search Situs Panelusuran

WOWOW Faucet Kamar Mandi Geser Geser Minyak 2-Pusat 4 Inci

USD47.99
Didol:
31
reviews:
17

Amazon US

Keran WOWOW 100 persen PRESSURE TESTED - kabeh keran dianalisis kanthi tekanan banyu dhuwur sing ketat kanggo njamin kualitas lan ketahanan sing dhuwur. Faucet jedhing nyebar 4 inci, konstruksi kuningan berkualitas tinggi sing apik banget dirancang kanggo tata letak kontemporer kinerja Life.

Pandhuan instalasi 2321200RB

Ngirim menyang

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja

WOWOW Sink Faucet 4 Inch Center Minyak Digosok Minyak

WOWOW Sink Faucet 4 Inch Center Minyak Digosok Minyak

WOWOW Sink Faucet 4 Inch Center Minyak Digosok Minyak

WOWOW Sink Faucet 4 Inch Center Minyak Digosok Minyak

Kran kamar mandi prunggu digosok minyak 2321200RR rincian:

Yen sampeyan ngelingi produk paling anyar, aja ragu-ragu kontak karo rega rega kasebut.

CENTERSET: Klasik desain keran nganggo rod lift lan stopper pop up. Kamar Mandi Faucet kanthi mung rong BATHROOM FAUCET HANDLES: Faucet gagang dobel langsung kanggo mbenerake banyu bebarengan karo kontrol suhu banyu.

SANITARI NGGUNAKAN KANGGO ADDIN DRAIN: Faufet kamar mandi perunggu sing dilapisi minyak kalebu perakitan pembuangan logam, banyu metu saka pucuk tunyuk liwat tekanan ing rod lift, supaya ora bisa dicekel tangan sampeyan sing wisuh.

SINK FAUCET OIL RUBBED BRONZE: loro desain faucet gaya retro desain klasik. Nglawan korosi. Faucet vanity sing dipasang dek cocok kanggo omah sewa, kondo anyar, apartemen siji, omah motor, trailer perjalanan lan panggunaan omah. Hubungi kita yen ana pitakon.

Keterangan

rampung

Minyak Tembok Minyak

Bobot Item

3.04 kilogram

paket Ukuran

9.2 x 9.1 x 3.9 inci

Werna

Gangsa Gosok berminyak

Material

Paduan Seng / Baja Karat

Cara Instalasi

Lumahing-Dipasang

Jumlah Bolong

3

Dhuwur Spout

3.7 Inches

Nyambung Spout

5 Inches

Jinis siram

stream

Jumlah gagang

2

Nangani Material

Wesi seng

Kasedhiya Komponen

Faucet * 1, Spesifikasi instalasi * 1, Stop-up Drain Pop-up * 1

Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X