search Situs Panelusuran

WOWOW Chrome Sink Faucet Kanthi Pull-Out Sprayer

USD107.99
Didol:
70
reviews:
37

 

Tuku Kunci Tangan Faucet Dapur duwe fungsi mundur otomatis. Fungsi penarik keran tarik utamane dicapai dening bal graviti (uga dikenal minangka blok gravitasi lan palu gravitasi).

Pandhuan instalasi 2310800C

Ngirim menyang

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja

Tarik mudhun mixer pawon

Nggolek kromo klasik tarik mudhun pencampur pawon? Nggoleki ora luwih! WOWOW nawakake sampeyan salah sawijining tape mixer pawon sing paling apik lan kontemporer saiki sing bakal sampeyan temoni ing pasar. Regane kanggo dhuwit ora ditambani, amarga WOWOW ngerti kepiye carane nggawe alat pencampur dapur sing berkualitas kanthi rega terjangkau. Kejabi, desain unik kanggo nggawe mixer tarik WOWOW narik pawon-catcher ana ing pawon wae. Yen sampeyan wis milih kanggo desain pawon klasik, utawa desain pawon modern, tutul mixer pawon iki bakal pas.

Saben-saben perancang WOWOW ngatur desain tarik taper mixer dapur sing nggumunake wong. WOWOW mung pengin ngrancang pencampur pawon sing narik mripat sing beda karo pawon. Sawetara wong ngremehake pengaruh tapine mixer pawon, amarga nggawe prabédan banget ing pawon. Tutul mixer pawon bisa nambah sentuhan khusus kanggo pawon. Perancang ing WOWOW banget ngerti babagan iki. Ora ana apa-apa sing narik saka mixer pawon saka WOWOW didol menyang pelanggan saka saindenging jagad.

Praktis tarik taper mixer pawon

Tali mixer dapur tarik WOWOW duwe kauntungan manawa hos banyu bisa ditarik saka tap mixer pawon. Iki umume ningkatake area siram sampeyan kanthi ukuran 15 nganti 23 inci liyane. Selang banyu sing bisa ditarik maneh bisa ditarik kanthi gampang, kanggo nambah area cuci kanthi dramatis. Saben pojokan sink pawon sampeyan, sing luwih angel dikepengake karo tapisan mixer pawon statis, saiki bisa dibersih kanthi gampang. Selang banyu bisa ditarik kanthi gampang lan sawise nggunakake, bakal mundur kanthi otomatis menyang posisi asline.
Fitur liyane sing apik kanggo narik tukang mixer pawon WOWOW yaiku praktik swivel sing bisa mindhah 360 derajat. Iki nggawe tapine mixer pawon kasebut khusus kanggo sink pawon kaping pindho. Kanthi cara iki gampang diganti saka siji klelep menyang liyane. Rasa lancar kanggo ngetrapake taper mixer pawon sing narik amarga WOWOW nggunakake bahan berkualitas tinggi kanthi narik mudhun alat pencampur dapur. Sampeyan priksa prabédan langsung nalika sampeyan mbukak tap mixer pawon WOWOW.

3-mode tarik mudhun alat pencampur dapur

Tarik mixer pawon saka WOWOW bisa dioperasekake dening siji pengungkit kualitas tinggi. Banyu sing adhem lan adhem bisa dicampur nganggo tangan siji nganti suhu sing cocog. Lan uga ditrapake kanggo volume banyu. Kanthi cara iki sampeyan mesthi bakal tetep bebas tangan kanggo nindakake tugas pawon liyane. Cartridge keramik tanpa titisan njamin kinerja sing optimal. Amarga sealing, lever muter kanthi lancar lan njamin panggunaan jangka panjang tanpa banyu sing netes utawa bocor. Luwih penting, uga bisa ngontrol suhu banyu sing akurat lan tanpa langkah tanpa tandur.
WOWOW's pull down tap mixer pawon nawakake tungku mixer pawon telung fungsi. Loro saka mode banyu reguler, sampeyan uga bisa milih mode semprotan utawa mode bledug aqua. Mod bledug aqua iki nyedhiyakake jet banyu sing kuwat banget, sing bisa gampang siram kabeh lebu panganan saka piring utawa pawon klelep dhewe. Fungsi iki unik ing pasar lan mesthine minangka kauntungan saka taper mixer pawon tarik mudhun saka WOWOW liwat tape pencampur dapur liyane. Sampeyan bisa kanthi gampang ngoper fungsi banyu ing tutul tombol, sing gampang dipanggonke ing sirah semprotan tapil mixer pawon.

