search Situs Panelusuran

WOWOW 8 Ing. Faucet Ruangan Kamar 2-Ngalahake Ing Chrome

USD69.99
Didol:
43
reviews:
22

Amazon US

Pilih keran sing nglelebke jedhing kanthi nyebar 2320300C cocog kanggo panggunaan sampeyan dhewe, lan gunakake sing paling nyaman; siji sing dipilih mesthi paling apik. Kita mesthi, njaga kualitas apik lan layanan sing apik kanggo ngasilake pelanggan, lan aku ngarep-arep bisa nuduhake luwih akeh karo sampeyan! Saka pilihan materi nganti model nganti bisa diproses, kita wis kerja keras kanggo nyedhiyakake kualitas sing luwih apik.

Pandhuan instalasi 2320300C

Ngirim menyang

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja
Krom keran kamar mandi 2 nganggo 2320300C
Kolam renang jedhing sing nyebar mesthi bakal menehi sentuhan keanggunan ing kamar mandi. Keuntungan liyane sing gedhe kanggo ngatasi rong banyu jamban 2 yaiku sampeyan bisa nyampur aliran banyu miturut kepinginan sing tepat. Kran banyu kamar mandi 2- ngontrol ngidini banyu ngontrol banyu panas lan adhem, kalebu tingkat aliran. Akibate, sampeyan ora bakal nggawe kesalahan maneh lan mbuwang banyu panas nalika sejatine ora butuh. Utawa luwih ala, kanggo mbuwang tangan nganggo banyu panas. Mula, genggaman krom ruangan 2 kamar iku solusi sing apik banget lan aman kanggo jedhing sampeyan.
Faucet kamar mandi busur dhuwur kanthi desain khusus 7, mesthi menehi sentuhan khusus kanggo jedhing apa wae. Desainer WOWOW misuwur amarga mesthi golek desain kandel kanggo nggawe bedane karo faucet jedhing. Akibate, faucet kamar mandi WOWOW mesthi beda banget karo faucet jedhing liyane sing bakal ditemokake. Iki mbantu sampeyan menehi riasan jedhing lan istimewa ing jedhing. Aspek unik iki uga bakal ditemokake ing kran kran kamar mandhi 2 gagang WOWOW. Faucet kamar mandi iki mesthi bakal menehi upgrade dramatis menyang jedhing sampeyan.
Nginstall krom krom ruangan 2 gangan
Kanggo nginstal krom keran kamar mandi 2, sampeyan kudu nglelebke jedhing 3-bolongan. Umume, bolongan sing wis ditemtokake kanggo loro gandhengane dipasang ing 4 inci saka kran banyu kasebut. Nanging sampeyan bisa milih jarak sampeyan dhewe yen sampeyan ora duwe klelep kamar mandi sing wis dirating. Ngalahake bisa dipasang ing 4 jumlah 16 insentif saka kran banyu kasebut. Dadi, sampeyan mung milih jarak sing tepat. Kanggo nginstal gagang sampeyan mung butuh rong bolongan 1 nganti 1,5 inci. Kekandelan plat dek bisa nganti 1,2 inci.
Ngalahake krom 2 kamar mandi WOWOW dirancang karo konstruksi khusus. Banyu sing panas lan adhem bisa dipasang kanthi cepet nginstal tanpa kudu nggunakake wrench. Amarga teknik sing inovatif iki, sampeyan bakal nyegah pipa banyu kanggo bledosan. Kolam jedhing iki dilengkapi karo paket cicilan lengkap, kalebu pipa sambungan cepet lan garis pasokan banyu tambahan. Kanthi nginstall kit iki, sampeyan bakal bisa nginstal krom keran kamar mandi 2 iki ngatasi dhewe tanpa nyambut gawe plumber. Sampeyan bakal ngirit kanthi signifikan nginstall biaya sawise gampang nginstal video WOWOW. Nginstal bisa ditindakake mung 30 menit tanpa gangguan. Apa ora gampang?
Desain kran banyu kromo 2 gangan

Krom jedhing kran 2 jembar duwe desain sing alur kanthi permukaan sing lancar sing katon apik banget ing meh kabeh kamar mandi. Tukang dobel logam kasebut nyedhiyakake supaya sampeyan gampang ngontrol. Tandur katon apik karo garis lurus lan desain ergonomis. Tukang ukuran ukurane kanthi ukuran, saengga bisa gampang dikendhaleni lan kepenak kanggo diuripake. Sampeyan bisa ngoperasikake levers kanthi mung sethithik gaweyan lan kanthi gampang ngontrol aliran banyu kanthi cara sing ora apik. Kajaba iku, kran jedhing dhewe bisa diuripake 360 ​​derajat, supaya bisa menehi panglipur maksimal nalika nggunakake kran mandi jedhing, utawa nalika ngresiki kamar mandi.

