search Situs Panelusuran

WOWOW Pandi Rambut Ireng WOWOW Sepak Ngalahake Swivel Spout

(23 reviews customer)
USD76.99
Dijual:
47
reviews:
23

Amazon US    Amazon CA

Bahan tembaga sing luwih apik dibandhingake karo logam liyane
Ora perlu prihatin babagan masalah karat, karat.
Bahan berkualitas tinggi, gampang pangopènan, stabilitas sing luwih dhuwur, dawa karo urip.

Pandhuan instalasi 2320300B

Ngirim menyang

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja

WOWOW Pandi Rambut Ireng WOWOW Sepak Ngalahake Swivel Spout

WOWOW Pandi Rambut Ireng WOWOW Sepak Ngalahake Swivel Spout

WOWOW Pandi Rambut Ireng WOWOW Sepak Ngalahake Swivel Spout

WOWOW Pandi Rambut Ireng WOWOW Sepak Ngalahake Swivel Spout

 

Milih keran banyu jedhing 2320300B    
Yen sampeyan ngrancang utawa ngrancang maneh kamar mandi, sampeyan ora bisa ngremehake dampak saka faucets jedhing. Iki minangka barang sing paling cilik ing jedhing sampeyan, nanging tetep dadi fokus fokus ing kamar mandi. Sapa sing mlebu ing kamar mandi, kanthi otomatis ndeleng kran banyu ing kamar mandi. Mula saka iku, paling relevan yaiku milih kran banyu jedhing kanthi becik. Kolam renang jedhing teka kanthi akeh gaya, bentuk lan desain. Milih kran banyu jedhing sing tepat bisa uga dadi tantangan kanggo sawetara wong. Kolam jedhing sing tepat bisa menehi kamar mandi menyang sentuhan pribadi sing dibutuhake. Bisa nggawe kabeh.differensi katon ing kamar mandi. Nanging sing paling penting, jedhing faucet kudu cocog karo gaya jedhing sakabèhé. Mula, sampeyan bisa uga pengin nganggep kabeh aspek saka jedhing kran banyu sing sampeyan pilih. Nanging, aja lali manawa ngrancang utawa ngrancang maneh kamar mandi minangka kabeh acara sing nyenengake. Sampeyan bisa ngrancang jedhing anyar kanthi cocog karo rasa sampeyan dhewe. Mulane ayo mbantu sampeyan nganggo kran banyu jedhing warna sing apik banget.
Kran banyu jedhing sing apik banget
Bentenane utama antarane keran mandi sing umume nyebar lan peralatan liyane, yaiku posisi Ngalahake, uga panas lan kadhemen. Ing kran banyu jembar sing jengkelake jabatan kasebut dipasang ing sisih saben kran banyu kasebut. Ing set kran tengah umume, sampeyan nggunakake bolongan tunggal sing dilatih menyang sink. Ing sisih liyane, kanthi keran siji bolongan, sampeyan bisa ngontrol banyu panas lan adhem kanthi mung siji gagang. Sacara khas, keran mandi jembar sampeyan kudu ngebor telung bolongan ing nglelebke jedhing lan sampeyan ngontrol banyu nganggo rong gunakake kapisah kanggo banyu panas lan adhem. Sing nggawe luwih gampang ngontrol suhu banyu. Milih keran kamar mandi sing nyebar, sampeyan ditawani macem-macem pilihan lan rampung. Sampeyan bisa nggawe pengaruh drastis ing hiasan sampeyan kanthi warna ireng. Iki mesthi bakal nggawe jedhing kran banyu sing nyebar ing jedhing sampeyan. Kejabi sampeyan kudu milih fungsi. Apa sampeyan pengin kran blumbang ireng nyebar? Yen sampeyan nggawe pilihan, pilih mung klambi jedhing sing nyebar ireng minangka titik fokus desain kamar mandi anyar sampeyan.
Kran banyu jedhing sing nyebar ireng
Ireng bisa dadi pilihan sing dramatis ing dekorasi kamar mandi. Utamane yen ana unsur ireng liyane ing kamar mandi. Kolam renang jedhing sing nyebar ireng bakal dicampur kanthi lancar karo desain kamar mandi sampeyan. Temenan sampeyan bisa nggawe prabédan karo kran banyu jedhing sing nyebar ing jedhing sampeyan. Kaping pisanan amarga keran kamar mandi ireng nyebar khusus. Amarga ora akeh wong sing wani nggunakake desain sing wani ing jedhing, sampeyan bisa nggawe desain kamar mandi kanthi keran ruangan WOWOW sing ireng. Ora ing papan pungkasan amarga menehi fokus fokus alami ing kamar mandi sampeyan kanthi tliti munggah dadi ora diremehake. Jedhing sampeyan bakal adoh banget karo standar keran mandi jedhing ireng sing WOWOW. Tanpa mangu sapa sing ndeleng titah kamar mandi dhewe sing unik, bakal kaget kanthi ora. Lan ora ing papan pungkasan amarga keran banyu jedhing ireng sing apik.
