search Situs Panelusuran

Wau Pot Pot Pengisi WOWOW Ing Ndhuwur Chrome

USD97.99
Didol:
44
reviews:
0

Amazon US

Fitur keran kompor pawon yaiku 304 badan keran stainless XNUMX, aiser kualitas tinggi, saklar nangani gampang dioperasi, bobot lengkap ora nolak sudhut, aksesoris lengkap

Pandhuan instalasi 2311200C

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja

Wau Pot Pot Pengisi WOWOW Ing Ndhuwur Chrome

Wau Pot Pot Pengisi WOWOW Ing Ndhuwur Chrome
Wau Pot Pot Pengisi WOWOW Ing Ndhuwur Chrome Wau Pot Pot Pengisi WOWOW Ing Ndhuwur Chrome Wau Pot Pot Pengisi WOWOW Ing Ndhuwur Chrome

Tanduran pot Chrome 2311200C

Yen sampeyan ngrancang pawon anyar kanggo merek, luwih becik sampeyan bisa ngrancang kanthi cepet. Sampeyan bisa mikir babagan kabeh fungsional sing pengin lan kudu nggawe pawon sampeyan pengalaman paling apik. Pawon kanggo umume kulawargane ing papan sing umume sampeyan urip ing omah. Dadi sampeyan luwih becik ngrancang pawon impen sing bisa ngetrapake kabeh kabutuhan lan kekarepan sampeyan, sampeyan lan kulawarga. Nalika sampeyan ngrancang pawon wiwit awal, sing paling penting sampeyan bisa nindakake apa-apa. Ana meh ora watesan. Nah, anggaran wicaksana bisa uga. Umume sampeyan mung ngrancang pawon impen, lan gumantung karo rega lan anggaran nyata, sampeyan bakal miwiti nyetel barang

pas kanggo budget sampeyan. Pitakonane kepiye carane cocog karo anggaran sampeyan. Sampeyan ora pengin nggunakake mudhun item sing paling penting kanggo sampeyan. Babagan bahan lan kemasan pawon, bisa uga ana bedane kanthi jumlah gedhe. Yen sampeyan ndeleng prabédan karo alternatif sing beda-beda, kadhang-kadhang ora ditemokake. Kanthi cara iki sampeyan bisa ngirit kanthi biaya. Ing sisih liya, sampeyan ora kudu kompromi babagan kualitas peralatan pawon penting. Banjur murah bisa katon larang regane. Iki kudu lan bisa nyingkiri. Sampeyan mung kudu golek pemasok sing bisa menehi dhuwit paling apik kanggo dhuwit. WOWOW yaiku pemasok!

Fasilitas pot kromo ngisi tap 

Tutul panci pot mesthi fungsi ing pawon sing bisa gampang urip pawon. Amarga ora akeh wong sing duwe peralatan pawon kaya iki, mula durung digunakake. Nanging, nawakake keuntungan ing pawon lan ngindhari barang-barang sing abot kaya panci sing diisi banyu. Kanthi pot krom isi tap WOWOW, sampeyan bisa ngisi pari sampeyan nalika ana ing kompor. Kanthi cara iki sampeyan ora kudu nggawa pot kasebut saka sink pawon menyang kompor kanggo nggodhok banyu. Utamane yen sampeyan duwe tangan utawa lengen sing sithik, utawa mung kurang kekuwatane, tutul pangisi krom iki bisa nggawe urip luwih gampang.

Kanthi pot krom isi tapisan, sampeyan bisa ngisi pot banyu nalika ana ing kompor pawon. Ora preduli manawa geni wis ana, utawa yen ana panci liyane sing digodhog lan digodhog. Yen krom Isi krom digawe saka logam berkualitas tinggi, kanthi gampang bisa nolak panas. Mula, tunyuk krom pot krom iki migunani banget lan tambahan pawon sampeyan.

Nilai kanggo ngetok pot krom dhuwit 

Kaya sing wis kasebut ing ndhuwur, WOWOW nawakake nilai sing paling apik kanggo dhuwit sing bisa dipikolehi ing pasar. Tutul panci krom sing nggumunake iki temtunipun bisa saingan karo merek A amarga nawakake kualitas sing padha utawa luwih apik, lan tetep ditawakake kanthi rega sing terjangkau. Rega saka pot krim krom A-merek bisa uga tikel telu utawa luwih larang. WOWOW nuduhake terus-terusan manawa rega kaya iki pancen ora prelu. Pramila WOWOW nawakake nilai paling apik kanggo dhuwit nganggo tap krom pot krom iki. Ora ragu!

