search Situs Panelusuran

WOWOW Geser Filler Komersial Tunyuk Minyak Geser

USD97.99
Didol:
72
reviews:
0

Amazon US

Fungsi lempitan mung nggawe tetembangan saka liyane.
Nawakake kinerja sing efektif lan dipercaya, cocog kanggo panggunaan restoran lan omah.
Nduweni omah sing kuwat kanggo nolak swon sing ora sengaja.

Pandhuan instalasi 2311100RB

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja

WOWOW Geser Filler Komersial Tunyuk Minyak Geser WOWOW Geser Filler Komersial Tunyuk Minyak Geser WOWOW Geser Filler Komersial Tunyuk Minyak Geser WOWOW Geser Filler Komersial Tunyuk Minyak Geser

WOWOW Pengisi Faucet lempung Minyak Digunakake Semanggi 2311100RB: Lip penutup pariisi, struktur tembaga premium saka awak tap, keran pawon nganggo kain sing apik banget, tahan gores, gampang dicuci, tembaga sing resik, kuat, ora timbal, tahan karat .

Ngisi kranjang sampeyan meh kabeh kabutuhan masak ora gampang banget tinimbang nggunakake pangisi pucuk. Persiyapan tembok tembok sing luar biasa ngidini papan tambahan ing konten sampeyan ing wektu sing padha, nyedhiyakake keuntungan sing luar biasa.

Kran banyu klelep pawon karo LARGE WATER FLOW RATE: Tangan kran banyu nangani bersenjata karo aerator neoperl menehi tekanan terus lan stream banyu sing konsisten.

Prasaja disiyapake kanthi nggunakake wrens hexagon. Hubungi kita yen sampeyan duwe pitakon.

NSF sertifikat katup keramik nawakake fungsi bebas netes

Kapsul keramik gratis timah diakoni dening NSF, nggawe jumlah utama timbal ing standar keamanan banyu surfaced banyu, nyuda cedera langsung lan nglindhungi wong sing dikasihi. Katup keramik kanthi gampang.

fitur:

Desain sing ora ana gandhengane Kanthi teknologi paling anyar

Gaya Nggabungake Dual-swing

Kanthi rong sendhi swivel, ngidini pangisi pucuk metu nalika ora digunakake.

Tata Dual-Ngalahake

Dilengkapi karo katup mati tembaga ing kabeh gagang, luwih cocog kanggo ngontrol kecepatan aliran banyu utawa mateni banyu ing spout utawa tembok, operasi siji-tangan sing gampang

Spesifikasi item:

Urut: kran banyu pengisi rongga

Desain: Tembok Pegang Tunggal Pegangan dipasang

Bahan: Logam / Stainless Steel / Kuningan

Jumlah gagang: Ngalahake kaping pindho

Bekalan banyu: Mung banyu Kadhemen

Fitur Produk:

Spout Dual Jual Dhewe-Gaya Dhewe

Cartridge Keramik, bisa kasedhiya lan ditutup kaping 500,000

Faucet putar, swivel bisa dadi 360 °

Apa sing ana ing Kothak:

Faucet Isi Panci Panti Dapur

Dipasang Hardware

Instruksi Instalasi

specifications

SKU: 2311100RB Kategori: , Tags: ,

Keterangan

bobot

3.89 kilogram

paket Ukuran

15 x 9.5 x 2.1 inci

Werna

C: minyak kran pengisi panci gosok prunggu

gaya

Faucet Pot Filler Fold Handle Ganda

Rampung

Minyak Digosok

Material

Kuningan

pola

Lipat Faucet Filler Pot

Cara Instalasi

Dipasang ing tembok

Nyambung Spout

20 Inches

Nangani Material

Kuningan

Deskripsi Kinerja

Air dingin

Kasedhiya Komponen

Faucet pangisi / konektor NPT; Aerator ABS Neoperl; Aksesoris Pemasangan (baut jangkar nilon Fischer Jerman)

Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X