Sadurunge gaya sampeyan kudu nggatekake aplikasi fungsional. Apa tujuan kamar mandi sing dirancang apik sing ora cocog karo kabutuhan sampeyan? Cetha sampeyan mutusake kepiye carane peralatan kamar mandi sampeyan ngladeni kepinginan pribadi. Kajaba saka bagean desain, kran mandi jedhing cilik kanthi pengaruh gedhe. Sing jelas ditrapake uga kanggo fungsine.
Nggabungake kran banyu jamban sing nyebar
Kran mandi jembar ireng WOWOW cocok kanggo jedhing umume. Nanging mesthine bisa dadi bagean sing ora koheren karo desain kamar mandi liyane. WOWOW mulane cocog karo kran mandi jedhing ireng, kayata umpamane keran mandi ireng, kran mandi bathik ireng lan pethi jedhing ireng. Kanthi cara iki, sampeyan bisa ngrancang jedhing kanthi harmoni karo kran biru jedhing liyane. Sampeyan bakal nggawe kesan sing akeh banget! Lan liyane, kran banyu jedhing ireng WOWOW bakal nyedhiyakake fungsi sing dikarepake. Fitur jedhing sing nyebar ireng iki dirancang kanggo nggawe garis-garis padusan kamar mandi jedhing modern, minimalis lan modern. Piye wae jedhing klambi jembar ireng WOWOW iki uga ringkes lan canggih uga. Stopper pop-up integral dirancang kanthi integral, lan isih nawakake kontrol sing lancar. Sapa sing ndeleng kran banyu jedhing sing nyebar ireng iki bakal kaget karo rancangan lan fungsine. Mesthi dirancang karo visi sing jelas lan unik. Kolam renang jedhing kanthi kualitas apik kanggo sink, Kaya kabeh produk, WOWOW nggunakake bahan paling apik kanggo kran banyu jedhing sing nyebar. Sampeyan bisa ndeleng iki umpamane nalika sampeyan nggunakake genggeman kran banyu sing nyebar iki. Kualitas kasebut njamin stabilitas sing luwih apik lan panggunaan dawa. Spout alun-alun dhuwur khusus dirancang kanthi cara yen tetes ora semprotane amarga dawa. Lumahing kran banyu jembar iki ireng, nanging konektor digawe saka tembaga. Bahan tembaga sing padhet mesthi pilihan sing luwih apik dibandhingake karo bahan logam liyane. Sampeyan ora kudu prihatin kayata karat. Kekahanan keran mandi jedhing ireng iki mula dijamin. Kajaba iku, permukaan uga anti-calar, dadi sampeyan bakal dijamin tampilan anyar kanggo wektu sing suwe. Kolam renang jedhing ireng sing bermutu tinggi kanggo sink iki bakal dadi sentuhan finansial sing sampurna kanggo desain kamar mandi.
Kolam kamar mandi jedhing sing gampang digunakake
Kran mandi jembar ireng WOWOW gampang dipasang kanthi pandhuan nginstal cepet. Banyu sing adhem lan panas bisa digabung karo konektor sing cepet-cepet. Kanggo kran banyu ing jedhing lan genggem sampeyan kudu telung bolongan 1 "-1.5" lan dek sink bisa dadi 0.2 "-1.2". Kolam renang jedhing wOWOW ireng bisa disiyapake 4 nganti 16 inci saben liyane, miturut gaya sampeyan dhewe. Amarga kran banyu jedhing sing nyebar ireng uga gampang diurus, WOWOW ora wedi nawarake garansi 5 taun ing produke. Barang kasebut uga dijamin karo kabijakan bali 90-dina gratis. WOWOW ngandelake kran banyu jedhing warna ireng lan mung bisa wareg karo 100% kepuasan pelanggan! Keuntungan saka Faucet Ruangan Mandi Ireng WOWOW kanthi ringkes:
 Menehi faktor wow menyang jedhing apa wae
 Kombinasi desain klasik lan modern sing unik
 Gampang digabung karo kran banyu jedhing liyane
 Nawakake fungsi paling cocog karo kabutuhan
 Gabungan estetik kanthi kinerja sing dhuwur
 Digawe saka bahan tembaga sing berkualitas tinggi
 Gampang di resiki lan gampang dijaga
 garansi 5 taun

