search Situs Panelusuran

WOWOW Bridge Kitchen Sink Mixer Tap - Disikat Nikel

USD107.99
Didol:
33
reviews:
0

Amazon US

Kran banyu minangka produk hardware sing kudu kita gunakake saben dinane, sing cocog kanggo nggunakake banyu. Antarane, kran banyu cuci yaiku produk sing paling umum. Gaya jambatan keran pawon duwe bentuk sing unik, Pilih tap iki kanggo nyukupi kabutuhan estetika sampeyan.

Ngirim menyang

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja

WOWOW Bridge Kitchen Sink Mixer Tap - Nikel Nasi

WOWOW Bridge Kitchen Sink Mixer Tap - Nikel Nasi

 

WOWOW Bridge Kitchen Sink Mixer Tap - Nikel Nasi

 

Kran banyu klelep sink 

Mesthine, kran pawon minangka produk hardware ing pawon sing digunakake saben dina. Kaping pirang-pirang. Kranawan klelep pawon paling trep kanggo ngetok banyu, kanggo ngombe banyu, utawa ngresiki pawon sampeyan. Mangkene sampeyan bisa milih keran pawon kanthi bijaksana supaya cocog karo sing pas. Ora mung babagan gaya pawon, nanging uga gegayutan babagan fungsionalitas lan kinerja. Kran banyu klambi jembatan saka WOWOW nawakake kran banyu pawon unik sing cocog karo kepinginan estetika sampeyan. Sendhi retro ramping nggarap gaya negara klasik klasik menyang pawon sampeyan. Sing nggawe desain pawon sampeyan unik. Spout sudhut mlengkung lan apik nyedhiyakake pawon sampeyan kanthi sentuhan elegan sing kudu diwenehake nganggo wow-factor.

Rampung nikel sing disapu resik nyedhiyakake tampilan apik banget lan vintahe kanggo hiasan pawon. Bebarengan karo desain kasebut dhewe, mesthine minangka salah sawijining keran klelep pawon sing apik. Desainer saka WOWOW ngerti babagan ngrancang keran pawon kanthi kandel. Sampeyan bisa sok dong mirsani saka kabeh. Kolam pawon WOWOW beda karo keran klelep pawon liyane. Desainer apik banget, ngerti kabeh babagan desain pawon, lan sing paling penting yaiku ora nate ngremehake dampak keran sink pawon ing dekorasi pawon. Dheweke yakin manawa bisa nggawe bedane ing desain pawon, lan nindakake kabeh uga kanggo entuk faktor wow ing pawon sampeyan.

Erkonomic jembatan klelep kran banyu 

Panglipur iku kabeh. Nalika nggunakake pawon sink klelep kaping pirang-pirang saben dina, sampeyan butuh desain ergonomis sing gampang ditahan lan dikendhaleni. Ngalahake mlaku kanthi lancar supaya bisa ngontrol aliran banyu kanthi gampang lan akurat, banyu panas lan kadhemen. Kanthi cara iki sampeyan bisa nyampurake suhu banyu sing cocog. Kejaba, spout sudhut mlengkung dhuwur menehi pengalaman banyu anti splatter lan bocor sing nggawe pawon nglelebke keran luwih nyaman tinimbang digunakake.

Aliran banyu keran kleleban jamban kreta uga diluncurake amarga aerator Neoperl ABS sing inovatif. Ora mung piranti iki menehi sawetara tekanan kontra ing aliran banyu supaya bisa nylametake banyu. Aja ngremehake yen bisa ngirit luwih saka 50% banyu nganggo piranti sing gampang digunakake. Mesthine sampeyan bakal bisa nemokake iki ing tagihan banyu sampeyan. Ing tangan liyane pengalaman banyu tetep ora owah. Sampeyan meh ora bisa ngerteni manawa sampeyan nggunakake banyu sing kurang, utamane nalika tekanan banyu dhuwur. Lan pungkasane, sampeyan bakal duwe arus keras supaya bisa ngresiki barang kanthi gampang nganggo jet kuat, preduli mode banyu sing sampeyan gunakake. Sampeyan bisa gampang ngeculake aerator ABS tanpa alat supaya bisa dicopot kanggo ngresiki utawa ngganti. Sampeyan kudu waspada ngresiki aerator kanthi esuk amarga hard to banyu ngumpul ing kene. Sampeyan ora kudu mbusak aerator kasebut kanggo ngresiki kanthi asring. Cukup nganggo geser kanthi cepet ing driji, sampeyan bisa ngilangi kabeh sisan keras kanthi gampang.

