search Situs Panelusuran

WOWOW Faucet Kamar Mandi Gold Centerset Emas 4 inch Faucet Kamar Mandi dengan Perakitan Saluran

USD66.99
Didol:
69
reviews:
3

Amazon US

  • 4 Inci Instal Telung Lubuk: Kasedhiya saluran pembuangan, sarung tangan lan sarung tangan sing panas lan adhem sing disertifikasi cUPC, kemasan lengkap, lan gampang dipasang.
  • Faucet Retro & Wikipedia: Emas, anget lan mewah, nggawe jedhing sing mulya lan elegan kanggo sampeyan. Rampung disikat bisa mbantu nolak korosi lan teyeng ing saben dinten.
  • Gampang kanggo Gunakake: Rotasi 360 derajat, desain busur sing dhuwur, bisa nambah area reresik, luwih gampang urip saben dinane. Faucet kamar mandi rong tangan bisa ngontrol suhu panas lan adhem kanthi gampang
  • Rega kualitas dhuwur: Kaki tembaga lan konstruksi njamin daya tahan lan katergantungan; Cartridge disk Keramik sing ora netes. Muncul faucet kamar mandi digawe saka aerator ABS bisa mbantu sampeyan ngirit banyu. (Aerator iki bisa langsung dijupuk nganggo tangan sampeyan kanggo ngresiki)
  • customer Service: Garansi winates lan dhukungan pelanggan 5 taun ditawakake. Ditutupi bali 90 dina. Yen sampeyan duwe pitakon, wenehana dihubungi.

Ngirim menyang

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja

kran jedhing pusat emas

specifications

SKU: 2321400G Kategori: , Tags: ,

Keterangan

Produsen

WOW

Bobot Item

3.05 kilogram

paket Ukuran

12.2 x 8.58 x 3.54 inci

Werna

Emas Garang

Cara Instalasi

Centerset Deck Mount

Jumlah Lubang

3

Jumlah gagang

2

Nangani Material

Metal

Warranty Description

5-Year Warranty

Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X