search Situs Panelusuran

WOWOW Pot Filler Komersial Dinding Mount Faucet Matte Faucet Pasta Ireng Pasta

USD99.99
Didol:
42
reviews:
0

Amazon US Amazon MX

  • Pangisi Tembok Tembok Gunung: 1/2 Utas sambung NPT (ukuran standar AS), pangisi panci dipasang ing tembok bolongan siji, mung pas kanggo banyu adhem (dudu mixer). Kabeh kit instalasi kalebu ing paket kasebut.
  • Faucet Lipat sing bisa dienggo: Desain lengen ayunan 360 ° supaya gampang ngisi kapal masak kanthi langsung, ora prelu mlaku saka wastafel menyang kompor. Sampeyan bisa melu menyang tembok yen ora digunakake, mula bisa ngirit ruangane pawon.
  • Kuningan Pot Filler Matte Ireng: Digawe saka 100% bahan kuningan berkualitas tinggi, anti karat lan non-karat, njamin daya tahan lan reresik gampang. Kanthi permukaan batin sing polesan, kuat lan ora ana bocor. Rampung ireng matte, bukti sidik jari lan nyegah oksidasi.
  • Aerator Neoperl Kab: Dilengkapi aerator ABS Neoperl sing bermutu, nggawe aliran aerasi sing sampurna, sepi lan tanpa cipratan. Apa maneh, bisa mbantu ngirit banyu!
  • Jaminan, Layanan Pelanggan: Garansi 5 taun lan dhukungan pelanggan sing tepat wektu ditawakake. Ditutupi babar pisan winates 90 dina. Hubungi kita liwat pesenan, kita bakal nyoba sing paling apik kanggo mbantu sampeyan.

Ngirim menyang

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja

WOWOW Pot Faucet Matte Black WOWOW Pot Faucet Matte Black WOWOW Pot Faucet Matte Black WOWOW Pot Faucet Matte Black

WOWOW Filler Faucet Fold 2311100RB: Faucet filler pot, struktur kuningan premium awak keran, faucet pawon kanthi kain paling apik, tahan gores, gampang dicuci, kuningan kemurnian tinggi, kuat, bebas timbal, tahan korosi. Tahan driji, keamanan tahan lama, lingkungan & kesehatan.

Kanthi potongan sudut lan babagan industrialis, pengisi ceret iki bisa uga nggawe pratelan paling apik ing pawon sampeyan. Desain tembok tembok kraneka ing pawon godhong akeh ruang kontra kanggo karya prep, dobel sendhi keran lan 360 derajat spout iki nambah penak kanggo nyukupi untune pari nalika kompor utawa kompor, banjur ngumbah tembok.

Faucet pangisi panci pawon kanthi tata pratical lan fungsional: Mung ana rong katup kanggo dual flow controller, dobel gabungan kaping pindho nganti 20 ″, lan faucet stainless steel ora bisa digunakake nalika ora digunakake. Ngisi kranjang meh kabeh kabutuhan masak, ora luwih gampang tinimbang nggunakake pengisi tunas. Persiyapan pasang tembok khusus ngidini papan tambahan ing konter sampeyan kanthi bebarengan nyedhiyakake kaunggulan luar biasa.

Faucet sink dapur kanthi KADAR ALIR AIR: Faucet cekelan tunggal sing dilengkapi aerator neoperl menehi tekanan terus-terusan lan aliran banyu terus-terusan langsung.

INSTALASI GAMPANG lan GARANSI 3 TAHUN: Ukuran utas faucet iki 1/2 ″ NPS lan bisa dipasang karo 1/2 ″ NPS dadi konektor 1/2 ″ NPT, gunakake mung banyu adhem. Gampang kanggo nyiyapake nggunakake kunci heksagon. Hubungi kita yen sampeyan duwe pitakon.

Katup keramik sertifikat NSF nawakake fungsi tanpa netes: Cartridge keramik tanpa timbal diakreditasi dening NSF, nggawe jumlah timbal ing banyu sirkulasi standar safety sing ditrapake, nyuda cedera langsung lan ngreksa wong sing sampeyan tresnani. Katup keramik gampang diowahi. Ora ana volume aneh nalika banyu mili.

Desain sing ora ana gandhengane Kanthi teknologi paling anyar: Kanthi rong sendi putar, ngidini pangisi tunas bisa dilalekake nalika ora digunakake. Bisa nganti maksimal 20 ″ lan mundur yen ora digunakake, nyedhiyakake maneuverabilitas sing luar biasa. Dilengkapi tutup tutup kuningan saka saben gagang, luwih cocog kanggo ngontrol kacepetan aliran banyu utawa mateni banyu ing pucuk utawa tembok, operasi tangan siji sing gampang

Spesifikasi item:

Urut: kran banyu pengisi rongga

Desain: Tembok Pegang Tunggal Pegangan dipasang

Bahan: Logam / Stainless Steel / Kuningan

Jinis persiyapan: Tembok dipasang

Jumlah gagang: Ngalahake kaping pindho

Bekalan banyu: Mung banyu Kadhemen

Panjang Sakabèhé: 20.23 ″

Fitur Produk:

  • Spout Dual Jual Dhewe-Gaya Dhewe
  • Cartridge Keramik, bisa kasedhiya lan ditutup kaping 500,000
  • Faucet putar, swivel bisa dadi 360 °

Apa sing ana ing Kothak:

  • Faucet Isi Panci Panti Dapur
  • Dipasang Hardware
  • Pitunjuk nstallation

specifications

SKU: 2311100B Kategori: , Tags: , ,

Keterangan

bobot

3.89 kilogram

paket Ukuran

15 x 9.5 x 2.1 inci

Werna

minyak kran pengisi panci gosok prunggu

gaya

Faucet Pot Filler Fold Handle Ganda

Rampung

Minyak Digosok

Material

Kuningan

pola

Lipat Faucet Filler Pot

Cara Instalasi

Dipasang ing tembok

Nangani Material

Kuningan

Deskripsi Kinerja

Air dingin

Kasedhiya Komponen

Faucet pangisi / konektor NPT; Aerator ABS Neoperl; Aksesoris Pemasangan (baut jangkar nilon Fischer Jerman)

Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X