Tutul pawon mixer kualitas apik

Kaya sing wis dingerteni sadurunge, WOWOW ngerti pentinge kualitas tarik mudhun dapur mixer. Mangkene WOWOW nggunakake bahan berkualitas sing luwih dhuwur tinimbang standar industri. Pikirake babagan proses elektroplasi lumahing premium, kelengkapan terkenal ing donya kaya Neoperl aerator, lan bahan logam padhet. Cukup kanggo mesthekake sampeyan nggunakake produk sing paling apik kanggo panggunaan sing suwe. Pramila WOWOW uga bisa menehi garansi produk 3 taun ing tape mixer pawon sing narik. Lan paling penting, ing WOWOW kita yakin manawa sampeyan bakal terus bali maneh, amarga umume pelanggan tetep setya urip amarga nilai luhur kanggo dhuwit sing kita tawakake.
Kepala pancuran sing bisa dicopot saka tapisan mixer pawon sing bermutu kanthi gampang, gampang dicopot utawa ngganti. Kanthi cara iki sampeyan bisa ngresiki lan njaga sirah sing semprotake campuran mixer iki, lan mbusak sisa banyu atos sing dikumpulake wektu. WOWOW's pull down tap mixer pawon luwih cocog kanggo sistem tekanan tinggi. Selang banyu silika gel fleksibel uga nawakake operasi lancar lan tahan lama.

Nginstal tarik tap mixer pawon

Tarik mixer pawon saka WOWOW bisa uga dipasang ing dek pawon 1 utawa 3. Dek dipasang tarik taper mixer dapur dikirim kanthi kit instalasi lengkap. Kanthi dek logam dipasang piring tutup kabeh bolongan ditutup, supaya sampeyan bakal dijamin narik tapine mixer pawon sing dipasang kanthi estetik. Kanggo bisa ngetrapake alat tarik mix dapur kasebut, kabeh hardware kalebu ing paket kasebut. Sampeyan bisa ngrampungake nginstal tarik mudhun pawer mixs kaya angin. Kanthi video Déwan sampeyan bisa gampang nginstal instalasi kurang saka 30 menit. Iki bakal ngirit plumber sing larang!
Kejabi wektu jaminan telung taun sing ditawakake WOWOW nalika sampeyan tuku taper mixer pawon tarik kasebut, WOWOW uga menehi garansi dhuwit 3 dina. Yen sampeyan ora bakal kesengsem babagan nilai dhuwit sing sampeyan tampa kanthi tuku tape mixer pawon tarik kasebut, sampeyan bisa ngasilake taper pencampur dapur tanpa gangguan. Sampeyan bakal entuk mbalekaken kanthi lengkap tanpa ana pitakon.

Kauntungan saka narik mudhun mixer pawon kanthi ringkes:

  • Menehi faktor wow kanggo pawon wae
  • Desain klasik lan durung kontemporer
  • 3 mode banyu, kalebu pisau tekanan tinggi
  • Digawe saka bahan sing berkualitas tinggi
  • Kalebu kit instal sing kudu sampeyan tindakake
  • Gampang kanggo ngresiki lan gampang dijaga
  • Garansi dhuwit bali 90 dina
  • Garansi 3 taun

specifications

SKU: 2310800C Kategori: , Tags: , ,

Keterangan

bobot2.5 kg
dimensi54 × 28 × 7 cm
Dhuwur Spout

6.89 Inches

Nyambung Spout

8.8 Inches

Jinis siram

Telung Mode: Mode Sapuan / Mode Aliran / Mode Semprot

Jumlah Bolong

1

Length Hose

1.8 Meter

Dawane Ekstensi

0.5 Meter

Item Paket Quantity

1

Cara Instalasi

Dek-Lubang-Single

Wangun

Kuru

Material

Baja tahan karat / Paduan Seng / Kuningan

Deskripsi Kinerja

Tutul mixer / Telung fungsi kontrol banyu

Plug Profil

Dek-Lubang-Single

Kasedhiya Komponen

Faucet sink pawon; Selang Banyu Panas & Adhem 50cm; Narik sprayer; Piring geladak; Aksesoris sing dipasang

Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X