search Situs Panelusuran

WOWOW Faucet Bridge Bridge 8 Inch 4 Hole Centerset karo Sprayer Sisih, Bronze Rubbed Oil

USD149.99
Didol:
1
reviews:
0

 

Amazon US

  • Konstruksi Kuningan Padat - Faucet jembatan pusat tugas abot digawe saka kuningan padat lan bobote 7.76 Ibs. Faucet sink pawon kuningan kanthi finish nikel sing disikat yaiku karat, korosi, tahan bocor, lan njamin keamanan banyu lan umur dawa.
  • Loro Ngalahake Faucet Pawon - Faucet dapur kreteg nduwe desain 2 gagang lan dilengkapi selang pasokan (adhem & panas), sing bisa ngontrol volume banyu lan suhu kanthi tepat. Faucet puteran busur 360 ° dhuwur uga cocog kanggo sink dobel.
  • Sprayer Sisih Kuningan kanthi Selang Pull-Out - Kanthi siji tombol, sprayer sisih kuningan tekanan dhuwur bisa nyemprotake banyu sing kuwat kanggo ngresiki piring lan rereget ing pojokan. Selang sing kalebu bisa ditarik nganti 59 inci, supaya gampang dibersihake ing endi wae.
  • Instalasi Gampang - Faucet pawon kuningan antik minangka tambahan sing apik ing pawon sampeyan. Faucet pawon antik dilengkapi kabeh hardware lan instruksi pangguna sing dibutuhake, supaya instalasi luwih gampang nganggo 30 menit.
  • customer Service - Dapur jembatan 8 inci nikmati bali winates 90 dina lan garansi 5 taun. Yen ana pitakonan babagan kran kreteg kuningan, aja nganti hubungi kami, kita bakal seneng menehi solusi.

Ngirim menyang

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja

Aerator ABS sing bisa dicopot

  • Nozzle ABS sing bisa dicopot kualitas, ora dibutuhake alat.
  • Banyu kaya umume, alus lan alus ing kulit, ora ana cipratan, ngumbah tanpa ati-ati
  • Filter multi-lapisan, ngiringan kesehatan, ngirit banyu luwih saka 30%
  • Reresik tutul nganggo driji kanthi lembut supaya gampang ngilangi skala lan kalsium.

 

 

 

Lever Ganda Ganda

  • Faucet kuningan 2 nangani mbantu sampeyan ngontrol suhu banyu lan aliran banyu kanthi akurat.
  • Desain gagang sing unik lan apik, kebak gaya Retro & modern modern, temtu bakal nggawa sorotan sing apik banget ing pawon sampeyan.

 

 

 

 

 

Sprayer Sisih Kuningan kanthi Selang Pull-out

  • Kanthi meksa tombol, sprayer sisih kuningan tekanan dhuwur bisa nyemprotake banyu sing kuwat kanggo ngresiki piring lan rereget ing pojokan, nyedhiyakake kenyamanan kanggo makarya ing wastafel.
  • Selang sing ditarik nganti 59 inci, gampang dibersihake ing posisi sing ana ing wastafel.

 

 

 

 

Premium Digawe

  • Kacang-kacangan kasebut digawe saka kuningan padhet, luwih apik tinimbang logam liyane.
  • Ora prelu kuatir babagan karat, masalah korosi.
  • Ora diproduksi timah lan mineral, nglindhungi kesehatan kulawarga

 

 

 

 

Cartridge Kuningan Panas & Kadhemen sing Kualitas

  • Digawe saka kuningan lan keramik, kuat lan awet banget.
  • Filter internal, anti-netes kaping pindho. Tanggepan cepet, ora gampang tuwa.
  • 50,000 kaping tes on / off, ora netes utawa ora bocor, bisa digunakake sajrone pirang-pirang taun.

 

 

 

 

Bahan Kuningan Padat - tugas abot

  • Digawe saka kuningan padat premium lan bobote 7.76 Ibs, tugas abot lan awet.
  • Kuningan - tahan karat lan teyeng.
  • Iki minangka bahan sing cukup dhuwur sing digunakake ing produk pawon lan kamar mandhi, sing nyuda isi timbal banyu saka sumber kasebut kanggo njamin banyu sing sehat.

specifications

SKU: 23115A1RB Kategori: , Tags: ,

Keterangan

Produsen

WOWOW

Bobot Item

7.04 pon

Ukuran Produk

17.5 x 13.2 x 2.6 inci

Werna

Gangsa Gesek Oli

gaya

Gaya A-karo sprayer sisih

Rampung

Minyak Digosok

Material

Kuningan

Cara Instalasi

Centerset

Jumlah gagang

2

Nangani Material

Kuningan

Warranty Description

Garansi 5 Taun

Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X