search Situs Panelusuran

WOWOW Faucet Bridge Bridge Bronze Centerset 4 Lubang kanthi Sprayer Sisih

USD169.99
Didol:
0
reviews:
0

Amazon US

  • [Loro Ngalahake Faucet Pawon】 Fau kreteg jembatan nampilake desain 2 gagang lan dilengkapi selang pasokan (adhem & panas), sing bisa ngontrol volume banyu lan suhu kanthi tepat. Faucet puteran busur 360 ° uga sampurna kanggo sink dobel.
  • [Konstruksi Kuningan Padat】 Faucet jembatan tugas abot digawe saka kuningan padat premium lan bobote 7.76 Ibs. Faucet sink pawon Kuningan kanthi finish Bronze Brown yaiku karat, korosi, tahan bocor, lan njamin keamanan banyu lan umur dawa.
  • [Sprayer Sisih Kuningan kanthi Selang Pull-Out】 Kanthi siji tombol, sprayer sisih kuningan tekanan dhuwur bisa nyemprotake banyu sing kuwat kanggo ngresiki piring lan rereget ing pojokan. Selang sing kalebu bisa ditarik nganti 59 inci, sing gampang ngresiki posisi ing saubenging sink.
  • [Instalasi Gampang】 Faucet pawon kuningan antik minangka tambahan pawon sing apik banget. Faucet pawon antik dilengkapi kabeh hardware lan instruksi pangguna sing dibutuhake, supaya instalasi luwih gampang nganggo 30 minus.
  • [customer ServiceKitchen Dapur jembatan 8 inci seneng ngasilake 90 dina bali lan garansi 5 taun. Yen ana pitakon babagan kran jembatan kuningan, aja nganti hubungi kami, kita bakal seneng menehi solusi

Ngirim menyang

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja

gambaran Product

Apa sampeyan pengin pawon sing inspirasi saka Victoria utawa papan kanthi tema 1950-an, desain jembatan retro minangka pilihan sing paling disenengi kanggo mbangun pawon utawa jedhing gaya vintage.

gaya: Gaya nganggo sprayer sisih A

Werna: Gangsa Gangsa

Dhuwur Spout: Inci 6.3

Nyambung Spout: Inci 7

Modes: Aliran

Feature: 2 Gagang, faucet 8-inch

Bolongan sing dibutuhake: 2

Sprayer Sisih Kuningan kanthi Selang Pull-out

Kanthi meksa tombol, sprayer sisih kuningan tekanan dhuwur bisa nyemprotake banyu sing kuwat kanggo ngresiki piring lan rereget ing pojokan. Selang tarik metu kalebu nganti 59 inci, gampang diresiki ing jubin.

High Arc Spout karo ABS Aerator

Aerator kinerja tinggi nyedhiyakake aliran lancar lan ngirit banyu 50%.

Ora ana banyu hard lan skala.

Aerator bisa dicopot, sing gampang diresiki utawa diganti.

Sentuhan sing lembut karo driji kanggo ngilangi skala lan kalsium.

Faucet Puter 360 ° kanthi 2 Gagang

2 tuas nangani supaya gampang ngontrol suhu banyu lan volume kanthi tepat.

Desain rotasi Arc 360 ° Tinggi, sampurna kanggo sink dobel lan lavabos.

Faucet dapur Centerset Bridge 8-inch cocog kanggo 2 bolongan.

Faucet Kuningan Padat

Bahan Kuningan Padat, gampang dirawat, stabilitas dhuwur, umure dawa digunakake.

Mesthekake kesehatan lan keamanan saben tetes banyu

Ora prelu kuatir babagan karat, masalah korosi.

Faucet Gangsa Gangsa

Rampung permukaan Bronze Brown sing apik banget, tampilane antik kanthi glosil sing murah nanging apik.

Desain lengkung unik, spout Victoria sing apik, apik gayane lan kepraktisan.

Aplikasi: wastafel dapur / cekungan pawon / jedhing / hotel

specifications

SKU: 23115A1A Kategori: ,

Keterangan

Produsen

WOWOW

Werna

Gangsa Gangsa

Rampung

Gangsa

Material

Kuningan

Cara Instalasi

Geladak Gunung

Jumlah Bolong

4

Dhuwur Spout

6.3 Inches

Nyambung Spout

7 Inches

Penangan / Penangan Lever

Ngiwa / nengen

Jumlah gagang

2

Nangani Material

Kuningan

Warranty Description

Garansi 5 Taun

Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X