search Situs Panelusuran

WauWet Ruangan Centre WOWOW Kanthi Déwan Pop-Up

USD46.99
Didol:
49
reviews:
26

Amazon US Amazon CA Amazon MX

  • INSTALASI GAMPANG & PENAMPILAN KLASIK: 4” faucets pas 3-Hole Mount; 4″ centerset lan desain busur dhuwur ngidini instalasi gampang —— Faucets nikel disapu resik paket kalebu perakitan saluran.
  • NGALAMI BAnyu Agung: kran banyu jedhing wis 2 Ngalahake, kang wis gampang kanggo nyetel banyu lan suhu! Spout busur dhuwur menehi reresik cukup ing ngisor spout. Kanthi desain retro klasik fashion, kran nikel iki ndadekake jedhing sampeyan luwih modis.
  • GAMPANG DIREKSI & Awet: Faucet jedhing nikel disapu resik wis rampung nikel disapu resik bisa nolak karat. Keran kamar mandi 2 gagang iki cocog karo omah sewa, kondominium anyar, apartemen siji, omah motor, trailer perjalanan lan panggunaan kulawarga.
  • KUALITAS sing dhuwur kanggo rega : High quanlity wentis lan construction mesthekake kekiatan lan dependability.Premium Keramik Disc desainer kran banyu, nggawe Gamelan aliran banyu, netes-free. We nyedhiyani 3 TAHUN JAMINAN kanggo faucets sink jedhing.
  • Ngirit banyu lan dhuwit: spout saka faucet lavatory digawe saka ABS aerator. Sampeyan bakal bisa ngirit tagihan banyu lan uga mbantu ngirit banyu. Aerator iki bisa diturunake langsung nganggo tangan kanggo ngresiki (ora perlu alat). Kartrid keramik bebas netes tahan. Hubungi kita yen ana pitakonan.

2321400 pandhuan instalasi

Ngirim menyang

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja

logo wow faucet jedhing centerset wowow karo perakitan saluran pop munggah

faucet jedhing centerset wowow karo perakitan saluran pop munggah faucet jedhing centerset wowow karo perakitan saluran pop munggah faucet jedhing centerset wowow karo perakitan saluran pop munggah faucet jedhing centerset wowow karo perakitan saluran pop munggah

 

specifications

SKU: 2321400 Kategori: , Tags: , ,

Keterangan

rampung

Nikel Disapu

bobot

2.51 kilogram

paket Ukuran

12.17 x 8.78 x 3.07 inci

Material

Paduan seng / Baja tahan karat / Kuningan

pola

2 Ngalahake

Cara Instalasi

Deck Mounted

Dhuwur Spout

4.4 Inches

Nyambung Spout

5.2 Inches

Nangani Material

Wesi seng

Deskripsi Kinerja

Banyu adhem / panas

Kasedhiya Komponen

Faucet kamar mandi / saluran pembuangan

Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X