warranty Description

Garansi winates 5 taun

Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X