search Situs Panelusuran

WOWOW Matte Ireng Loro-Ngalahake Pawarna Gedhe Kamar Wiyar

USD62.99
Didol:
67
reviews:
23

Amazon US Amazon CA

Lapisan kran banyu dipasang kanthi ireng matte, sing bisa nglindhungi permukaan saka karat lan karat.
Selang sup banyu & got dicelupake ing buntelan kasebut. Mesthekake nggunakake barang-barang premium baja kanggo Kesejahteraan Sampeyan
Kontrol Suhu - Tuas loro gagang kanggo kontrol suhu banyu lan aliran banyu Sederhana kanthi langsung
Gampang Nggawe - Kabeh Komponen sing disiapake kanggo instalasi uga kalebu.

Pandhuan instalasi 2321300B

Ngirim menyang

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja

3 Bolongan Gunung Faucet Kamar Mandi nyebar 2321300B-AMUS: jarak sing bisa disetel antarane 6 '' - 14 ''; Ukuran bolongan: 32 - 38 mm / 1.26 - 1.5 ''
Teknologi Sambung cepet Kreatif: gampang dipasang kanthi dhewe tanpa tukang plancongan, dilengkapi pemasangan saluran banyu. Ngirit Gangguan INSTALUS PULANG TANPA GAMPANG
Faucet Bath 2-Handle Black: lumahing ireng sing unik, klasik lan sederhana, nolak karat lan tarnishing nggunakake saben dinten, cocog karo omah sewa, kondo, apartemen, lavatory, nggunakake komersial, hotel
Faucets Basin-bocor gratis bocor: kartrij keramik NSF sing dhuwur lan banyu aoterapi ABS sing mesthekake ora bocor lan timbal, sauntara nyedhiyakake aliran banyu kanthi stabil sing dikendhalekake dening loro gagang kanthi gaweyan sithik.
JAMINAN LIFETIME karo PELANGGAN CUSTOMER: Diakoni kanthi 90 dina free lan jaminan babar pisan! SAIKI Sambungake EMAIL❤service@wowowfaucet.com

specifications

SKU: 2321300B-AMUS Kategori: , Tags: , ,

Keterangan

bobot

3.63 kilogram

paket Ukuran

12.1 x 8.6 x 3 inci

Werna

Matte Black

Rampung

Black

Material

Steel

Power Source

Daya hidrolik

Cara Instalasi

Lumahing-Dipasang

Dhuwur Spout

4.8 Inches

Nyambung Spout

3.1 Inches

Jinis siram

dual

Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X