Klambi klelep jamban logam sing gedhe banget 

Faucet pawon jambatan dibangun saka tembaga sing tahan karat lan tahan suhu kanthi dhuwur. Akibate keran sink sink jembatan dirancang nganti pirang-pirang taun. Ora mung konektor sink sink digawe saka tembaga sing padhet. Uga koneksi N setengah inci digawe saka tembaga sing bermutu tinggi. Sampeyan sok dong mirsani nalika sampeyan nyekel klambi klambi jamban iki ing tangan sampeyan. Amarga bobote, sampeyan bisa langsung ngandhani yen bahan kasebut ora disimpen kanggo menehi nilai sing paling apik kanggo dhuwit sing sampeyan entuk.

Lumahing nikel sing disikat ora mung nyedhiyakake kran banyu pawon jambatan kanthi rampung sing apik, uga nglindhungi kran banyu klelep pawon. Amarga ngrampungake kualitas, sampeyan nawakake pengalaman anti-gores lan ora karat. Faucet sink sink jamban ora rawan kanggo calar, lan bisa disimpen kanthi apik kanggo wektu sing suwe. Rampung permukaan nikel sing disikat uga menehi mupangat yen cetakan driji ora tetep kran banyu klelep kabeh. Sampeyan bakal duwe krenjang kleleban jamban sing éndah lan apik banget.

Kran banyu pawon antik 
Kran banyu klambi jembatan saka WOWOW katon kaya kraneka pawon antik. Ora apa-apa, kran banyu klelep jembatan iki ditrapake ing akeh papan komersial uga resor mewah. Faucet sink sink jambangan kontribusi kanggo makili kaendahan klasik ing awal abad kaping-20. Kran banyu klelep jembatan menehi flicker mewah glamor tradisional kanggo dekorasi pawon. Dhuwur kranjang klelep jamban udakara kira-kira 8 inci. Siluet sudhut mlengkung sing akeh banget nyumbang kanggo desain. Kolam renang pawon jamban Warranty Kualitas WOWOW ora dicekel. Amarga nggunakake bahan-bahan tembaga kanthi kualitas apik lan rampung sing apik, kran banyu pawon jambatan bisa awet. Bebarengan karo cara inovatif ngasilake kran banyu pawon, WOWOW ngerti cara supaya regane murah sithik. Akibate, WOWOW bisa menehi nilai paling apik kanggo dhuwit. Kita yakin babagan rasio kualitas rega lan bisa menehi jaminan dhuwit bali 90 dina sing ora ditemtokake. Yen sampeyan bakal nemokake kran banyu sing luwih apik kanthi rega sing padha, utawa kran klelep pawon sing padha kanthi rega sing luwih murah, kita bakal mbalekake maneh. Tanpa ana pitakon, lan tanpa alangan. Aku manteb ing produk lan yakin manawa sampeyan uga bakal.

Kaya kabeh keran pawon WOWOW, sampeyan dijamin manawa babar pisan umur kurang saka 5 taun. WOWOW ngluwihi kabeh standar industri, lan nglakoni babagan garansi. Kita njamin keran klelep pawon jamban sing apik banget paling ora 5 taun. Sampeyan ora kudu nggawa risiko, nanging bakal. Yen keran kecelakaan pawon jambatan bakal ngalami karusakan ing wektu kasebut, kanthi seneng kita bakal ngganti kanthi anyar tanpa gangguan. Jaminan iki komitmen kita kanggo sampeyan.

Kauntungan kreta klelep jembatan kanthi ringkes: 
• Menehi faktor wow kanggo pawon apa wae
• tampilan retro antik unik
• Desain busur dhuwur sing dawa
• Digawe saka bahan tembaga sing berkualitas tinggi
• Elegan nikel ngrampungake
• Gampang di resiki lan gampang dijaga
• garansi 5 taun

Keterangan

Produsen

WOW

Bobot Item

4.64 kilogram

Rampung

Nikel Disapu

paket Ukuran

18 x 9 x 9 inci

gaya

Tanpa sprayer sisih

Material

Kuningan

Cara Instalasi

Gunung dek

Jumlah Bolong

2

Jumlah gagang

2

Plug Profil

Gunung dek

Dhuwur Spout

6.3 Inches

Nyambung Spout

7 Inches

Penangan / Penangan Lever

Ngiwa / nengen

Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X