search Situs Panelusuran

Cincin Towel Emas Emas WOWOW

USD36.99
Didol:
40
reviews:
0
  • Muncul klasik, ngirit ruang: dering tangan jedhing tangan nganggo cincin tetep ing ngarep sing luwih disenengi, ngirit jarak, entuk kauntungan.
  • 304 baja tahan karat premium XNUMX: bath bath sekitar dering andhuk, dibangun saka stainless steel kanggo nglindhungi saka karat lan teyeng

Ngirim menyang

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja

Andhuk tangan nganggo dering emas nikel 4020101BGD: lengkap nyedhiyakake tampilan metallic emas sing disapu resik; dering andhuk nyedhiyakake gaya prasaja sing fungsine minangka aksen subtle sing cocog karo dekorasi sampeyan.

Gawe setelan sing gampang lan nyaman ing kamar mandi kanthi aksesoris hardware jedhing.

Dering andhuk iki mbantu njaga andhuk kanthi rapet ing mburi prunggu tembaga sing gedhe banget.

Yen sampeyan nggunakake coupon diskon 10%, rega luwih murah tinimbang Amazon!

specifications

SKU: 4020101BGD Kategori: , Tags: , ,

Keterangan

bobot

0.5 kg = 1.1023 lb = 17.6370 oz

Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X