search Situs Panelusuran

WOWOW Faucet Pengisi WOWOW Kanggo Faucet Dapur Sing Panas Lan Dingin

USD110.99
Didol:
40
reviews:
1

Amazon US Amazon MX Instruksi Instalasi PDF

  • PANAS lan COLD 2 bolongan POT FILLER Kran; Dawane bolongan: 5.9 "; Dawane: 13.1" ; Konektor Standar AS: 1/2" NPS to 1/2" NPT
  • Konfigurasi GRATIS GRATIS: Badan Kuningan Solid kanthi Permukaan Batin sing Digilap, saben tetes sing diisi pengisi pot iku alami lan kesehatan, ora ana bahan sing mbebayani
  • SAVE SPACE: 2 nangani gaya tembok lipat sing dipasang cukup ruangan lan ruangan, sendhi faucet lan rotasi cerak 360 derajat nambah luwih gampang
  • MATTE BLACK SURFACE: kran pawon ing tampilan klasik lan sedheng, bisa gampang dicocogake karo dekorasi modern, simbolisasi keanggunan lan kepraktisan, cocog minangka kran komersial, kran pawon restoran, panggunaan njero ruangan.
  • JAMINAN, LAYANAN PELANGGAN: Garansi 5 taun lan dhukungan pelanggan pas wektune ditawakake. Iki dijamin dening bali winates 90 dina. Hubungi kita liwat pesenan.
  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja

5WOWOW Faucet Filler Ireng Ireng Kanggo Faucet Lipat Banyu Panas lan Kadhemen

WOWOW Faucet Pengisi WOWOW Kanggo Faucet Dapur Sing Panas Lan Dingin WOWOW Faucet Pengisi WOWOW Kanggo Faucet Dapur Sing Panas Lan Dingin WOWOW Faucet Pengisi WOWOW Kanggo Faucet Dapur Sing Panas Lan Dingin

2 gunakake tembok pangisi tembok gunung kran banyu 2311400D panas lan kadhemen, kanthi rotasi lan lipatan kanthi gratis 360 °. Yen ora dienggo, bisa lempitan ing tembok supaya bisa ngirit.
Bebas plumbum sing sehat, bubbler apik, filtrasi lapisan akeh, banyu lemes, bukti-bukti cipratan

Diskripsi produk:

Faucet pangisi panci bolongan loro sing adhem lan panas; rentang jurang: 5.9 ″; dawa: 13.1 ″; kita konektor biasa: 1/2 ″ nps dadi 1/2 ″ npt
Struktur gratis plumbum: awak tembaga sing padhet kanthi permukaan jero sing nggilap, saben tiba liwat pangisi pucuk yaiku organik lan kesejahteraan, ora ana bahan sing mbebayani
Ruang papan: loro ngatur gaya tembok lambung nemplekake ruang lan papan sing cukup, pindho sendhi keran lan 360 derajat spout iki nambah keuntungan luwih akeh

Lapisan ireng: faucet pawon kanthi tampilan klasik lan kurang-gampang bisa dipasang kanthi pita kontemporer, simbol saka keanggunan lan kepraktisan, sampurna minangka keran komersial, keran pawon restoran

specifications

SKU: 2311400D Kategori: , Tags: , ,

Keterangan

bobot

4.69 kilogram

paket Ukuran

19.8 x 7.9 x 5 inci

Werna

Black

Rampung

Sandhangan

Material

Steel

Wangun

Lurus

Power Source

Daya Hidrolik

Cara Instalasi

Dipasang ing tembok

Jinis siram

dual

Nangani Material

Metal

Dianggo

Komersial / Pendhudhuk

Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X