search Situs Panelusuran

WOWOW 5 Set Kepala Pancuran Tangan Genggam Tekanan Tinggi, Kepala Mandi Nikel Disikat 3.5 Inci kanthi Selang 59 Inci

USD29.99
Didol:
0
reviews:
0

Amazon US

  • [Desain Kontemporer】 Kepala shower genggam iki kanthi keseimbangan lan bobot ideal ing tangan, desain ergonomis nggawe kenyamanan lan panggunaan sing gampang. Pasuryan semprotan kanthi seni kanthi cetha ngatonake bentuk arsitektur sing ringkes lan komplit karo bath bath kontemporer lan minimalis.
  • [5 Fungsi SemprotHead Kepala shower duwe 5 pilihan semprotan, kalebu Udan, Pijat Pulsating, Semprotan Daya, Udan + Pijat Pulsating, Udan + Semprot Daya. 5 setelan sing beda nggawe efek tekanan kanggo pengalaman padusan utama sanajan tekanan sithik. Cocog kanggo adus bocah, ngumbah kewan ingon lan ngresiki jedhing, lsp.
  • [Gampang Mbersih lan Anti-clog Nozel】 Nozel semprotan nutupi area showerhead, 40 nozel karet fleksibel sing ngresiki awake dhewe lan 18 nozel ABS, jet anti-clog rub-clean iki supaya gampang dibersihake lan nyegah penumpukan jeruk nipis.
  • [Materi Premium】 Pancuran ABS premium Nickel disikat, krenjang lan selang PVC, dadi tahan lama, tahan karat, tahan luntur, nolak sidik jari lan bintik-bintik banyu. 360 ° braket sing bisa disetel kanthi cepet kanggo nyetel sudhut lan arah sing sampeyan butuhake. Kacang selang kuningan solid ganda kanggo sambungan bebas bocor sing andal.
  • [Instalasi Gampang】 Ora prelu nelpon tukang ledeng, mung siji sambungan tangan sing cekap sawetara menit kanthi cukup tindakake pandhuan kanthi langkah demi langkah. Nggarap kabeh benang pipa G1 / 2 "standar. Cathetan: Biasane krungu swara nalika sampeyan goyangake amarga ana impeller ing sirah shower sing mbantu ngasilake banyu pijet kanthi luwih apik.
  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja

wowow tekanan dhuwur sirah shower genggam disikat sirah shower nikel karo selangwowow tekanan dhuwur sirah shower genggam disikat sirah shower nikel karo selang

wowow tekanan dhuwur sirah shower genggam disikat sirah shower nikel karo selang wowow tekanan dhuwur sirah shower genggam disikat sirah shower nikel karo selang

specifications

SKU: H5010 Kategori: ,

Keterangan

Produsen

WOWOW

Bobot Item

1.55 pon

paket Ukuran

9.49 x 6.42 x 3.19 inci

Werna

Disikat Nikel

gaya

Contemporary

Rampung

Disikat

Material

Disikat Nickel Plated Premium ABS, Selang PVC

Wangun

Babak

Cara Instalasi

Tembok dipasang

Item Paket Quantity

1

Dianggo

Komersial / Pendhudhuk

Kasedhiya Komponen

Sirah tangan x 1, Braket x 1, Mesin Cuci Karet Spare x 2, Pita Teflon anti bocor x 1, Selang Pancuran x 1, Pandhuan Instalasi x 1

Baterei dibutuhake?

Ora Ana

Warranty Description

Barang Anyar. Garansi 1 Tahun Terbatas

Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X