Faucet kamar mandi perak kanthi 2 gagang nawakake finish krom kaya kaca. Gaya vanity sing diarani iki pancen apik banget lan mula cocog banget kanggo dekorasi kamar mandhi modern. Iki kran kamar mandi krom dipoles entheng kanggo menehi sentuhan elegan krom kran jedhing iki 2 gagang. Bagean krom umume mengkilat mung dikurangi sithik kanggo menehi tampilan khusus. Kaya sing sampeyan ngerteni, WOWOW nggoleki macem-macem cara supaya dekorasi jedhing sampeyan istimewa lan unik.

Kamar blumbang kran banyu kualitas ndhuwur-saka-pasar paling apik 2 
Bahan kran kamar mandi krom 2 gagang WOWOW mesthi paling apik ing pasar. Mung bahan logam padhet sing digunakake kayata stainless steel, kuningan lan paduan seng. Iki njamin kualitas dhuwur lan ketahanan umur dawa. Bahan-bahan logam padhet kasebut mesthi ana ing ndhuwur standar industri umum. WOWOW malah nggunakake bahan sing luwih berkualitas tinimbang sawetara merek A sing wis misuwur ing pasar. Kanthi bahan logam tahan lama iki, WOWOW njamin kren kran kamar mandi 2 gagang ora bakal rusak. Utamane konektor kuningan, inti kuningan lan kacang kuningan mbentuk siji kesatuan sing harmoni sing padhet lan bebas korosi. Kajaba iku, bahan kasebut mesthekake kanggo
nglindhungi kualitas banyu lan mulane kesehatan sampeyan lan kulawarga. 
Kren keran kamar mandi kren 2 WOWOW uga dilengkapi stopper pop munggah gratis. Kanthi cara iki sampeyan bisa ngrancang wastafel jedhing dadi siji kesatuan. Stopper stop up pop bisa gampang dioperasikake nganggo driji cilik. Kanthi cara iki sampeyan bisa ngidini kabeh banyu mili kanthi gampang. Lan tanpa ana swara sing ngganggu amarga desain inovatif.
Krom rongkat kamar mandi krisisi tanpa risiko 
Aerator Neoperl kelas tinggi nawakake aliran banyu sing alus lan alus. Amarga kontrol aliran banyu sing inovatif, sampeyan bakal bebas saka percikan banyu nalika nggunakake faucet jedhing. Amarga dirancang kanthi inovatif, sampeyan bakal ngirit luwih saka 50% panggunaan banyu. Mula, sampeyan bakal bisa nyuda biaya banyu uga nganggo kran kran kamar mandi krom 2 WOWOW. Aerator Neoperl bisa dicopot lan bisa diresiki utawa diganti dhewe.
Amarga WOWOW nawakake rega paling apik kanthi kran kran kamar mandi 2, kita yakin bisa menehi periode garansi 3 taun. Kita wis ndeleng akeh pelanggan sing bali sing tuku kran jedhing maneh, lan faucet jedhing tartamtu uga wis ditrapake ing macem-macem papan umum. Mula, tujuan kita kanggo kualitas sing paling apik dikonfirmasi karo para pelanggan global. Sampeyan dijamin jaminan dhuwit bali 90 dina nalika tuku faucet jedhing. Yen sampeyan ora bakal yakin karo kran kran kamar mandi 2, sampeyan bakal entuk pengembalian dana lengkap tanpa takon. Supaya sampeyan bisa tuku kran kran kamar mandi kita 2 gagang 100% bebas risiko!
Kaluwihan saka kran kran kamar mandhi 2 cekelan cekak:
 Menehi faktor wow menyang jedhing apa wae
 Kolam renang jedhing kanthi dirancang
 sentuhan polok sing unik
 Gampang dioperasi
 Digawe saka bahan tembaga sing akeh
 Gampang di resiki lan gampang dijaga
 garansi 3 taun

specifications

SKU: 2320300C Kategori: , Tags: , ,

Keterangan

Produsen

wow

Bobot Item

3.67 kilogram

paket Ukuran

11.14 x 10.2 x 3.27 inci

Rampung

Chrome

Cara Instalasi

Nyebar

Jumlah Bolong

3

Jumlah gagang

2

Warranty Description

Garansi winates 5 taun

Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X