search Situs Panelusuran

WOWOW 8 Inch Waunget Jamban Wutah Sing Akeh Nikel

USD69.99
Didol:
29
reviews:
20

 

Amazon US  Amazon CA

loro ngatasi keran kamar mandi sing nyebar bisa nyukupi kebutuhan pemisahan banyu panas lan kadhemen, nganyarke hiasan kamar mandi, iku pilihan sing paling apik kanggo sampeyan!

2320300 pandhuan instalasi

Ngirim menyang

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja

WOWOW 8 Inch Waunget Jamban Wutah Sing Akeh Nikel WOWOW 8 Inch Waunget Jamban Wutah Sing Akeh Nikel

Banyu kran banyu nyapu nikel nyebar 2320300 
Apa sampeyan ngerti manawa faucet jedhing minangka salah sawijining barang sing paling penting ing jedhing sampeyan babagan desain? Malah sing cilik, faucet bisa nyebabake dekorasi jedhing sampeyan. Faucet kamar mandi minangka titik fokus alami ing desain jedhing. Iki tegese nalika ana wong sing mlebu kamar mandhi, salah sawijining prekara sing narik kawigaten yaiku faucet jedhing. Mula faucet kamar mandi bisa menehi pengaruh dramatis ing desain jedhing lan kudu dipilih kanthi wicaksana.
Iki nuduhake yen sampeyan kudu milih kran banyu jedhing kanthi apik. Sampeyan bisa uga duwe anggaran (tutup) kanggo jedhing anyar. Asring kita waca manawa faucet jedhing ora kalebu ing desain lan anggaran awal. Keran kamar mandhi asring dipilih mung ing pungkasan proses, nalika jedhing wis dipasang. Sampeyan bisa uga dadi tantangan kanggo golek faucet jedhing sing cocog karo pilihan desain lan anggaran sampeyan. Anggaran kamar mandhi asring entek pungkasane amarga kedadeyan sing ora kaduga, lan sampeyan ora pengin kompromi babagan desain lan kualitas milih faucet jedhing sampeyan. Apamaneh yen sampeyan ngerti yen faucet jedhing iki bisa uga duwe pengaruh dramatis ing dekorasi kamar mandhi sampeyan. Mula luwih becik ngerti manawa WOWOW nawakake faucet jedhing sing apik lan elegan kanthi rega sing terjangkau. Akibate, WOWOW nawakake dhuwit kanthi rega sing paling apik.
Klambi jedhing barang padhet logam disapu nikel nyebar 
Fauxet jedhing WOWOW sing disikat nikel digawe saka logam padat. Sampeyan bakal langsung sok dong mirsani nalika nyekel kran banyu jedhing iki ing tangan sampeyan. Faucet kamar mandi disikat nikel bobot 3.8 lbs sing ngungkapake kualitas tanpa mangu-mangu. Sampeyan bisa yakin bakal ana faucet jedhing paling apik sing bakal tahan suwene pirang-pirang taun. Mesthi, bahan kuningan padhet luwih apik tinimbang logam liyane. Kanthi konten logam gedhe kasebut, sampeyan ora prelu kuwatir bab masalah korosi, kayata. Kajaba iku, bahan berkualitas tinggi nyedhiyakake stabilitas lan umur produk maksimal. Kualitas banyu uga bebas timbal, mula dadi pilihan sing paling apik kanggo kesehatan.
Kajaba iku, faucet kamar mandi disikat nikel sing nyebar rampung kanthi permukaan nikel sing disikat. Rampung iki ora mung menehi sentuhan sing apik kanggo desain jedhing sampeyan, nanging uga tahan tahan pakai. Rampung nikel sing disikat bisa nyegah kelembapan lan goresan, sing nggawe faucet jedhing disikat nikel nyebar- lan noda. Mula mewah mewah ing jedhing sampeyan, gampang dibersihake kanthi ngusap nganggo gombal. Sederhana kaya ngono!

Banyu keran dirancang keranjang nikel disapu
WOWOW kran banyu keranjang nikel nyebar macem-macem loro nangani keran kamar mandi sing nyebar kanthi kebutuhan kanggo nyetel volume banyu banyu panas lan adhem kanthi kapisah. Kahanan desain sing nyebar uga bisa diatur saka 4 nganti 16 inci. Kolam keranjang kasebut mung butuh 3-hole hole lan jarak instalasi bisa diatur miturut kabutuhan lan kabutuhan pribadi.

