search Situs Panelusuran

Faucets Vessel Kamar Mandi WOWOW Nikel Disapu

USD81.99
Didol:
49
reviews:
18

Amazon US Amazon CA Amazon MX

Koleksi keran nggawa sampeyan tata letak sing ora bisa diciptakake maneh kanthi cara anyar kanggo macem-macem wilayah kerja ing jedhing. Toko tapik jedhing kanthi tembok ing macem-macem rampung.

2321501 pandhuan instalasi

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja

Faucets Vessel Kamar Mandi WOWOW Nikel Disapu

Kolam renang siji kamar mandi 2321501
Pegangan tunggal faucet kamar mandi iki nawakake upgrade apik ing jedhing sampeyan. Iki dirancang kanthi ati-ati kanthi gaya, nanging kanthi corak halus. Faucet kamar mandi unik WOWOW dirancang kanthi kurva triple, kombinasi karo finish nikel klasik. Ora kanggo apa-apa, kran jedhing tunggal iki minangka eyecatcher ing jedhing, lan bakal dadi salah sawijining sorot dekorasi kamar mandhi anyar sampeyan.
Panliten nuduhake manawa faucet jedhing minangka titik fokus utama ing jedhing apa wae. Tegese perhatian sapa wae kanthi otomatis kepincut karo faucet jedhing. Umume faucet kamar mandi minangka salah sawijining barang paling cilik ing dekorasi kamar mandhi sampeyan. Nanging dheweke duwe pengaruh gedhe marang pemahaman babagan kemegahane. Mesthi, sampeyan bisa nambah sentuhan keanggunan ing jedhing wae kanthi kran kamar mandhi WOWOW. Desainer WOWOW wis ngerti kanthi jelas pengaruh faucet jedhing, lan banjur ngrancang faucet jedhing sing bisa nggawe hiasan apa wae.
Desain kran banyu keran siji gagang 
Sampeyan pengin hiasan kamar mandi dadi gaya lan fungsionalitas sekaligus. Akibate, sampeyan kudu mutusake keran kamar mandi apa sing bakal dipilih. Amarga ana sawetara jinis jedhing, sampeyan kudu ndeleng papan sing kasedhiya, lan apa sing dikarepake babagan kontrol suhu banyu. Apa luwih seneng ngontrol suhu banyu lan volume banyu nganggo 2 genggeman utawa mung siji? Yen luwih disenengi mung siji gagang, mula keran mandi jedhing WOWOW bisa uga keran mandi jamban sing digoleki!
Tangan jamban keran jedhing iki digawe saka perspektif sing apik banget lan fungsional. Tangan sudhut mlengkung siji kanthi nyaman ing sisih kran banyu jedhing. Tangan jamban keran WOWOW sing ditangani kanthi lancar. Volume banyu lan suhu bisa dikendhalekake kanthi gampang. Tangan siji tanpa diragukan gampang gampang ditahan lan dioperasi. Sampeyan mung bisa nganggo gagang kran banyu ing jedhing nganggo tangan wae. Kanthi cara iki aliran banyu luwes diuripake. Kanthi muter tali siji bisa nambah suhu banyu kanthi lancar lan lancar. Pembentuk kurva triple-paten AS mesthi unik. Iki nggawe jedhing luwih dhuwur, nalika entuk manfaat saka kabeh fungsine.
Kain jedhing keran kualitas berkualitas tinggi 
Kran kamar mandhi WOWOW digawe saka kuningan gedhe lan polesan nikel sing disapu tangan digosok lan tekstur. Kanggo ngrampungake, WOWOW nggunakake teknologi canggih kanggo nawakake kualitas lan daya tahan maksimal. Amarga kran jedhing tunggal gagang WOWOW digawe saka kuningan padat, kran jedhing inovatif iki uga menehi resistensi optimal kanggo kelembapan lan karat. Ora kanggo apa-apa, WOWOW nawakake periode garansi 3 taun kanggo siji kran kamar mandi. Bukti manawa WOWOW yakin karo kualitas produke lan tanggung jawab kinerja taun suwene.
Minangka desain saka kamar mandi keran siji iki unik lan paten, uga sawetara fungsi sing unik. Contone aerator banyu sing awet umpamane. Aoperl Aotorl Aotorl kinerja dhuwur saka kontrol jedhing iki nduweni kontrol aliran banyu sing lembut lan lancar. Mulane sampeyan ora bakal ngalami percikan banyu. Kejabi ngirit nganti 50% ing panggunaan banyu. Iki sampeyan mesthi bakal ngeweruhi babagan tagihan banyu sampeyan. Theerator bisa gampang dicopot karo (a) alat aerator. Kanthi cara iki, sampeyan bisa ngresiki kanthi gampang saiki banjur, supaya njamin pengalaman sing paling apik sajrone pirang-pirang taun.

