search Situs Panelusuran

WOWOW Kitchen Tap Replacement Spray Head Nikel Disapu

USD15.99
Didol:
32
reviews:
0

Amazon US

Kepala panggantos kran banyu pawon duwe aerator ABS berkualitas tinggi bisa gampang diakses dening duwit receh, mula ora ana banyu sing angel, lan uga skala nahan standar banyu lan standar urip.

Metu saka Simpenan

Pikiran semprotane tarik mudhun 2660002 paling apik kanggo kran banyu pawon kanthi narik alat sprayer. Gaya Aquablade minangka gaya kekuwatan sing kuat banget, sing bisa uga bisa ngrumatake lebu panganan, lan dadi model khusus ing pasar. Gampang ganti antarane 3 mode

Kualitas TINGGI: Plastik rekayasa plastik (ABS) dipasang, njamin daya tahan lan berkualitas. Kepala keran sink pawon digawe saka plastik ABS kanthi rampung nikel disapu, utamane tembaga sing kaya-kaya lan kapenuhan urip

Gampang kanggo CLEAN lan INSTALL: Kepala semprotan tutul digawe saka karet Neubler, banyu teka kanthi alon; pinggiran semprot semprot semprotane iki digawe saka nozzle silikon, gampang dibersih, ora nyopot showerhead lawas lan ganti nganggo anyar sampeyan kanggo ngganti pawon sampeyan dhewe

JAMINAN 2 TAHUN: Pikiran semprotan kran kalebu garansi rong taun. Kepala semprotan iki ora duwe gaya gawan, dadi model sing sampeyan mateni keran wayahe pungkasan.

specifications

SKU: 2660002 Kategori: , Tags: ,

Keterangan

bobot

0.5 kg = 1.1023 lb = 17.6370 oz

Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X