search Situs Panelusuran

WOWOW Kombo Kepala Pancuran Daya Nikel Tekanan Tinggi nganggo Genggam lan Selang 59 ″

USD49.99
Didol:
0
reviews:
0

Amazon US

Materi Premium - Pancuran ABS premium nikel sing disikat, krenjang lan selang shower 59 ″ PVC, resistensi suhu dhuwur, bebas driji lan luwih awet. Kacang selang kuningan solid ganda kanggo sambungan bebas bocor sing andal.

Desain Pengalih Banyu 3 arah Unik - Pengalih banyu 3 arah kanthi kacang kunci anti-putar supaya gampang ganti saka showerhead menyang shower genggam utawa nggunakake sirah loro ing wektu sing padha. Iki uga dilengkapi krenjang shower tangan sing bisa diatur kanthi 360 ° kanggo nggunakake overhead lan panyimpenan.

Saben Pancuran Nduwe Setelan 7 - Sistem kepala shower mandhuwur 4.5 inci, kalebu sirah shower genggam lan sirah pancuran udan. Saben kepala shower tekanan tinggi duwe 7 setelan, Udan, Pijat Pulsating, Pijat SPA, Semprotan Daya, Udan + Pijat SPA, Pijet Udan + Pijat lan Ngirit banyu. Sampeyan bisa milih saka 48 pola aliran banyu sing lengkap lan gabungan.

Gampang Mbersih lan Anti-clog Nozel - Nozel semprotan nutupi area showerhead lengkap, saben shower duwe 58 nozel karet fleksibel kanggo ngresiki awake dhewe lan 14 nozel ABS, jet anti-clog rub-clean iki supaya gampang dibersihake lan nyegah penumpukan jeruk nipis.

Instalasi Gampang - Ora prelu nelpon tukang ledeng, mung telung koneksi tangan sing cekak sawetara menit kanthi cukup tindakake pandhuan kanthi langkah demi langkah. Nggarap kabeh benang pipa G1 / 2 "standar. Cathetan: Biasane krungu swara nalika sampeyan goyangake amarga ana impeller ing sirah shower sing mbantu ngasilake banyu pijet kanthi luwih apik.

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja

wowow sikat nikel meksa tekanan tinggi sisir kepala genggam nganggo genggam

wowow sikat nikel meksa tekanan tinggi sisir kepala genggam nganggo genggam

wowow sikat nikel meksa tekanan tinggi sisir kepala genggam nganggo genggam

wowow sikat nikel meksa tekanan tinggi sisir kepala genggam nganggo genggam

wowow sikat nikel meksa tekanan tinggi sisir kepala genggam nganggo genggam

specifications

SKU: H5011 Kategori: ,

Keterangan

Produsen

WOWOW

Bobot Item

2.6 pon

paket Ukuran

9.21 x 9.17 x 3.86 inci

Werna

Nikel Disapu

Rampung

Disikat

Material

Disikat Nickel Plated Premium ABS, Selang PVC

Wangun

Babak

Cara Instalasi

Tembok dipasang

Kasedhiya Komponen

Pancuran Genggam, Pancuran Pancuran, Pengalihan 3 Way, Mesin Cuci Karet Spare, Pita Teflon, Selang Pancuran, Pandhuan Instalasi

Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X