Spout alun-alun sing dhuwur iku minangka desain unik sing ora bakal sampeyan deleng ing akeh kamar mandi jedhing liyane sing bisa ditemokake ing pasar. Akeh kran banyu jedhing katon padha. Kanggo nemokake barang khusus babagan keran bisa uga dadi tantangan. Kejabi karo desain sing wani, sing akeh spout kran banyu jamban sing disapu resik nyebar kanthi tliti ing ngisor spout kanggo menehi kepenak. Pramila keran mandi jedhing unik sing unik iki menehi fitur modern lan kenyamanan bebarengan. Sajrone prakteke, sampeyan ora kudu nyedhot tangan supaya bisa tekan aliran banyu. Sing nggawe operasi sing nyaman.

 Gunakake kran banyu keran nyapu nikel nyebar

2 Ngatasi kran banyu jedhing sing trep iki nawakake sampeyan bisa ngontrol volume volume lan suhu banyu. Ngalahake 2 digawe saka aloi seng lan menehi genggeman sing gampang lan durung dirancang. Ora mung jilbab keran kamar mandi sing disapu resik bisa dilakokno kanthi lancar, uga spout dhewe menehi jangkauan 360 derajat. Mulane sampeyan bisa menehi posisi jaket keran kamar mandi sing disapu resik kanthi cara sing nyenengake sampeyan, lan sampeyan uga bisa menehi mburi. Sing nggawe luwih gampang ngresiki ruangan jedhing umpamane.
Saliyane operasi gampang, kran banyu ing kamar mandi sing disapu resik bisa uga dipasang kanthi gampang. Fitur instalasi cepet kreatif kasebut unik ing pasar. Iki ndadekake kemungkinan nempelake kabeh sambungan kanthi aman lan gampang kanthi dhewe. Garis banyu panas lan adhem dicampur karo pipa sing dipasang cepet sing gampang bisa dipasang tanpa wrench. Kanthi teknik sing tepat iki sampeyan uga manawa pipo banyu ora bakal bledosan. Klambi jedhing keran jamban nyebar kanthi gampang dipasang tanpa nggunakake tukang kayu larang.

Jedhing kran banyu njero garing nikel nyebar 
Faucet kamar mandi disikat nikel nyebar kabeh bahan sing dibutuhake, kalebu kit sing dipasang. Saliyane spout alun-alun dhuwur lan 2 genggamane, paket kasebut dilengkapi saluran banyu, 2 pipa banyu 50 cm kanggo banyu adhem lan panas, 1 stopper galur lan sawetara aksesoris lan alat lengkap.
Amarga WOWOW njamin yen menehi rega paling larang, faucet kamar mandi disikat nikel nyebar kanthi jaminan dhuwit bali 90 dina gratis. Yen sampeyan ora bakal kaget karo regane dhuwit sing sampeyan tampa, sampeyan bisa ngasilake kran jedhing disikat nikel nyebar tanpa ana masalah. Sampeyan dijamin mbalekaken kabeh tanpa takon. Kajaba iku, WOWOW nawakake periode garansi 3 taun. Yen kran jedhing disikat nikel sing nyebar ora bakal nindakake kaya sing diramalake, WOWOW bakal ngganti faucet jedhing sampeyan kanthi anyar. WOWOW njupuk tanggung jawab kanthi serius lan ora bakal nguciwani sampeyan.
Kaluwihan saka jedhing krenjang nyapu nikel nyebar kanthi ringkes:
• Menehi faktor wow menyang jedhing apa wae
• Desain sing unik 7
• Gaya apik nikel ngrampungake
• Bahan logam gedhe banget
• ketahanan sak suwene
• Gampang di resiki lan gampang dijaga
• garansi 3 taun

 

specifications

SKU: 2320300 Kategori: , Tags: ,

Keterangan

WARANTI

3 taun

bobot

3.59 kilogram

paket Ukuran

11.2 x 10.1 x 3.2 inci

Werna

Nikel Disapu

Rampung

Sandhangan

Material

Kuningan / Baja tahan karat / Paduan Seng

pola

2 Ngalahake

Wangun

Square

Power Source

Daya hidrolik

Cara Instalasi

Meneng-In

Jinis siram

stream

Penangan / Penangan Lever

Kiri lan Kanan

Nangani Material

Metal

Deskripsi Kinerja

Banyu Panas / Kadhemen

Plug Profil

Ditempelake

Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X