search Situs Panelusuran

WOWOW Faucet Faucet Dapur Faucet Dapur Emas Sikat Kompor

USD98.99
Didol:
0
reviews:
0

Amazon US

  • [Care Kesehatan SampeyanMaterial Bahan kuningan padat, ora teyeng, ora erosi. Kualitas banyu dijamin kanthi teknik unik kanggo nyegah timbal lan skala, sing migunani kanggo gaya urip sehat. CATHETAN: keran pengisi panci iki mung kanggo nggunakake banyu adhem.
  • [Nggampangake urip sampeyan】 Faucet Mount Hole Single Hole ing desain lengen gabungan lan ayunan bisa ditarik nalika ora digunakake. Ngirit ruangan pawon lan nggawe masakan luwih efisien, sanitasi.
  • [Aja Cut Sudut】 Endah Emas Disapu multi-lapisan sing apik nolak goresan lan korosi, ora gampang dioksidasi utawa diilangi. Dilengkapi aerator NEOPERL hemat banyu sing bisa dicopot, sing nyedhiyakake aliran banyu aliran tetep. Aerator ABS tekanan tinggi, kurang nyemprot lan bebas netes.
  • [Materi Premium】 Kita nawakake konektor digawe kuningan sing bisa nglayani sampeyan suwe, ora gampang dipecah (1/2 "NPS dadi 1/2" NPT). Instalasi tembok tembok bolongan tunggal, kanthi flange instalasi kanggo stabilitas. spol ganti kanggo panggantos uga kalebu.
  • [Warranty, Dhukungan pelangganPackage Paket Sumur nganggo Kothak lan spons Kandel. Faucet pawon WOWOW dijamin garansi winates 5 taun, bali winates 90 dina, lan dhukungan pelanggan sing tepat wektu.
  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja

gambaran Product

Gaya: Gaya Emas 200G Disikat

WOWOW Faucet Pot Filler Emas Disikat

Nandheske nyedhiyakake faucet berkualitas tinggi

Material Kuningan Premium

Keran pengisi panci WOWOW digawe nganggo kuningan padat premium.

Priksa manawa banyu sing ngliwati pengisi panci iku alami, higienis lan sehat kanggo kulawarga, Tingkat aliran sing dhuwur bisa ngisi panci utawa wajan kanthi cepet.

Ngirit ruangane pawon

Faucet pengisi panci komersial iki nduweni rong katup kanggo kendhali dobel, tandhing gabungan loro tekan nganti 23.8 ″, banjur lempitan nalika ora digunakake.

Kinerja Tinggi Neoperl Aerator

Aerator neoperl internal, nyedhiyakake pengalaman ngumbah sing nyaman, nozel karet sing gampang dibersihake bisa nyegah banyu sing atos

Tingkat aliran banyu sing dhuwur

Isi panci utawa wajan gedhe kanthi cepet.

specifications

SKU: 2311200G Kategori:

Keterangan

Produsen

WOWOW

Werna

Emas Disikat

Rampung

Disikat

Material

Kuningan

Cara Instalasi

Tembok dipasang

Jumlah Bolong

1

Nyambung Spout

23.8 Inci

Penangan / Penangan Lever

Bener

Jumlah gagang

2

Nangani Material

Metal

Warranty Description

Garansi winates 5 taun

Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X