Mroe:

faucet pawon kanthi sprayer sing ditarik

kepala semprotan kran dapur

kran dapur narik mudhun

specifications

SKU: 2320300B Kategori: , Tags: , ,

Keterangan

rampung

matte ireng

  1. E *** h2020-06-20
    US

    Produk kasebut ngomong dhewe. Instalasi rada angel tinimbang biasane amarga saluran lawas. Butuh suwe banget kanggo njupuk, nanging sawise iku kabeh dadi kaya sing direncanakake. Priksa gambar, kaya sing dakkandhakake, produk iki bisa ngomong dhewe

  2. S *** V2020-06-24
    CAD

    Sampeyan ora bisa salah ing set iki! Dheweke pancen apik banget lan tugas abot sing regane ora bisa dakarepake. Kita luwih dhisik ndeleng Home Depot lan Lowes kanggo faucet sink ireng. Ora ana sing meh padha lan kabeh paling ora regane tikel utawa telu. Kita pancen wareg karo set iki!

  3. J *** e2020-06-25
    US

    Produk sing apik kanggo regane, sampeyan ora bakal ngerti yen ana ngisor $ 100. Katon apik lan ramping lan aku seneng matte. Cocog banget ing jedhing lan bisa banget.

  4. D *** d2020-06-27
    US

    Pancen tresna kran banyu iki! Apik & larang regane regane cukup! Diinstal 4 wulan kepungkur & ora ana masalah. Black matte sing apik cocog karo aksesoris kamar mandhi liyane kanthi sampurna.

  5. O *** l2020-06-28
    US

    Seneng banget karo tampilan lan faucet lan tombol nanging ndhuwur stopper drainase terus ganti warna. Aku mbalekake set pertama sing tak tuku amarga wernane putih-putih sawise digunakake kaping pisanan. Kita nampa gantine lan sing nomer loro uga nindakake. Aku gelis banget. Aku seneng tampilan peralatan ing jedhing anyar kita, nanging ora bisa ngerteni apa sing kedadeyan karo stopper kasebut. Kita wis nyoba untu lan sabun kanggo ndeleng manawa ana prabédan lan durung. Kita wis nyoba macem-macem solusi reresik lan uga Penghapus Sihir kanggo nyoba ngresiki nanging ora ana sing bisa mbantu ngganti warna. Aku pancen bakal menehi 5 bintang iki yen ora kedadeyan karo tutup stopper!

  6. N *** m2020-06-29
    US

    Kualitas faucet jedhing iki pancen apik tenan. Aku wis ngerti yen pancen pancen apik lan tugas sing abot. Aku nggoleki ing endi wae kanggo faucet jedhing, nanging ora ana sing seneng kaya sing cocog karo wastafel jedhingku. Rega ing toko liyane regane luwih larang tinimbang sing iki. Proses instalasi cukup jelas lan kabeh bisa mlaku kaya sing dikarepake. Proses kasebut sukses banget lan gampang uga. Stopper got uga minangka bab sing apik kanggo dilebokake ing set kasebut. Werna persis karo warna sing dak goleki. Faucet kamar mandhi banget katon ing jedhing. Aku nyaranake produk iki kanggo sapa wae lan sampeyan mesthi bakal rumangsa regane saben sen sing sampeyan tuku.

