search Situs Panelusuran

WOWOW Kuningan 8 Inch Centerset Gold Kitchen Faucet Kuningan kanthi Sprayer Sisih

USD179.99
Didol:
2
reviews:
0

Amazon US Amazon MX

  • Loro Ngalahake Faucet Pawon - Faucet dapur kreteg nduwe desain 2 gagang lan dilengkapi selang pasokan (adhem & panas), sing bisa ngontrol volume banyu lan suhu kanthi tepat. Faucet puteran busur 360 ° uga sampurna kanggo sink dobel.
  • Konstruksi Kuningan Padat - Faucet jembatan tugas abot digawe saka kuningan padat premium lan bobote 7.76 Ibs. Faucet sink pawon kuningan kanthi finish emas sing disikat yaiku karat, karat, tahan bocor, lan njamin keamanan banyu lan umur dawa.
  • Sprayer Sisih Kuningan kanthi Selang Pull-Out - Kanthi siji tombol, sprayer sisih kuningan tekanan dhuwur bisa nyemprotake banyu sing kuwat kanggo ngresiki piring lan rereget ing pojokan. Selang sing kalebu bisa ditarik nganti 59 inci, sing gampang ngresiki posisi ing saubenging sink.
  • Instalasi Gampang - Faucet pawon kuningan antik minangka tambahan sing apik ing pawon sampeyan. Faucet pawon antik dilengkapi kabeh hardware lan instruksi pangguna sing dibutuhake, supaya instalasi luwih gampang nganggo 30 menit.
  • customer Service - kreteg pawon emas emas jembatan 8 inci seneng bali winates 90 dina lan garansi 5 taun. Yen ana pitakonan babagan kran kreteg kuningan, aja nganti hubungi kami, kita bakal seneng menehi solusi.

Ngirim menyang

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja

wowow jembatan sikat kuningan kran dapur emas nganggo sprayer samping

wowow jembatan sikat kuningan kran dapur emas nganggo sprayer samping

wowow jembatan sikat kuningan kran dapur emas nganggo sprayer samping

wowow jembatan sikat kuningan kran dapur emas nganggo sprayer samping

specifications

SKU: 23115A1G Kategori: , Tags: ,

Keterangan

Produsen

WOW

Bobot Item

7.35 pon

paket Ukuran

17.44 x 13.31 x 2.87 inci

Werna

Emas Garang

gaya

Gaya A-karo sprayer sisih

Rampung

Disikat

Cara Instalasi

Centerset

Jumlah gagang

2

Nangani Material

Kuningan

Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X