Pancuran jedhing kran banyu sing gampang dikendhaleni 
Kaping pisanan, Rampung nikel sing disikat menehi sentuhan elegan menyang kamar mandi. Kajaba iku, finansial berkualitas tinggi uga nolak papan ing banyu, luntur lan sidik driji. Pramila gampang njaga lan ngresiki. Sampeyan mung bisa alon-alon ngilangi sisa kanthi kain sing lembab supaya jedhing kran banyu siji dikendhang maneh. Ngresiki keran kamar mandi kanthi rutin uga njamin daya tahan urip sing dawa. Kanthi cara iki, residu keras ora ana owah-owahan kanggo nempelake kran banyu jedhing. Utamane, sisa kaya kapur bisa mengaruhi kran banyu jedhing, yen ora diresiki kanthi rutin. WOWOW nggawe gampang, supaya sampeyan bisa nindakake tanpa gaweyan.
Katup keramik saka kran kamar mandhi tunggal menehi sampeyan kinerja 100% netes. Nanging tanpa nyuda kelancaran operasi. Cartridge keramik bermutu iki dites nganggo luwih saka 500,000 siklus banyu. Lan gagang siji kran kamar mandhi WOWOW isih dioperasikake kanthi gampang. Lan mesthine isih isih netes lan tanpa bocor. Bayangake, kran jedhing bisa digunakake ora luwih saka 10,000 kali saben taun. Iki tegese kanthi kran jedhing nangani WOWOW sampeyan wis tuku kran kamar mandhi. Keran jedhing sing ditangani iki mulane ngluwihi kabeh standar industri!
Gunakake salah siji kran banyu keran tangan 
Tangan jamban keran jedhing gampang gampang dhewe. Sampeyan ora butuh plumber sing larang regane! Mulane sampeyan uga bisa ngirit biaya instalasi kanthi dramatik. Kolam renang kamar mandi dhewe-dhewe diwenehake karo aksesoris lengkap lan nginstal alat. Iki kalebu piring dek logam, selang banyu Tucai 20 inci kanthi kualitas dijamin, sarung tangan instalasi, alat aerator njabut, lan liya-liyane.
Kaya sing kasebut ing ndhuwur, WOWOW banget yakin babagan kualitas kran banyu jedhing. Pramila WOWOW nawakake tambahan babar pisan 3 taun tambahan. Yen jamban kran banyu siji ora bakal digunakake kaya ngene, sampeyan bakal ditawani keran siji kamar mandi anyar kanggo ngganti sampeyan. Lan liyane, WOWOW nawakake jaminan bali 90 dina. Yen sampeyan ora bakal kesengsem babagan nilai dhuwit sing ditawakake WOWOW, sampeyan bakal
olèh mbalekaken kanthi gratis tanpa biaya tambahan, lan tanpa pitakon. Prasaja kaya sing!
Kauntungan saka jedhing kran banyu tunggal sing bisa diatasi:
 Menehi faktor wow menyang jedhing apa wae
 Desain kurva triple-paten AS
 Nikel sing apik banget
 Digawe saka bahan berkualitas tinggi
 Tungku tangan sing andhap asor
 Ngirit nganti 50% banyu nganggo aerator inovatif
 Gampang di resiki lan gampang dijaga
 Periode garansi 3 taun

 

Keterangan

rampung

Nikel Disapu

bobot

5.39 kilogram

paket Ukuran

16.2 x 9.1 x 6 inci

Werna

Nikel Disapu

Material

Kuningan

pola

Dhuwur Arc

Power Source

Daya hidrolik

Cara Instalasi

Lumahing-Dipasang

Item Paket Quantity

1

Dhuwur Spout

9.5 Inches

Nyambung Spout

5.8 Inches

Jinis siram

dual

Nangani Material

Metal

Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X