search Situs Panelusuran

WOWOW Kertas Pegangan Kertas Emas WOWOW

USD17.99
Didol:
51
reviews:
0

Amazon US

  • Panyekel kertas jamban emas sing disapu resik nggunakake area tembok seger iki nalika omah nggawe omah katon kurang karu.
  • Konstruksi logam padat, sus304 ora bakal teyeng
  • Desain nglukis sing cocog karo high quality, ngawut-awut didhelikake
  • Atur lan tambah siji langkah sing gampang

Ngirim menyang

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja

Nawakake unsur desain klasik nggunakake detail sing durung diwatesi, wadhah tisu tandas emas iki 4020001BGD pas karo jamban sampeyan supaya bisa nggawe gaya sing tahan. Rampung kuningan emas sing disikat iku cerah lan anget banget.

Digawe saka stainless steel kelas premium 304, kanthi tambahan bahan kromium / nikel 18/10 kanggo nglindhungi karat lan karat.

Ngawut-awut umpetan ndhelik bolt jangkar nilon Jerman Fischer, ora ana kerusakan kanggo dipasang ing tembok, gampang dipasang, bisa dipasangake kanthi gampang karo sampeyan hiasan toilet (kabeh piranti sing dipasang dipasang); 3 garansi taun

Dagangan sing larang regane - biaya positif kanggo solusi berkualitas tinggi, pilihan sing sampurna kanggo jedhing sampeyan.

Prasaja kanggo disiyapake, lan dipasangake hardware kalebu.

specifications

SKU: 4020001BGD Kategori: , Tags: , ,

Keterangan

bobot

0.5 kg = 1.1023 lb = 17.6370 oz

Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X