search Situs Panelusuran

WOWOW 3 Lubuk 4 inci Pusat Kamar Mandi Faucet Chrome kanthi Batang Angkat Stopper

USD68.99
Didol:
0
reviews:
0

Amazon US Amazon MX

Ayo majelis saluran pembuangan, angkat lan angkat rod angkat kanggo ngoperasikake got, sing menehi pengalaman nggunakake sing nyaman, nyaman lan higienis. Proses ngrampungake krom Swivel Spout Premium 360 ° Gratis, rampung ora bisa nolak karat lan tarnishing kanthi nggunakake saben dinane.

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja

GANDUNGAN GANDANG BANYAK GANDA GANDA: Keran kamar mandi 4 inci kanthi desain gagang loro, supaya gampang nyetel banyu lan suhu! Spout busur dhuwur menehi sampeyan reresik sing cukup ing ngisor spout.

RIWAYU KRUS RENGGO: Faucity Vanity ing krom kaya mirror, desain spout dhuwur sing unik kanggo nggawe iklan sing ora tau ketinggalan jaman. Non-korosi, non-teyeng, anti-goresan.

Gampang INSTALASI: Faucet kamar mandi pusat dilengkapi klambi pembuangan rod angkat & sarung tangan. Pusat 4-inch lan desain 3 bolongan dipasang supaya gampang dipasang.

KUALITAS sing dhuwur kanggo rega: Kaki tembaga kanggo mesthekake daya tahan lan katergantungan; Digawe saka bahan bahan panganan BASF, nglindhungi sampeyan lan kulawarga. Muncul faucet kamar mandi digawe saka aerator ABS bisa mbantu sampeyan nglindhungi banyu. (Aerator iki bisa langsung dijupuk nganggo tangan sampeyan kanggo ngresiki)

LAYANAN PELANGGAN: Garansi winates lan dhukungan pelanggan 5 taun ditawakake. Ditutupi bali 90 dina. Yen sampeyan duwe pitakon, wenehana dihubungi.

specifications

SKU: 2321100C Kategori: , Tag:

Keterangan

Produsen

WOW

Bobot Item

2.9 kilogram

paket Ukuran

12.2 x 8.66 x 3.11 inci

Werna

Chrome

Cara Instalasi

Centerset

Jumlah Bolong

3

Baterei dibutuhake?

Ora

Baterei Termasuk?

Ora

Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X