search Situs Panelusuran

Pengisi Pot WOWOW Nikel Disapu

USD92.99
Didol:
65
reviews:
8

Amazon US Amazon MX

Desain tembok tembok kraneka ing pawon godhong akeh ruang kontra kanggo karya prep, dobel sendhi keran lan 360 derajat spout iki nambah penak kanggo nyukupi untune pari nalika kompor utawa kompor, banjur ngumbah tembok.

2311200 pandhuan instalasi

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja

Pengisi Pot WOWOW Nikel DisapuPengisi Pot WOWOW Nikel Disapu Pengisi Pot WOWOW Nikel Disapu

Faucet dapur 2311200 kali lipat: Faucator pengisi panci, struktur kuningan ndhuwur awak sink, kran dapur kanthi bahan premium, Cocog kayata kompor, area makan, pawon, dobel: permukaan sing enak (nikel disikat), kualitas luar biasa, gampang dicuci , kuningan kemurnian tinggi lan kacang kuningan bermutu, kuat, bebas timbal, tahan korosi. Bahan awak: stainless steel, awet, kesehatan & keamanan lingkungan.

Ngisi kranjang sampeyan meh kabeh kabutuhan masak ora gampang banget tinimbang nggunakake pangisi pucuk.

Persiyapan tembok tembok khusus ngidini papan tambahan ing counter sampeyan nalika uga menehi keuntungan sing luar biasa.

Tutup tembok kran banyu pot: Desain kontemporer saka pangisi pot iku spektakuler.

Kran banyu klelep pawon karo LARGE WATER FLOW RATE: kran banyu nangani salah sawijining dilengkapi karo aoper neoperl menehi tekanan tetep lan stream banyu terus.

Faucet dapur: INSTALASI GAMPANG lan JAMINAN 3 TAUN: Ukuran utas faucet iki bakal 1/2 ″ NPS lan bisa dipasang karo 1/2 ″ NPS dadi konektor 1/2 ″ NPT, gunakake mung banyu adhem. Gampang kanggo nyiyapake nggunakake kunci heksagon. Hubungi kita yen sampeyan duwe pitakon.

specifications

SKU: 2311200 Kategori: , Tags: , ,

Keterangan

bobot

3.49 kilogram

paket Ukuran

15.4 x 9.4 x 2.2 inci

Werna

Nikel Disapu

Rampung

Sandhangan

Material

Kuningan

pola

Faucet Sink Komersial / Klasik / 2 Gagang

Cara Instalasi

Dipasang ing tembok

Nyambung Spout

23.8 Inches

Jinis siram

Mode semprotan

Penangan / Penangan Lever

Kiri utawa tengen

Nangani Material

Kuningan

Ukuran Pisau Lipat

23.8 inch

Deskripsi Kinerja

Air dingin

Plug Profil

Dipasang tembok

Kasedhiya Komponen

Faucet pangisi / konektor NPT; Aerator ABS Neoperl; Aksesoris Pemasangan (baut jangkar nilon Fischer Jerman)

Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X