search Situs Panelusuran

WOWOW Black 4 Hole Centerset Bridge Vintage Farmhouse Kitchen Sink Faucets with Side Sprayer

USD159.99
Didol:
0
reviews:
0

Amazon US Amazon CA Amazon MX Instruksi Instalasi PDF

  • [Loro Ngalahake Faucet Pawon】 Fau kreteg jembatan nampilake desain 2 gagang lan dilengkapi selang pasokan (adhem & panas), sing bisa ngontrol volume banyu lan suhu kanthi tepat. Faucet puteran busur 360 ° uga sampurna kanggo sink dobel.
  • [Care Kesehatan Sampeyan】Keran jembatan tugas berat digawe saka kuningan padat premium, non-karat, non-erosi. Kualitas banyu dijamin kanthi teknik unik kanggo nyegah timbal lan skala, sing migunani kanggo gaya urip sing sehat.
  • [Nggampangake urip sampeyan】 Kanthi siji tombol, sprayer sisih kuningan tekanan dhuwur bisa nyemprotake banyu sing kuwat kanggo ngresiki piring lan rereget ing pojokan. Selang sing kalebu bisa ditarik nganti 59 inci, sing gampang ngresiki posisi ing saubenging sink.
  • [Instalasi Gampang】Keran pawon kuningan antik minangka tambahan sing apik kanggo pawon sampeyan. Faucet pawon Vintage nerangake karo kabeh hardware perlu lan instruksi pangguna, kang ndadekake instalasi luwih gampang karo 30 menit.
  • [customer ServiceKitchen Dapur jembatan 8 inci seneng ngasilake 90 dina bali lan garansi 5 taun. Yen ana pitakon babagan kran jembatan kuningan, aja nganti hubungi kami, kita bakal seneng menehi solusi

Ngirim menyang

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja

wow ireng 4 bolongan centerset bridge Vintage farmhouse pawon sink faucets karo sprayer sisih

wow ireng 4 bolongan centerset bridge Vintage farmhouse pawon sink faucets karo sprayer sisih

wow ireng 4 bolongan centerset bridge Vintage farmhouse pawon sink faucets karo sprayer sisih wow ireng 4 bolongan centerset bridge Vintage farmhouse pawon sink faucets karo sprayer sisih

wow ireng 4 bolongan centerset bridge Vintage farmhouse pawon sink faucets karo sprayer sisih

 

specifications

SKU: 23115A1B Kategori: ,

Keterangan

Produsen

WOW

Bobot Item

7.24 kilogram

paket Ukuran

17.48 x 13.27 x 2.87 inci

Werna

Black

Rampung

Matte Black

Material

Kuningan

Cara Instalasi

Gunung dek

Jumlah Bolong

4

Dhuwur Spout

6.3 Inci

Nyambung Spout

7 Inci

Penangan / Penangan Lever

Ngiwa / nengen

Jumlah gagang

2

Nangani Material

Kuningan

Kasedhiya Komponen

Kran pawon karo sprayer sisih, selang banyu, aksesoris sing dipasang

Warranty Description

5-Year Warranty

Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X