search Situs Panelusuran

WOWOW Kitchen Sink Campur Tarik Tarik Semprotan Nikel Disapu

USD88.99
Didol:
106
reviews:
54

Amazon US    Amazon CA

Digawe kanggo sing pengin campuran desain, fungsi lan kualitas mutlak kontemporer, wowow Faucet Koleksi kalebu gaya modern streamline kanthi gagang pengungkit sing tepat. Desain keran busur saka klambi klelep pawon nyedhiyakake tampilan sing ora suwe lan apik. Nambahake rampung nikel sing disikat sing bakal menehi wangun sing resik, minimalis lan desain murni. Tambahan tambahan kanggo pawon saiki!

2311601 pandhuan instalasi

Ngirim menyang

Metu saka Simpenan

WOWOW Kitchen Sink Campur Tarik Tarik Semprotan Nikel Disapu WOWOW Kitchen Sink Campur Tarik Tarik Semprotan Nikel Disapu WOWOW Kitchen Sink Campur Tarik Tarik Semprotan Nikel Disapu

Gaya Unik: Kolam spout kanggo pawon sing disapu resik 2311601 kaya Tambahan Sink, Yayasan sempit ing sisih ndhuwur lan Broad ing Dasar, Layout iki ngindhari nalika muter, lan uga krenjang pinggul Peluang pawon sing ora apik , Wenehi pawon sampeyan sawetara klambi

3 Mode Puting: Lengkap / mili / nyemprot, aliran kanthi kekuwatan bisa ngisi kuncup kanthi cepet, ngumbah saben pojokan sink, nyemprot nganggo aliran lancar lan terus-terusan kanggo nyebar woh-wohan lan sayuran kanthi alus, lan uga cara ngaso mandhegake banyu sawayah-wayah kanggo ngreksa banyu, migunani & ngirit energi
Kualitas tinggi: tapel dapur nikel sing disikat duwe konektor pembakar logam digawe saka tembaga Apik sing dhuwur, mesthekake yen standar banyu tanpa mineral lan ndadékaké banyu sing aman, klambi logam seng / stainless steel njamin Kapabilitas sing kuat, tahan karat lan tahan lama.
Kawasan Wisuh Sing luwih Luwih: Kolam klelep pawon kanthi 1.5 m (dawa lengkap) PX hos nyedhiyakake area cuci sing luwih gedhe, sing cocog kanggo fungsi dual sink, kran banyu sink iki minangka pembantu paling apik kanggo nindakake macem-macem fungsi!

Kauntungan saka bolongan siji tarik mudhun keranjang nikel poles

Klip kranjang sing ditarik gratis lan lancar, lan bisa bali menyang posisi asline kanthi tepat lan gampang ora ana ing endi wae. Seret ing kran banyu bisa ngalih ing antarane mode banyu pancuran lan outlet banyu kanthi kepengin banget. Pria sing gampang dienggo, kanthi nggatekake saben papan sing pengin di siram.

specifications

SKU: 2311601 nikel Kategori: , Tags: , ,

Keterangan

bobot

2 kg = 4.4092 lb = 70.5479 oz

paket Ukuran

22 x 11.1 x 3 inci

Werna

Nikel Disapu

Rampung

Sandhangan

Material

Steel

Power Source

Daya hidrolik

Cara Instalasi

Lumahing-Dipasang

Length Hose

50 Sentimeter

Dhuwur Spout

7.8 Feet

Nyambung Spout

9 Feet

Dianggo

Komersial / Pendhudhuk

Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X