search Situs Panelusuran

WOWOW Faucet Kamar Mandi Pusat Hitam 2 Nangani Faucet Basin 4 Inci dengan Batang Pengangkat Pengencang dan Selang Pasokan

USD59.99
Didol:
2
reviews:
0

Amazon US

  • Faucet Kamar Mandi Dhuwur Nganggo Ganda: Keran kamar mandi 4 inci kanthi desain gagang loro, supaya gampang nyetel banyu lan suhu! Spout busur dhuwur menehi sampeyan reresik sing cukup ing ngisor spout.
  • gampang instalasi: Faufet kamar mandhi ireng dilengkapi unit solokan rod angkat & sarung tangan. Pusat 4-inch lan desain 3 bolongan dipasang supaya gampang dipasang.
  • Faucet Kamar Mandi Modern: Lumahing ireng matte, lan desain klasik mode, daya tahan faucet jedhing bisa dipesthekake, ora karat, ora karat, anti gores.
  • Rega kualitas dhuwur: Kaki tembaga kanggo mesthekake daya tahan lan katergantungan; Digawe saka bahan bahan panganan BASF, nglindhungi sampeyan lan kulawarga. Muncul faucet kamar mandi digawe saka aerator ABS bisa mbantu sampeyan nglindhungi banyu. (Aerator iki bisa langsung dijupuk nganggo tangan sampeyan kanggo ngresiki)
  • customer Service: Garansi winates lan dhukungan pelanggan 5 taun ditawakake. Ditutupi bali 90 dina. Yen sampeyan duwe pitakon, wenehana dihubungi.

Ngirim menyang

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja

 

Arc Dhuwur 4 Inci Centerset Vanity Faucet Ireng

Faucet Kamar Mandi WOWOW - Gawe urip sampeyan luwih trep!

  • Ireng, abadi klasik, lan tren sing ora nate ilang. faucet kamar mandi kanthi permukaan ireng, dikombinasikake karo saluran ireng, luwih modern lan elegan
  • Desain rotasi 360 derajat kanggo nggunakake sing gampang
  • Dirancang kanggo Instalasi 3 Bolongan 4 Inci Centerset
  • Kasedhiya karo sepasang jalur pasokan banyu CUPC 60cm
  • Nganyarke faucet lan jedhing sampeyan bakal hebat!

 

 

 

Loro Desain Modern

  • Puteran gelar 360
  • Desain busur dhuwur
  • Desain gagang dobel gampang kanggo ngontrol volume banyu lan suhu kanthi tepat.

 

 

 

 

Faucet Kualitas Premium

  • cUPC certified
  • Digawe saka BASF Bahan Bahan Pangan
  • NSF / ANSI 61 (Efek Kesehatan Banyu Ngombe)
  • Nglindhungi kesehatan sampeyan lan kulawarga

 

 

 

Sikil Tahan Lama

  • Konektor kuningan padat
  • Bahan berkualitas tinggi, gampang pangopènan, stabilitas sing dhuwur, dawa nggunakake urip.
  • Cocog karo telung bolongan, instal 4-inch

 

 

 

 

Mbusak Aerator

  • Novel ABS Berkualitas Tinggi
  • Ora Banyu lan Skala Hard
  • Bisa dicopot kanggo diresiki tanpa alat

 

 

 

 

Faucet Kamar Mandi kanthi saluran

  • Ora prelu ndemek stopper nalika ngumbah tangan nganggo rod angkat ing mburi keran. Kanggo nyedhiyakake sampeyan urip sing gampang lan sehat.

 

 

 

 

 

 

Apa sing ana ing kothak

  • 1 x kranjang kamar mandi pusat ireng
  • 1 Set aksesoris
  • 1 x Angkat batang pembuangan
  • 1x 60 cm selang banyu CUPC

specifications

SKU: 2321100B Kategori: , Tags: ,

Keterangan

Produsen

WOWOW

Bobot Item

2.91 pon

paket Ukuran

12.13 x 8.78 x 3.27 inci

Werna

Matte Black

Rampung

matte

Cara Instalasi

Centerset

Jumlah Bolong

3

Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X