search Situs Panelusuran

Kran Kamar Mandi 3 Lubang Modern Matte Hitam Nyebar 2 Gagang Kran Vanity Kamar Mandi

USD72.99
Didol:
59
reviews:
23

Amazon US  Amazon CA Amazon MX

DESAIN WIDESPREAD & JARINGAN sing cocog

  • 360 ° Gratis Putar Putar faucet kesombongan.
  • saka 6 nganti 16 inci nyebar kran banyu jedhing ing Bolongan 3-bolongan soyo tambah, jarak iso disetel sesuai karo kebutuhan sampeyan sing tenanan.
  • Kemewahan tombol ing Rampung ireng murni, desain spout persegi dhuwur sing unik sing cocog kanggo nggawe gaya dekorasi kamar mandi modern lan klasik.
  • Menangani lurus ing desain ergonomis, ukuran sing cocog sing cocog kanggo kontrol, kepenak diuripake.
  • Cocog karo omah kontrakan, kondo anyar, apartemen siji, omah motor, trailer plancongan, lan panggunaan kulawarga.

Ngirim menyang

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja

wowow faucet jedhing ireng kanthi gagang putar cekak sing beda

Milih keran banyu jedhing 2320300B   

Yen sampeyan ngrancang utawa ngrancang maneh kamar mandi, sampeyan ora bisa ngremehake dampak saka faucets jedhing. Iki minangka barang sing paling cilik ing jedhing sampeyan, nanging tetep dadi fokus fokus ing kamar mandi. Sapa sing mlebu ing kamar mandi, kanthi otomatis ndeleng kran banyu ing kamar mandi. Mula saka iku, paling relevan yaiku milih kran banyu jedhing kanthi becik. Kolam renang jedhing teka kanthi akeh gaya, bentuk lan desain. Milih kran banyu jedhing sing tepat bisa uga dadi tantangan kanggo sawetara wong. Kolam jedhing sing tepat bisa menehi kamar mandi menyang sentuhan pribadi sing dibutuhake. Bisa nggawe kabeh.differensi katon ing kamar mandi. Nanging sing paling penting, jedhing faucet kudu cocog karo gaya jedhing sakabèhé. Mula, sampeyan bisa uga pengin nganggep kabeh aspek saka jedhing kran banyu sing sampeyan pilih. Nanging, aja lali manawa ngrancang utawa ngrancang maneh kamar mandi minangka kabeh acara sing nyenengake. Sampeyan bisa ngrancang jedhing anyar kanthi cocog karo rasa sampeyan dhewe. Mulane ayo mbantu sampeyan nganggo kran banyu jedhing warna sing apik banget.

Stylish widespread 3 hole bathroom faucet

Bedane utama antarane faucet kamar mandi putar sing nyebar lan perlengkapan liyane, yaiku posisi gagang, panas lan adhem. Ing faucet jedhing sing nyebar, gagang dipasang ing saben sisih kran kasebut. Contone, ing faucet set tengah, sampeyan nggunakake bolongan siji sing dilebur ing wastafel. Saliyane, kanthi faucet bolongan siji, contone, sampeyan bisa ngontrol banyu panas lan adhem kanthi mung siji gagang. Kosok baline, kanthi faucet jedhing sing nyebar, sampeyan kudu ngebor telung bolongan ing wastafel jedhing lan ngontrol banyu nganggo rong gagang kapisah kanggo banyu panas lan adhem. Sing nggawe kui luwih gampang ngontrol suhu banyu. Milih kran banyu jedhing sing nyebar, sampeyan ditawakake macem-macem pilihan lan rampung. Sampeyan bisa menehi pengaruh sing drastis ing dekorasi kanthi warna ireng. Iki bakal nggawe kran jedhing sing nyebar dadi barang sing narik kawigaten ing jedhing sampeyan. Kejabi sampeyan kudu milih fungsi. Apa sing pengin digawe kran jedhing nyebar? Yen wis milih, cukup pilih kran jedhing sing nyebar dadi titik fokus anyar kanggo desain jedhing anyar.

Matte black widespread 2 Handle Modern  bathroom faucet

Ireng bisa dadi pilihan sing dramatis ing dekorasi kamar mandi. Utamane yen ana unsur ireng liyane ing kamar mandi. Kolam renang jedhing sing nyebar ireng bakal dicampur kanthi lancar karo desain kamar mandi sampeyan. Temenan sampeyan bisa nggawe prabédan karo kran banyu jedhing sing nyebar ing jedhing sampeyan. Kaping pisanan amarga keran kamar mandi ireng nyebar khusus. Amarga ora akeh wong sing wani nggunakake desain sing wani ing jedhing, sampeyan bisa nggawe desain kamar mandi kanthi keran ruangan WOWOW sing ireng. Ora ing papan pungkasan amarga menehi fokus fokus alami ing kamar mandi sampeyan kanthi tliti munggah dadi ora diremehake. Jedhing sampeyan bakal adoh banget karo standar keran mandi jedhing ireng sing WOWOW. Tanpa mangu sapa sing ndeleng titah kamar mandi dhewe sing unik, bakal kaget kanthi ora. Lan ora ing papan pungkasan amarga keran banyu jedhing ireng sing apik.