  7. L *** e2020-07-02
    US

    Nganti saiki, apik tenan! Butuh pirang-pirang jam kanggo bojomu nginstal loro iki, nanging mung amarga peralatan sing wis ana angel banget dicopot. Aku seneng saluran push… dadi luwih gampang digunakake bocah. Jadwal kasebut ireng ireng kaya sing dijelasake lan apa regane kanggo sing sampeyan pikolehi. Yen ana sing owah, aku mesthi bakal nganyari review iki.

  8. E *** k2020-09-28

    Aku seneng banget karo tampilan, gaweyan lan kualitas set faucet iki. Rampunge apik banget. Kabeh babagan set iki kalebu kemasan luwih apik tinimbang kualitas 'tukang' rega sing padha didol ing Lowe's lan Home Depot.

  9. G *** y2020-07-28
    US

    Nyedhot tenan karo kesombongan sing kita tuku sing ana bolongan telu ing meja marmer. Bojomu mati tenan amarga gampang dipasang, luwih gampang tinimbang umume. Gampang banget dheweke njaluk aku tuku sing liyane kanggo jedhing liyane sing saiki lagi diolah. Aku iya! Pancen apik banget lan bobote, ora angel banget.

  10. M *** y2020-07-29
    US

    Nganyari kamar mandhi lan ing proses kasebut, kita ngerti kran banyu lawas wis karat. Kita nginstal keran ireng anyar iki lan apik tenan! Katon apik banget, gampang dipasang, lan aku seneng meksa push / pop-up!

  11. B *** r2020-08-01
    CAD

    Faucet iki apik. Katon dhuwur nanging ora dhuwur banget. Iki digawe kanthi kokoh. Ora krasa murah babar pisan. Iki minangka produk regane lan kualitas apik.

  12. R *** e2020-08-01
    US

    Nginstal iki ing jedhing putri lan pancen apik banget. Gampang dipasang, katon lan bisa digunakake kanthi apik. Wis duwe rencana tuku liyane lan ngganti faucet jedhing liyane kanthi sing padha.

  13. F *** r2020-08-02
    CAD

    Tuku iki kanggo ndandani jedhing. Keran sing apik banget lan regane sampurna. Dudu penggemar saluran popup nanging regane kanggo kualitas kanthi rega kasebut.

  14. D *** n2020-08-04
    US

    Sawise blanja ing pengecer dandan omah amba, bojoku nemokake perlengkapan kasebut ing WOWOW lan udakara setengah rega regane ing toko. Dadi cheapskate sing dakkarepake, aku seneng ngirit dhuwit, apamaneh nalika ulasanku apik banget. Jadwal iki minangka conto yen sampeyan entuk luwih saka sing sampeyan bayar. Desaine apik lan kemasane apik banget - minangka protèktif kanggo permukaan kaya wong tuwa kanggo bocah enom. Siji-sijine sing negatif yaiku salah sawijining finish gagang sing duwe goresan permukaan sing lemes. Amarga kabeh kemasan, kaget banget nalika ndeleng, nanging bisa uga QC nundha nalika mlayu kasebut. Untunge cacat kasebut ana ing sisih mburi, mula ora bakal ana sing bisa ndeleng, kajaba yen aku gandheng gulu menyang sudut sing ora wajar. Kita ora duwe wektu kanggo ngirim maneh. Faucet cukup dhuwur dibandhingake karo faucet jedhing sing paling apik kanggo ngisi botol sing dhuwur. Kita bakal menehi rekomendasi produk iki menyang kanca.

