search Situs Panelusuran

WOWOW Flat Kitchen Faucet nikel disapu

USD43.99
Didol:
62
reviews:
0

Amazon US
Tuku kran banyu pawon kanthi modern, garansi 3 taun, pengiriman gratis!

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja


Faucet Dapur Modéren 2312301 nambah kenyamanan lan kinerja ing driji pawon utawa pawon sampeyan.
Grosir pawon kontemporer dibangun saka baja tahan karat tahan karat 304 kelas dhuwur kanthi garansi umur 3 taun winates.

Mung Faucets Sink Dapur Lomba kanggo Versatility Luwih.
NickelConstruction sing disikat sing njamin Kekahanan lan Urip sing Luwih dawa.
Kalebu Peralatan Mounting, Selang Banyu Panas & Adhem, Ukuran USStandard.
Informasi detail produk:

TINGKATAN TINGGI: kran banyu kanthi spout sing dhuwur banget nyedhiyakake aliran banyu sing mantep kanthi bentuk sing elegan, ora luwih cipratan, nggawe cuci luwih efisien kanthi dhuwur sing cukup, niru gerakan banyu alam
Mode DUAL PANAS & SEJUK: jalur pasokan faucet panas & adhem sing disedhiyakake, tuas siji bisa ngontrol suhu lan volume kanthi gampang, saengga bisa luwih cepet lan efisien
MULTI-LAYER BRICKHED NICKEL SURFACE: saben inci keran disegel kanthi rapet, permukaan nikel sing apik banget bisa nyegah karat, rereget, nolak saben dina, tetep elok
Materi STEINLESS STEEL: bahan tahan karat tahan karat njamin dawa nggunakake urip lan kualitas non-karat, korosi ora ana
Waranti 3 taun, Dhukungan Pelanggan 24/7: garansi terbatas kanggo bocor, netes, break, lan ngrampungake cacat, uga dijamin 90 dina gratis, MACAPAK HUBUNGI EMAIL❤service@wowowfaucet.com

 

 

 

 

specifications

SKU: 2312301 Kategori: , Tags: , ,

Keterangan

Produsen

WOW

Bobot Item

3.34 kilogram

paket Ukuran

12 x 8.6 x 2.9 inci

Werna

Nikel Disapu

gaya

Air terjun

Rampung

Sandhangan

Material

Steel

pola

Desain Modern Air Terjun

Cara Instalasi

Lumahing-Dipasang

Nangani Material

Metal

Dianggo

Komersial / Pendhudhuk

Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X