Kualitas panci kromo WOWOW kualitas ora bisa ditemtokake. Ora ing papan pungkasan amarga WOWOW nggunakake bahan berkualitas tinggi kaya stainless steel lan rampung kromo sing bermutu. Sampeyan langsung weruh kualitas kasebut. Kanthi bobot ora kurang saka 60 oz, sampeyan rumangsa digawe saka logam padhet. Tutul krom pot iki tahan nganti pirang-pirang taun, lan sampeyan bisa uga bisa nampa keuntungan sing gampang saka gangguan polong pot krom iki. Tutul panci krom uga dilengkapi karo aoper Neoperl. Iki menehi tekanan terus, lan aliran banyu sing terus-terusan. Aerator njamin ora luwih cipratan, lan pengalaman banyu sing ora netes lan bocor.

Nyambungake konten pot kromo 

Tutul krom pot krime iki dirancang kanthi bener supaya ora butuh papan ing hiasan pawon. Kanthi nempelake panci krom pot sing bisa diikat iki, sampeyan bisa gampang nyimpen tembok ing mburi kompor. Tutul krom pot kranjang duwe lengen ayunan loro-sisi. Kanthi cara iki bisa disimpen kanthi minimalis, lan isih tekan dawa nalika diudhunake kanthi lengkap. Kanthi maksimal 24 inci saka tembok, sampeyan bisa tekan saben pojok kompor pawon sampeyan.

Kanthi gunakake loro, sampeyan bisa ngeplik pot pot kromom kanthi gampang tanpa bocor. Iki uga nawakake keamanan ekstra, amarga sawetara wong sing wedi karo jinis iki. Amarga ora ana klelep, banyu sing tumpah bisa bocor ing kompor. Sampeyan bisa nutup taping krom pot kasebut kanthi katup master, caket karo tembok. Lan sampeyan bisa nutup uga kanthi katup ing spout kasebut. Iki njamin aliran sing mantep sing paling cocog kanggo tujuane. Proteksi kaping pindho iki nawakake keamanan maksimal. Yen sampeyan pengin nggunakake tapisan kromo pot, sampeyan mung mbukak katup master, lan sampeyan ngeposake pita kromo iki kaya pita dapur liyane.

Tutul kromo pot sing apik 

Amarga ngrampungake krom sing apik banget, tutul poling pot kromom iki nyedhiyakake tambahan kanggo gaya pawon sampeyan. Iki nampilake lapisan sing paling reflektif lan glistening menyang tap Isi pot sampeyan. Kombinasi karo badan baja stainless 304, pot panci krom iki menehi pengaruh dramatis kanggo gaya pawon. Kajaba iku, pot Isi krom iki ora karat lan tetep elegan lan apik nganti pirang-pirang taun. Ora apa-apa sing WOWOW nawakake sampeyan wektu garansi 5 taun ing nutul pot kromo iki. Iki mbuktekake manawa WOWOW yakin babagan produk, lan regane kanggo entuk dhuwit. Kauntungan saka pot krom Isi tap kanthi ringkes:

• Titik panci praktis praktis

• Desain modern kanthi mutu krom kanthi kualitas dhuwur

• Baja tahan karat

• Katup kaping pindho

• tekan maksimal kanthi lengen swing dual

• Gampang di resiki lan gampang dijaga

• garansi 5 taun

 

 

 

Keterangan

bobot

1.71 kg = 3.7699 lb = 60.3185 oz

paket Ukuran

15.5 x 9.7 x 2.1 inci

Werna

Chrome

Rampung

Chrome

Material

Kuningan

pola

Lipat / 2 Gagang / Swing Lengan

Penangan / Penangan Lever

Kiri utawa tengen

Nangani Material

Kuningan

Ukuran Pisau Lipat

23.8 inch

Deskripsi Kinerja

Air dingin

Dianggo

Komersial / Restaurant / Residential / Indoor / Kitchen

Kasedhiya Komponen

Faucet pangisi / konektor NPT; Aerator ABS Neoperl; Aksesoris Pemasangan (baut jangkar nilon Fischer Jerman)

Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X