search Situs Panelusuran

WOWOW 5 Nyetel Kepala Pancuran kanthi Genggam, Tekanan Tinggi 3.5 Inci Wajah Matte Ireng Kepala Ireng kanthi Selang 59 Inci

USD29.99
Didol:
0
reviews:
0

Amazon US

[Desain Kontemporer】 Kepala shower genggam iki kanthi keseimbangan lan bobot ideal ing tangan, desain ergonomis nggawe kenyamanan lan panggunaan sing gampang. Semprotan seni ukir kanthi seni ngungkapake bentuk arsitektur sing ringkes, sing nglengkapi bak mandi kontemporer lan minimalis.

[5 Fungsi SemprotHead Kepala shower duwe 5 pilihan semprotan, kalebu Udan, Pijat Pulsating, Semprotan Daya, Udan + Pijet, Udan + Semprotan Daya. 5 setelan sing beda ndadekake efek tekanan kanggo pengalaman padusan utama sanajan tekanan sithik. Cocog kanggo bocah sing adus, ngumbah ingon-ingon lan ngresiki kamar liyane.

[Gampang Mbersih lan Anti-clog Nozel】 Nozel semprotan nutupi area showerhead, 40 nozel karet fleksibel kanggo ngresiki awake dhewe lan 18 nozel ABS, jet anti-clog rub-clean iki supaya gampang dibersihake lan nyegah pembentukan jeruk.

[Materi Premium】 Matte ireng plated ABS premium, krenjang lan 59 ″ selang shower PVC, dadi awet, tahan karat, tahan luntur, nolak sidik jari lan bintik-bintik banyu. Krenjang sing bisa disetel kanthi 360 ° kanggo nyetel sudhut lan arah sing sampeyan butuhake. Kacang selang kuningan solid ganda kanggo sambungan bebas bocor sing andal.

[Instalasi Gampang】 Ora prelu nelpon tukang ledeng, mung siji sambungan tangan sing cekap sawetara menit kanthi cukup tindakake pandhuan kanthi langkah demi langkah. Nggarap kabeh benang pipa G1 / 2 "standar. Cathetan: Biasane krungu swara nalika sampeyan goyangake amarga ana impeller ing endhas shower sing mbantu ngasilake banyu pijet kanthi luwih apik.

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja

wowow tekanan dhuwur sirah shower genggam matte ireng shower sirah karo selang

wowow tekanan dhuwur sirah shower genggam matte ireng shower sirah karo selang

wowow tekanan dhuwur sirah shower genggam matte ireng shower sirah karo selang

specifications

SKU: H5010B Kategori: ,

Keterangan

Produsen

WOWOW

Bobot Item

1.55 pon

paket Ukuran

9.49 x 6.42 x 3.19 inci

Werna

Matte ireng

Wangun

Babak

Cara Instalasi

Tembok dipasang

Item Paket Quantity

1

Dianggo

Komersial / Pendhudhuk

Baterei dibutuhake?

Ora Ana

Kasedhiya Komponen

Sirah tangan x 1, Braket x 1, Mesin Cuci Karet Spare x 2, Pita Teflon anti bocor x 1, Selang Pancuran x 1, Pandhuan Instalasi x 1

Warranty Description

Barang Anyar. Garansi 1 Tahun Terbatas

Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X