  15. P *** y2020-08-06
    CAD

    Aku tuku iki kanggo jedhing sing bakal kita ganti mbesuk, mula aku ora pengin nggunakake akeh dhuwit, mula ora tuku kran Moen utawa Delta berkualitas premium kaya ing kamar mandhi liyane, aku tuku iki siji Aku ora ngerti yen bakal entuk faucet sing luwih apik kanggo setengah rega! Kabeh konektor (kajaba sing dipasang kanthi cepet) logam. Iki dudu logam mati-plastik utawa plastik warna krom - iku faucet logam kanthi perlengkapan logam lan konektor. Iki ora kaya faucet merek premium kanthi rega kaping pindho. Kualitas apik banget, desain apik lan gampang dipasang, lan rampung tahan lama lan tahan noda. Wis dadi faucet jedhing favorit kita ing omah. Iki dikemas lan dilindhungi kanthi bener lan kondhisi rapi nalika teka. Siji-sijine perkara negatif sing bisa dakkandhakake yaiku instruksi instalasi mesthine luwih jelas lan ora ana panjelasan. Kajaba iku, iki minangka tuku sing apik banget - yen bakal waktune ganti faucet liyane, aku bakal nggoleki iki tinimbang mbayar jeneng merek gedhe. Apike banget

  16. A *** a2020-08-06
    US

    Sampurna! Aku durung nate nginstal kaya mengkene, lan aku yakin butuh wektu luwih suwe amarga iki pisanan aku rampung- nanging pancen ora angel banget aku dhewe! Sisih paling angel yaiku njupuk faucet lawas. Ing seneng banget karo faucet sing nyebar iki.

  17. J *** s2020-08-08
    US

    Sampurna! Aku durung nate nginstal kaya mengkene, lan aku yakin butuh wektu luwih suwe amarga iki pisanan aku rampung- nanging pancen ora angel banget aku dhewe! Sisih paling angel yaiku njupuk faucet lawas. Kanthi seneng tenan aku ngganti 3 faucet jedhing karo iki. Instal gampang banget yen bolongan sampeyan ukurane bener, ora pasku. Aku mung nganggep kabeh padha. Sawise ngebor bolongan luwih gedhe, aku ora duwe masalah. Dheweke lungguh ing sadhuwure wastafel sing luwih dhuwur sing katon katon luwih gedhe. Dheweke ora bisa ngerteni luwih akeh tinimbang sing dakkarepake.

  18. O *** h2020-08-09
    US

    Kita tuku kesombongan anyar sing diwenehake karo faucet "gratis", iku murah mula kita mutusake tuku apa wae. Kita menyang toko ndandani omah ing kothak gedhe lan kabeh modern banget kanggo rasa lan udakara $ 150. Kita mutusake mriksa kanthi online lan nemokake sing gampang setengah saka sing bakal dibayar. Katon apik banget karo counter seng lan rasane kuwat banget.

  19. V *** e2020-08-11
    US

    Ora bisa diskriminasi jender, nanging aku wanita sing pengin ngganti wastafel lan kran kamar mandhi, aku dhewe. Aku tuku keran iki, dibukak lan sajrone 45 menit, dipasang ing wastafel sing anyar. GAMPANG GAMPANG !!

  20. U *** k2020-08-12
    US

    Iki minangka faucet sing paling apik sing dakgawa. Kita bubar ndandani, lan aku tuku wong liya sing "merek jeneng" nanging muga-muga bisa entuk kabeh. Dheweke mikir kabeh! Produk kasebut berkualitas tinggi. Tuku iki lan sampeyan ora bakal getun.

  21. N *** a2020-08-13
    US

    Aku tuku loro iki kanggo reno bath master kita. Aku duwe masalah cilik karo salah sawijining set, nanging perusahaan ngurus dheweke bali tanpa masalah. Aku kesengsem banget karo tampilan vintage lan kualitas sing sithik sing pas karo dekorasi kita.

  22. C *** d2020-08-15
    US

    Faucet iki bisa rampung kanthi apik. Bengkok faucet lungguh ing dhuwur saengga ana akeh ruangan kanggo ngumbah tangan. Potongan got kalebu uga.

  23. E *** s2020-08-16
    US

    Set faucet sing apik tenan. Dheweke katon apik banget karo kesombonganku sing anyar. Salah sawijining saluran pop up ora ana, lan layanan pelanggan langsung mangsuli yen dheweke ngirim.

Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar

cart

X

Browsing History

X