search Situs Panelusuran

WOWOW 4 Lubuk 8 Inci Centerset Kuningan Faucet Dapur nganggo Chrome Sprayer Sisih

USD145.99
Didol:
0
reviews:
0

Amazon US

  • [Loro Ngalahake Faucet Pawon】 Fau kreteg jembatan nampilake desain 2 gagang lan dilengkapi selang pasokan (adhem & panas), sing bisa ngontrol volume banyu lan suhu kanthi tepat. Faucet puteran busur 360 ° uga sampurna kanggo sink dobel.
  • [Konstruksi Kuningan Padat】 Faucet jembatan tugas abot digawe saka kuningan padat premium lan bobote 7.76 Ibs. Faucet sink pawon kuningan kanthi finish krom yaiku karat, korosi, tahan bocor, lan njamin keamanan banyu lan umur dawa.
  • [Sprayer Sisih Kuningan kanthi Selang Pull-Out】 Kanthi siji tombol, sprayer sisih kuningan tekanan dhuwur bisa nyemprotake banyu sing kuwat kanggo ngresiki piring lan rereget ing pojokan. Selang sing kalebu bisa ditarik nganti 59 inci, sing gampang ngresiki posisi ing saubenging sink.
  • [Instalasi Gampang】 Faucet pawon kuningan antik minangka tambahan pawon sing apik banget. Faucet pawon antik dilengkapi kabeh hardware lan instruksi pangguna sing dibutuhake, supaya instalasi luwih gampang nganggo 30 minus.
  • [customer ServiceKitchen Dapur jembatan 8 inci seneng ngasilake winates 90 dina lan garansi 5 taun. Yen ana pitakonan babagan kran kreteg kuningan, aja nganti hubungi kami, kita bakal seneng menehi solusi.

Ngirim menyang

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja

High Arc Spout kanthi ABS Aerator sing bisa dicopot

  • Kualitas tinggi nozel ABS sing bisa dicopot
  • Ora ana banyu hard lan skala
  • Sentuhan sing lembut karo driji kanggo ngilangi skala lan kalsium
  • Gampang diresiki, tetep nggunakake standar urip lan banyu

 

 

 

 

Lever Ganda Ganda

  • Bahan Gagang: Kuningan
  • 2 gagang tuas kromo sing apik kanggo gampang ngontrol suhu lan aliran

 

 

 

 

 

Sprayer Sisih Kuningan kanthi Selang Pull-out

  • Kanthi meksa tombol, sprayer sisih kuningan tekanan dhuwur bisa nyemprotake banyu sing kuwat kanggo ngresiki piring lan rereget ing pojokan.
  • Selang sing ditarik nganti 59 inci, gampang dibersihake ing posisi sing ana ing wastafel.

 

 

 

 

 

Premium Digawe

  • Kacang-kacangan kasebut digawe saka kuningan padhet, luwih apik tinimbang logam liyane.
  • Ora prelu kuatir babagan karat, masalah korosi.
  • Ora diproduksi timah lan mineral, nglindhungi kesehatan kulawarga

 

 

 

 

Kartrid Panas & Kadhemen Kualitas Tinggi

  • Digawe saka kuningan lan keramik, kuwat lan awet banget, ora bisa netes utawa bocor suwene suwe

 

 

 

 

 

 

Apa Sampeyan Bakal

  • 1 x 2 kran pawon
  • 1 x sprayer sisih Kuningan
  • 1 x 19.68 inci (50 cm) ipes banyu panas & adhem
  • 1 x 59.05 inci (150 cm) narik selang
  • 1 x pandhuan; 1 set aksesoris, sarung tangan lan instruksi

specifications

SKU: 23115A1C Kategori: , Tags: ,

Keterangan

Brand

WOW

Bobot Item

7.35 pon

paket Ukuran

17.44 x 13.27 x 2.87 inci

Material

Kuningan

Werna

Chrome

gaya

Gaya A-karo sprayer sisih

Jinis Rampung

Disikat, Dipoles

Jinis Gagang

Lever

Nangani Material

Kuningan

Cara Instalasi

Centerset

Jumlah gagang

2

Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X