search Situs Panelusuran

Tembok Tembok Pandang Tembok Tembok WOWOW Minyak

USD97.99
Didol:
37
reviews:
0

Amazon US

Pengisi lenga tembaga iki diisi sadurunge Masehi.
Desain lempitane gampang digunakake. Wis arah luwes kanggo cocog karo macem-macem posisi, bisa dadi 360 ° rotat, bolongan fleksibel bisa ditarik kanthi lancar nalika ora nggunakake

Pandhuan instalasi 2311200RB

 

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja

 

Tembok Tembok Pandang Tembok Tembok WOWOW Minyak

Tembok Tembok Pandang Tembok Tembok WOWOW Minyak Tembok Tembok Pandang Tembok Tembok WOWOW Minyak

Diskripsi produk:
Kran banyu pengisi lempitan, keranjang sing diisi: kran banyu pengisi 2311200RB nduwe desain rong sisi, lengen ayun bebarengan karo rong genggeman, pit siji, kran banyu kleleban industri bisa disikat nalika ora digunakake, efektif kanggo nyimpen lan masak .
Pungkasan kromo: kran banyu jubin krom ayu, non-erosi lan non-karat, lapisan dhuwur lan refleksi, mung cuci bisa ngumbah.
Aoperlator Neoperl: nyedhiyakake tekanan terus lan aliran banyu pancet terus, aerator tekanan tekanan sing luwih dhuwur karo kurang bukti, netes lan bocor.
Jaminan, layanan pelanggan: jaminan 5 taun lan layanan pelanggan bisa ditemokake. Sampeyan dilapisi kanthi tambahan 90 dina kanthi gratis.

Keterangan

bobot

7.71 kg = 16.9976 lb = 271.9622 oz

Produsen

WOW

Bobot Item

3.74 kilogram

paket Ukuran

15.6 x 9.5 x 2.2 inci

Werna

Gangsa Gosong Minyak

Rampung

Minyak Digosok

Material

Kuningan

pola

Lipat / 2 Gagang / Swing Lengan

Cara Instalasi

Tembok gunung

Ukuran Pisau Lipat

23.8 inch

Dianggo

Komersial / Restaurant / Residential / Indoor / Kitchen

Kasedhiya Komponen

Faucet pangisi / konektor NPT; Aerator ABS Neoperl; Aksesoris Pemasangan (baut jangkar nilon Fischer Jerman)

Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X