search Situs Panelusuran

Wowow Bar Utusan Mandi Emas Sareng WOWOW

USD39.99
Didol:
57
reviews:
0

Tembok dipasang andhuk siji bar 304 baja tahan karat kelas premium: Bahan sing atos, kanthi Kemampuan Posture Gedhe, bisa ngimbangi bobot andhuk udan utawa jedhing kanthi stably, ora Sederhana Nggolek

Ngirim menyang

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja

Nikel anduk nikel rincian emas 4020201BGD: 1.95 lbs, 23 inci, nindakake kanthi apik, kemampuan cekap kanggo andhuk akeh, supaya sampeyan dadi toilet luwih apik lan resik.

Lumahing emas sing disikat: merata duwe tampilan lan kualitas sing apik.

Sampurna kanggo digunakake ing kamar turu, kamar mandi, pawon, area umbah-umbah, patio, resort mewah lan spa.

Gunakake gandheng jangkar prasaja lan template persiyapan kanggo instalasi sing cepet lan tanpa tenaga.

Kita makarya langsung karo pabrik-pabrik kanggo Mupangate standar sing paling apik, lan prosedur kontrol Canggih sing apik banget kita mesthekake pungkasan kanggo kabeh barang sampeyan

specifications

SKU: 4020201BGD Kategori: , Tags: , ,

Keterangan

bobot

1 kg = 2.2046 lb = 35.2740 oz

Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X