search Situs Panelusuran

WOWOW 48 Fungsi Sistem Kepala Pancuran Hujan Ganda kanthi Genggam Ireng

USD47.99
Didol:
0
reviews:
0

Amazon US

Desain Pengalih Banyu 3 arah Unik - Pengalih banyu 3 arah kanthi kacang kunci anti-putar supaya gampang ganti saka showerhead menyang shower genggam utawa nggunakake sirah loro ing wektu sing padha. Iki uga dilengkapi braket pancuran sing bisa disetel 360 amba kanggo nggunakake overhead lan panyimpenan.

Saben Pancuran Nduwe Setelan 7 - 4.5 inci Dual Shower kepala Combo, kalebu sirah shower kanthi genggem lan sirah udan. Saben kepala shower tekanan tinggi duwe 7 setelan, Udan, Pijat Pulsating, Pijat SPA, Semprotan Daya, Udan + Pijat SPA, Pijet Udan + Pijat lan Ngirit banyu. Sampeyan bisa milih saka 48 pola aliran banyu sing lengkap lan gabungan.

Gampang Mbersih lan Anti-clog Nozel - Nozel semprotan nutupi area showerhead lengkap, saben shower duwe 58 nozel karet fleksibel kanggo ngresiki awake dhewe lan 14 nozel ABS, jet anti-clog rub-clean iki supaya gampang dibersihake lan nyegah penumpukan jeruk nipis.

Materi Premium - Pancuran ABS premium berlapis ireng, krenjang lan selang shower PVC 59,, tahan suhu tinggi, titik premium lan tahan gores. Kacang selang kuningan solid ganda kanggo sambungan bebas bocor sing andal.

Instalasi Gampang - Ora prelu nelpon tukang ledeng, mung telung koneksi tangan sing cekak sawetara menit kanthi cukup tindakake pandhuan kanthi langkah demi langkah. Nggarap kabeh utas pipa G1 / 2 "standar. cathetan: Biasane keprungu sawetara swara nalika sampeyan goyangake amarga ana impeller ing endhas shower sing mbantu ngasilake banyu pijet kanthi luwih apik.

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja

wowow 48 fungsi sistem sirah shower udan dual kanthi genggam ireng

wowow 48 fungsi sistem sirah shower udan dual kanthi genggam ireng

wowow 48 fungsi sistem sirah shower udan dual kanthi genggam ireng

wowow 48 fungsi sistem sirah shower udan dual kanthi genggam ireng

wowow 48 fungsi sistem sirah shower udan dual kanthi genggam ireng

specifications

SKU: H5011B Kategori: ,

Keterangan

Produsen

WOWOW

Bobot Item

2.53 kilogram

paket Ukuran

9.29 x 9.02 x 3.98 inci

Werna

Matte Ireng

Rampung

Matte Ireng

Material

Kuningan

Wangun

Babak

Cara Instalasi

Tembok dipasang

Item Paket Quantity

1

Kasedhiya Komponen

Pancuran Genggam, Pancuran Pancuran, Pengalihan 3 Way, Mesin Cuci Karet Spare, Pita Teflon, Selang Pancuran, Pandhuan Instalasi

Warranty Description

Barang Anyar. Garansi 1 Tahun Terbatas

Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X