search Situs Panelusuran

WOWOW Chorme Ketel Filler Komersial Pot

USD106.99
Didol:
64
reviews:
0

Amazon US Amazon CA Amazon MX Instruksi Instalasi PDF

  • Wall faucet for HOT & COLD: not like traditional pot filler faucet chrome with just one hole for cold water, wowow pot filler faucet is designed 2 hole to mix cold & hot water, offering more convenience and user-friendly experience
  • Protect the health: solid copper faucet made of high density pure brass, better than other metal, the brass performs well in preventing lead, mineral and corrosion, so the water standard is ensured, protect the health of your families
  • Save the space: 2 handles 2 holes folding wall-mount style leaves enough space and room, double joints of the faucet and 360 degree spout rotation add more convenience, you can pull out or retract smoothly for doing multiply works
  • Kerajinan kualitas: mirror-like chrome finish, shiny and bright, which is no-fading and durable; Neoperl aerator can provide steady pressure and straight consistent water flow; high pressure ABS aerator is less splashing, drip free ceramic cartridge endures
  • Warranty, dhukungan pelanggan: Garansi 5 taun lan dhukungan pelanggan pas wektune ditawakake. Iki dijamin dening bali winates 90 dina. Hubungi kita liwat pesenan.
  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja

WOWOW Chorme Ketel Filler Komersial Pot

Apa tukang masak utawa tukang masak biasa, kran banyu pawon sing ngisi tembok tembok 2311400C nggawa pitulung ing saben pawon. Dilengkapi karo katup disk keramik kanggo njamin fungsine tanpa drip, utamane penting kanggo kran banyu dipasang ing alat kanggo masak. Mesthi bakal dadi perhatian umume kanggo wektu sing suwe, amarga pengisi pot iki kalebu tembaga sing berkualitas tinggi lan ditawakake pirang-pirang prekara premium sing beda. Pasangan gaya konvensional kanthi apik karo dekorasi tradisional lan transisi.

Informasi detail produk:

Faucet tembok kanggo PANAS & SEJUK: ora kaya krom kran pengisi panci tradisional sing mung ana siji bolongan banyu adhem, kran dapur wowow dirancang 2 bolongan kanggo nyampur banyu adhem & panas, nawakake luwih gampang lan pengalaman sing disenengi pangguna

 

Nglindhungi kesehatan: keran tembaga padhet digawe saka tembaga murni sing luwih apik, luwih apik tinimbang logam liyane, tembaga nindakake kanthi apik kanggo nyegah timbal, mineral lan karat, saéngga standar banyu dijamin, nglindhungi kesehatan kulawarga sampeyan

 

Simpen ruang: 2 genggeman 2 bolongan ing tembok tembok sing nemplekake cukup ruangan lan ruangan, pindho sendhi kran banyu lan rotasi putus 360 derajat nambah luwih gampang, sampeyan bisa narik utawa mundur kanthi lancar amarga nindakake macem-macem karya

 

Kerajinan kualitas: rampung kaya cermin krom, mengilap lan cerah, sing ora tahan lan tahan lama; Aerator neoperl bisa nyedhiyakake tekanan lan aliran banyu sing terus-terusan; aerator tekanan tinggi ABS aotor kurang sithik, netes karamik keramik bisa mandheg

 

Ukuran standar Amerika: 5.9 '' (dawa bolongan), 13.1 '' (dawa), 1/2 ”NPS nganti 1/2” NPT (konektor standar AS), sampeyan ora kudu ngaco pungkasan kanggo faucet yen bolongan tembok jero; Garansi 5 Tahun Terbatas, Dhukungan Pelanggan 24/7: garansi winates tumrap bocor, netes, rusak, lan ngrampungake cacat, uga dijamin 90 dina bali gratis. KANGGO HUBUNGI EMAIL❤service@wowowfaucet.com

specifications

SKU: 2311400C Kategori: , Tags: ,

Keterangan

bobot

4.58 kilogram

paket Ukuran

19.84 x 7.8 x 5.08 inci

Werna

Chrome

Nyambung Spout

23.8 Inches

Rampung

Polesan

Material

Kuningan

Wangun

Lurus

Jumlah Bolong

2

Jumlah gagang

2

Penangan / Penangan Lever

Kanan

Plug Profil

Tembok Gunung

Warranty Description

Garansi winates 5 taun

Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X