search Situs Panelusuran

WauWet Ruangan WOWOW Chrome Kanthi Majelis Saluran

USD70.99
Didol:
51
reviews:
23

Amazon US Amazon MX

  • GANDUNGAN GANDANG BANYAK GANDA GANDA: Keran kamar mandi 4 inci kanthi desain gagang loro, supaya gampang nyetel banyu lan suhu! Spout busur dhuwur menehi sampeyan reresik sing cukup ing ngisor spout.
  • INSTALASI GAMPANG: Instalasi sing gampang: Faucet kesombongan dilengkapi klambi pembuangan rod angkat & sarung tangan. Pusat 4-inch lan desain 3 bolongan dipasang supaya gampang dipasang.
  • KUALITAS sing dhuwur kanggo rega: Kaki tembaga kanggo mesthekake daya tahan lan katergantungan; Digawe saka bahan bahan panganan BASF, nglindhungi sampeyan lan kulawarga. Muncul faucet tanpa guna digawe saka aerator ABS bisa mbantu sampeyan ngirit banyu. (Aerator iki bisa langsung dijupuk nganggo tangan sampeyan kanggo ngresiki)
  • RIWAYU KRUS RENGGO: Faucity Vanity ing krom kaya mirror, desain spout dhuwur sing unik kanggo nggawe bentuk sing ora ketinggalan jaman. Non-korosi, non-teyeng, anti-goresan.
  • LAYANAN PELANGGAN: Garansi winates lan dhukungan pelanggan 5 taun ditawakake. Ditutupi bali 90 dina. Yen sampeyan duwe pitakon, wenehana dihubungi.

Pandhuan instalasi 2321400C

Ngirim menyang

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja

Faucet Mandi Pusat 4 inci 2321400C Dhuwur: 7.5 ″; Dhuwur Spout: 4.4 ″; Ukuran Lubang: 25 - 38 mm1 - 1.5 ″
Faucet Bilik Mandi vanity: mburi krom mewah, tampilan refleksi kaya pangilon, cocog kanggo hiasan kamar mandi kontemporer, cocog karo omah sewa, kondominium, apartemen, jedhing, panggunaan komersial, resort
Faucet Basin Dobel kaping pindho: tata letak 2-gagang, prasaja kanggo nyetel suhu lan volume, spout arc sing luwih dhuwur nyedhiyakake kalonggaran ing ngisor spout
Berkualitas tinggi: disk keramik NSF mesthekake ora bocor, bahan sing tahan lama (SS201, lan logam seng), aerator ABS nyedhiyakake banyu lancar banyu alon

Keterangan

Rampung

Chrome

Bobot Item

2.51 kilogram

Ukuran Produk

2.2 x 6 x 7.5 inci

Werna

Nikel Disapu

Cara Instalasi

Centerset Deck Mount

Jumlah Bolong

3

Jumlah gagang

2

Warranty Description

JAMINAN Watesan 5 taun

Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X