search Situs Panelusuran

WOWOW Kamar Palsu Tungku Tunggal ing Perunggu Digosok Minyak

USD45.99
Didol:
25
reviews:
0

Amazon US Amazon CA
Napa milih jedhing kran banyu bolongan siji digosok tembaga? Kanggo alasan ing ngisor iki: Tekstur lumahing kaya Craftsman, panemu kran banyu banyu panas lan adhem, effluent alus eco, lan respon alon kanggo nyegah hawa adhem lan panas.

Pandhuan instalasi 2320700

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja

 

WOWOW Kamar Palsu Tungku Tunggal ing Perunggu Digosok Minyak

 

WOWOW Kamar Palsu Tungku Tunggal ing Perunggu Digosok Minyak

 

 

4 Ing. Faucet Kamar Mandi Tangan Ganti Pusat Centerset Ing Kuningan Digunakake 2320700RB

Sanitary kanggo nggunakake rakitan saluran kalebu: kalebu tiang angkat lan popper stopper, banyu asale saka pucuk kran liwat pencet tiang elevator, ngalangi tangan sampeyan

Persiyapan gunung 3-bolongan: kran banyu uas cocog karo persiyapan 4-inci standar, kran banyu jedhing kran banyu, keruwetan 1.2 inci paling dhuwur

Program industri: retro dek dipasang keran vanity kanggo omah sewa, kondominium anyar, apartemen, omah motor, treler perjalanan lan panggunaan kluwarga

Jaminan, Dhukungan CUSTOMER: garansi 3 taun lan dhukungan pelanggan ditawakake. Sing dijamin 90 dina gratis gratis. SAIKI Sambungake EMAIL❤service@wowowfaucet.com

Gabungan estetika lan kinerja menyang komunitas pipa yaiku apa sing kita, ing wowowfaucet wis konsentrasi lan fokus. Diprodhuksi saka pikiran komitmen spesialis bisnis ing taun 2008, wowowfaucet wis ora sabar-sabar gawe ngasilake barang sing apik menyang pasar pawon lan kamar mandi.

Keterangan

Produsen

WOW

Bobot Item

2.75 kilogram

Ukuran Produk

5.3 x 6 x 6 inci

Werna

Gangsa Gosok berminyak

Rampung

Minyak Tembok Minyak

Material

Metal

pola

Vintage

Cara Instalasi

Centerset Deck Mount

Jumlah Bolong

3

Dhuwur Spout

2.7 Inches

Nyambung Spout

4.2 Inches

Jumlah gagang

1

Warranty Description

JAMINAN Watesan 5 taun

Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X