search Situs Panelusuran

WOWOW Fom Pasta Komersial Pasta Arm Chrome

USD97.99
Didol:
46
reviews:
2

Amazon US

Ketinggian pot sing ana ing ndhuwur kompor kasebut dipuji kanthi sanget saka para pelanggan saka Taiwan, Jepang, Jerman, lan Amerika.
Diproses dening mesin incision lan lathes, nduweni ukuran sing tepat.
Produk iki wis disertifikasi ing ISO.
Kanthi fleksibilitas, kranjang pawon iki kanthi gampang tekan ing papan sing angel dikepengini.

Pandhuan instalasi 2311100C

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja

WOWOW Fom Pasta Komersial Pasta Arm Chrome

 

WOWOW Fom Pasta Komersial Pasta Arm Chrome

WOWOW Fom Pasta Komersial Pasta Arm Chrome

WOWOW Fom Pasta Komersial Pasta Arm Chrome

WOWOW Fom Pasta Komersial Pasta Arm Chrome

Potongan ngisi pot kanggo kompor pawon 2311100C

Kolam pengisi pot yaiku klambi swing-out praktis kanggo pawon ing lengen dawa lan sambungan. Biasane kran banyu pengisi dipasang ing kompor ing pawon sampeyan. Kanthi cara iki, sampeyan bisa ngebaki panci banyu, nalika wis ana ing kompor sing wis ana. Kaya ngono, sampeyan ora kudu nggawa pot sing diisi abot saka sink pawon menyang kompor pawon sampeyan. Kolam pengisi tradisional ora kudu bingung karo kran klelep pawon liyane sing duwe lengen sendi. Bentenane utama antarane kran banyu pengisi lan kran banyu klelep sendhi yaiku sumber banyu anget. Kanthi kran banyu pengisi mung siji banyu sing adhem sing dibutuhake. Nanging mesthine sampeyan bisa nggabungake kran banyu pengisi kanthi kran banyu klelep kanthi sendhi kanggo nggayuh harmoni ing desain pawon.
Nalika ngrancang pawon, mula sampeyan asring mikir kepiye tampilan pawon impen sampeyan. Nanging sing luwih penting yaiku fungsi pawon impen sing anyar. Sampeyan kudu mikir babagan cara masak, peralatan apa sing sampeyan butuhake, ing endi sampeyan butuh sumber ringan, lan cara ngrampungake pawon kanthi gampang. Saben peralatan ing pawon nyedhiyakake macem-macem pilihan. Iki uga penting kanggo kran dapur sampeyan. Nanging aspek sing asring dilalekake, yaiku fungsionalitas utama faucet pasta pengisi panci. Cukup amarga ora dikenal umum. Kosok baline pawon jinis iki bisa nggawe sampeyan luwih gampang nalika masak.

Napa sampeyan butuh kran dapur pawon?

Pro faucet lengen pasta paling gedhe yaiku ngirit sampeyan nggawa pot abot isi banyu saka wastafel pawon menyang kompor pawon. Iki bisa dadi kauntungan gedhe nalika sampeyan ora bisa nggawa barang sing abot utawa ora. Nggawa pot sing abot bisa nyebabake tekanan ing tangan, tangan lan geger sampeyan. Iki bisa dadi ora nyaman nalika sampeyan wis ngalami nyeri ing punggung utawa tangan sampeyan. Kajaba iku, bisa uga pot sing amba ora cocog karo wastafel pawon. Amarga alasan iki, bisa dadi tantangan kanggo ngisi toya gedhe.
Sampeyan bisa milih saka rong pilihan dhasar nalika nerangake faucet pengisi panci. Ana faucet pengisi panci siji gabungan lan dobel. Gumantung saka ukuran kompor pawon sampeyan sing paling cocog kanggo sampeyan. Yen sampeyan duwe kompor pawon kanthi alat pembakar, keran pengisi panci kanthi sendi dobel bisa digunakake paling apik amarga tekane. Chrome WOWOW Modern Farmhouse Pot Filler Filler Faucet Polished nawakake lengen gabungan kanthi gunggunge 20 inci. Kanthi kran pengisi panci dawa iki, sampeyan bisa tekan kompor pawon ing endi wae lan mulane menehi kenyamanan maksimal.

