search Situs Panelusuran

WOWOW Faucet Jedhing Jambon

USD69.99
Didol:
0
reviews:
0
  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja

Description

1. casting Kuningan sing ramah lingkungan :selaras karo standar isi timbal, kompak tanpa trachoma, penetrasi tahan bledosan

2. Teknologi hemat banyu sing cerdas: bubbler ngenalake hawa menyang aliran banyu kanggo mbentuk gelembung putih sing gedhe, lan hawa lan banyu campuran kabeh kanggo nggayuh tujuan ngirit banyu.

3. Nangani ergonomis: gagang cocog karo ergonomis, genggeman nyaman, lan saklar kasebut lancar lan gratis

4. 30 HARI Watesan lan Watesan GARANSI winates :Kita ngadeg ing mburi produk, kabeh faucet pawon didhukung karo garansi winates 3 taun, 30 DAYS Return bali lan jaminan dhuwit bali. yen ana pitakon, wenehana dihubungi, kita seneng banget menehi solusi sing tepat wektu

Reviews customer

Adhedhasar review 5
100%
(5)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
D
Kelly Durant
kualitas

Kayane kudu suwe, ditambah kran dhewe iku kabeh logam, dudu plastik alus sing murah. Aku seneng lan mesthi nyaranake aku uga seneng desaine, katon apik banget kaya saiki.

c
Christina

Sampeyan ora bisa salah ing set iki! Dheweke pancen apik banget lan tugas abot sing regane ora bisa dakarepake. Kita luwih dhisik ndeleng Home Depot lan Lowes kanggo faucet sink ireng. Ora ana sing meh padha lan kabeh paling ora regane tikel utawa telu. Kita pancen wareg karo set iki!

B
Bruce Jane
Tuku seneng

Aku seneng kualitas bahan sing digunakake lan pas lan ngrampungake kanthi umum. Aku seneng karo tuku. Instalasi apik, kajaba ing ngisor iki.

M
Michael J.
Cocog kanthi sampurna

Pancen lucu lan pungkasane sampurna. Kualitas tinggi lan tampilan apik banget

B
Bolt.Smith
Faucet sing apik

Faucet jambon iki katon apik banget. Iki minangka titik dobel ing kamar mandi

Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X