search Situs Panelusuran

WOWOW 4 Inch 3 Bolongan Disikat Kamar Mandi Nel Faucet Faucet Pusat dengan Saluran dan Selang

USD58.99
Didol:
0
reviews:
0

Amazon US Amazon CA Amazon MX

  • Faucet Kamar Mandi Dhuwur Nganggo Ganda: Keran kamar mandi 4 inci kanthi desain gagang loro, supaya gampang nyetel banyu lan suhu! Spout busur dhuwur menehi sampeyan reresik sing cukup ing ngisor spout.
  • gampang instalasi: Faucet kamar mandi nikel dilengkapi unit solokan rod angkat & sarung tangan. Pusat 4-inch lan desain 3 bolongan dipasang supaya gampang dipasang.
  • Faucet kesombongan antik: Keran kamar mandhi Centerset sing apik ing finish nikel sing disapu, permukaan mengkilap, anti gores, non-korosi, ora ana titik banyu lan cetakan driji.
  • Rega kualitas dhuwur: Kaki tembaga kanggo mesthekake daya tahan lan katergantungan; Digawe saka bahan bahan panganan BASF, nglindhungi sampeyan lan kulawarga. Muncul faucet kamar mandi digawe saka aerator ABS bisa mbantu sampeyan nglindhungi banyu. (Aerator iki bisa langsung dijupuk nganggo tangan sampeyan kanggo ngresiki)
  • customer Service: Garansi winates lan dhukungan pelanggan 5 taun ditawakake. Ditutupi bali 90 dina. Yen sampeyan duwe pitakon, wenehana dihubungi.
  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja

wowow 4 inch centerset kran kamar mandi 3 lubang disikat nikel kran wastafel kamar mandi 19

wowow 4 inch centerset kran kamar mandi 3 lubang disikat nikel kran wastafel kamar mandi 20

wowow 4 inch centerset kran kamar mandi 3 lubang disikat nikel kran wastafel kamar mandi 14

wowow 4 inch centerset kran kamar mandi 3 lubang disikat nikel kran wastafel kamar mandi 16Mbusak Aerator

  • Desain spout dhuwur
  • Novel ABS Berkualitas Tinggi
  • Ora Banyu lan Skala Hard
  • Bisa dicopot kanggo diresiki tanpa alat

 

 

 

wowow 4 inch centerset kran kamar mandi 3 lubang disikat nikel kran wastafel kamar mandi 17Faucet Kualitas Premium

  • cUPC Selang Banyu sing Disertifikasi
  • Digawe saka BASF Bahan Bahan Pangan
  • NSF / ANSI 61 (Efek Kesehatan Banyu Ngombe)
  • Nglindhungi kesehatan sampeyan lan kulawarga

 

 

 

wowow 4 inch centerset kran kamar mandi 3 lubang disikat nikel kran wastafel kamar mandi 18Apa sing ana ing kothak

  • 1 x kranjang kamar mandi pusat ireng
  • 1 Set aksesoris
  • 1 x Angkat batang pembuangan
  • 1x60 cm jalur pasokan banyu CUPC

specifications

SKU: 2321100 Kategori: , Tag:

Keterangan

Produsen

WOWOW

Bobot Item

2.99 pon

paket Ukuran

11.97 x 8.78 x 3.15 inci

Werna

Disikat Nikel

Rampung

Disikat

Cara Instalasi

Centerset

Jumlah Bolong

3

Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X