Fitur keran pawon pangisi pasta praktis

Faucet pangisi pot WOWOW gampang banget karo lengen gabungan, amarga sampeyan bisa melu lengen bali menyang tembok kompor. Kanthi cara iki, ora bakal njupuk papan ing pawon lan ora bakal katon gawat. Amarga tata letak adaptif sampeyan bisa ngirit ruangan pawon sing larang regane. Faucet pengisi panci berkualitas tinggi iki bisa dicopot supaya bisa ngormati desain pawon dekorasi sing apik. Sampeyan meh ora bakal weruh faucet pengisi panci iki ing tembok sampeyan!
Akeh wong sing wedi yen keran pengisi panci bakal bocor lan nyebabake kerusakan banyu ing pawon sampeyan. Beda karo faucet sink dapur, banyu sing netes bisa dicekel saka sink dapur. Kanthi kran pengisi panci, banyu bisa nyelehake kompor utawa meja pawon. Lan pungkasane ing lantai pawon sampeyan sing bisa nyebabake kerusakan. Kanggo alasan keamanan, kran pengisi panci asring dilengkapi loro tuas. Kanthi cara iki faucet pengisi panci dilindhungi kaping pindho supaya ora netes. Lengan lengkap faucet pengisi panci WOWOW duweni rong katup kanggo kontrol aliran ganda. Yen wis rampung masak, sampeyan uga mateni katup utama, supaya ora ana banyu sing bisa tumpah. Kanthi cara iki keamanan dapur sampeyan dijamin.
Kran banyu pangisi kualitas tinggi
WarkOW Faucet Politisi Lengkap Polisi WOWOW Modern wis digawe dening teknologi paling modern. Kanthi cara iki, WOWOW njamin dimensi tepat kranisi pengisi pot iki kanggo kinerja sing paling optimal. Kranisi pengisi WOWOW iki nawakake jaminan umur dawa amarga permukaan jero sing polesan sing berkualitas. Iki digawe saka tembaga Kapadhetan tinggi (tembaga) murni. Sampeyan dijamin banyu ngombe sing metu saka keran iki tanpa bahan sing mbebayani. Kesehatan sampeyan ngluwihi kabeh sing paling penting! Ora apa-apa produk WOWOW iki wis disertifikasi nganggo ISO.

Suplai banyu sing apik banget karo faucet pasta pengisi panci iki

Kanthi spout 360 derajat sing berkualitas, sampeyan bisa tekan meh ing papan lan sampeyan ngisi apa wae. Katup kasebut digawe saka kualitas sing paling apik lan kepenak banget ditangani. Sampeyan langsung weruh kualitas kasebut nalika sampeyan nggunakake katup. Mod arus ing tangan liyane cocog kanggo ngisi banyu. Iki nyedhiyakake tekanan sing tetep kanggo nyedhiyakake aliran banyu sing terus. Klep tekanan kanthi dhuwur supaya ora nyemprot lan nyesel kanggo nyedhiyakake kepenak. Lan kuwi persis sing sampeyan butuhake saka kraneka pawon!
Potter pengisi pot saka WOWOW wis rampung karo nikel sing disikat lan ditundha. Nduwe krom polesan sing apik banget sing bakal meh kabeh pawon desain. Kran banyu pengisi WOWOW yaiku tahan gores lan gampang dibasuh. Kanggo njaga kran banyu pengisi mulane gampang uga. Sampeyan bisa tetep kran banyu pengisi minangka anyar kanggo wektu sing suwe. WOWOW nawakake garansi 5 taun ing kabeh kran banyu. Mangkono sampeyan ngerti manawa sampeyan nemokake keran ngisi pot sing nyedhiyakake rasio kualitas rega paling sampeyan. Kanthi garansi dhuwit 90 dina, sampeyan bisa mbaleni kran banyu pengisi tanpa ana masalah yen ora seneng. Nanging kita ngerti manawa iki ora bakal kelakon. Kita dipercaya produk kita!
Kauntungan kran banyu pengisi kanthi ringkes:
· Menehi faktor wow kanggo pawon apa wae
· Gampang ngisi pari sampeyan ing kompor
· Lengan sambungan praktis praktis supaya gampang dipasang kran banyu pengisi
· Senjata dual kanggo keluwesan optimal
· Sampeyan bisa kanthi gampang tekan papan sing ora ditrapake ing 20 inci
· Desain krom polesan sing unik
· Digawe saka bahan tembaga sing berkualitas tinggi
· Gampang di resiki lan gampang dijaga
· Garansi 5 taun

Keterangan

bobot

3.84 kilogram

paket Ukuran

15.51 x 9.61 x 2.05 inci

Werna

krom kran pengisi pot

gaya

Fill Faucet Fower Pot Filler Ganda

Rampung

Chrome

Material

Kuningan

Wangun

Folding

Cara Instalasi

Dipasang ing tembok

Nyambung Spout

20 Inches

Jinis siram

Mode Aliran

Penangan / Penangan Lever

Kiri utawa tengen

Jumlah gagang

2

Nangani Material

Kuningan

Deskripsi Kinerja

Air dingin

Plug Profil

Dipasang ing tembok

Dianggo

Komersial / Restaurant / Residential / Indoor

Kasedhiya Komponen

Faucet pangisi / konektor NPT; Aeroperator ABS Neoperl; Aksesoris Pemasangan (baut jangkar nilon Fischer Jerman)

Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X