search Situs Panelusuran

WOWOW Matte Black Kitchen Campuran Tutul

USD59.99
Didol:
65
reviews:
3

Faucet ireng inggil nyegah sidik driji lan noda banyu lan pawon katon luwih resik.

Amazon US

Ngirim menyang

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja

High-end Kitchen Mixer Tap Matte Black EVE-0071 nggawe pawon sampeyan dadi luwih trep, gampang dicocogake karo klelep. Nggunakake dawa selang 20-inch bisa tekan jarak sing luwih adoh, supaya saben dina kerja luwih trep. Loro mode outlet, mode semprotan lan mode stream sing beda-beda, supaya sampeyan bisa milih kahanan sing pas. Instalasi gampang, lan produk kasebut wis lulus sertifikasi NSF 61-9, nglindhungi keamanan lan kesehatan sampeyan, lan njamin meh ora ana rilis timah sajrone digunakake. Faucet pawon sing dicet ngidini sampeyan ngilangi kalsium lan jeruk nipis kanthi cepet lan gampang tanpa nggunakake bahan kimia.

Keterangan

bobot

5.1 kilogram

Ukuran Produk

21.46 x 11.22 x 2.56 inci

Werna

Matte Black

Rampung

Matte Black

Material

Steel

Cara Instalasi

Dek-Lubang utawa Lubuk Tiga Lubang

Aliran Rating

1.8 Galon per Menit

Jumlah Bolong

1

Dhuwur Spout

7.8 Inches

Nyambung Spout

9.2 Inches

Penangan / Penangan Lever

Kiri / Kanan

Jumlah gagang

1

Kasedhiya Komponen

Faucet Piring, Plate Deck, Aksesoris Pemasangan

Warranty Description

Garansi winates 5 taun

Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X