Sadurunge gaya sampeyan kudu nggatekake aplikasi fungsional. Apa tujuan kamar mandi sing dirancang apik sing ora cocog karo kabutuhan sampeyan? Cetha sampeyan mutusake kepiye carane peralatan kamar mandi sampeyan ngladeni kepinginan pribadi. Kajaba saka bagean desain, kran mandi jedhing cilik kanthi pengaruh gedhe. Sing jelas ditrapake uga kanggo fungsine.

Well-combining widespread Vanity bathroom faucet

Kran mandi jembar ireng WOWOW cocok kanggo jedhing umume. Nanging mesthine bisa dadi bagean sing ora koheren karo desain kamar mandi liyane. WOWOW mulane cocog karo kran mandi jedhing ireng, kayata umpamane keran mandi ireng, kran mandi bathik ireng lan pethi jedhing ireng. Kanthi cara iki, sampeyan bisa ngrancang jedhing kanthi harmoni karo kran biru jedhing liyane. Sampeyan bakal nggawe kesan sing akeh banget! Lan liyane, kran banyu jedhing ireng WOWOW bakal nyedhiyakake fungsi sing dikarepake. Fitur jedhing sing nyebar ireng iki dirancang kanggo nggawe garis-garis padusan kamar mandi jedhing modern, minimalis lan modern. Piye wae jedhing klambi jembar ireng WOWOW iki uga ringkes lan canggih uga. Stopper pop-up integral dirancang kanthi integral, lan isih nawakake kontrol sing lancar. Sapa sing ndeleng kran banyu jedhing sing nyebar ireng iki bakal kaget karo rancangan lan fungsine. Mesthi dirancang karo visi sing jelas lan unik. Kolam renang jedhing kanthi kualitas apik kanggo sink, Kaya kabeh produk, WOWOW nggunakake bahan paling apik kanggo kran banyu jedhing sing nyebar. Sampeyan bisa ndeleng iki umpamane nalika sampeyan nggunakake genggeman kran banyu sing nyebar iki. Kualitas kasebut njamin stabilitas sing luwih apik lan panggunaan dawa. Spout alun-alun dhuwur khusus dirancang kanthi cara yen tetes ora semprotane amarga dawa. Lumahing kran banyu jembar iki ireng, nanging konektor digawe saka tembaga. Bahan tembaga sing padhet mesthi pilihan sing luwih apik dibandhingake karo bahan logam liyane. Sampeyan ora kudu prihatin kayata karat. Kekahanan keran mandi jedhing ireng iki mula dijamin. Kajaba iku, permukaan uga anti-calar, dadi sampeyan bakal dijamin tampilan anyar kanggo wektu sing suwe. Kolam renang jedhing ireng sing bermutu tinggi kanggo sink iki bakal dadi sentuhan finansial sing sampurna kanggo desain kamar mandi.

Easy-to-install matte black widespread  bathroom sink faucet

Faucet jedhing swivel ireng WOWOW gampang dipasang kanthi pandhuan instal cepet. Banyu sing adhem lan panas bisa gampang digabung karo konektor sing dipasang kanthi cepet. Kanggo faucet jedhing lan gagang, sampeyan butuh telung bolongan 1 "-1.5" lan dek sink bisa kenthel 0.2 "-1.2". Faufet kamar mandi ireng WOWOW sing bisa nyebar bisa nyetel 4 nganti 16 inci saben liyane, miturut gaya sampeyan dhewe. Amarga faucet jedhing sing nyebar ireng uga gampang dijaga, WOWOW ora wedi nawakake garansi 5 taun kanggo produke. Barang kasebut uga dijamin karo kebijakan bali gratis 90 dina. WOWOW dipercaya faucet jedhing nyebar lan mung bisa kepenak karo kepuasan pelanggan 100%!

Keuntungan Faucet Jedhing Ireng WOWOW kanthi ringkes:

● Menehi faktor wow ing jedhing

● Gabungan desain klasik lan modern sing unik

● Gampang kanggo gabungke karo faucet jedhing liyane

● Nawakake fungsi paling apik sing cocog karo kabutuhan sampeyan

● Nggabungake estetika karo kinerja dhuwur

● Digawe saka bahan kuningan berkualitas tinggi

● Gampang diresiki lan gampang dijaga

● garansi 5 taun

More:

faucet pawon kanthi sprayer sing ditarik

kepala semprotan kran dapur

kran dapur narik mudhun

specifications

SKU: 2320300B Kategori: , Tags: , , ,

Keterangan

Rampung

matte ireng

Produsen

WOW

Bobot Item

3.67 kilogram

paket Ukuran

11.14 x 10.2 x 3.27 inci

Werna

Black

Material

Kuningan

pola

modern

Cara Instalasi

Nyebar

Jumlah Potongan

3

Jumlah Bolong

3

Dhuwur Spout

3.6 Inches

Nyambung Spout

5.1 Inches

Jumlah gagang

2

Warranty Description

Garansi winates 5 taun

Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X