search Situs Panelusuran

WOWOW 3 Lubuk 4 Inch Centerset Faucet

USD39.99
Didol:
18
reviews:
0

Amazon US Amazon CA Amazon MX Instruksi Instalasi PDF

  • Gampang kanggo instalasi karo 3 bolongan 4 inch CENTERSET : Faucets jedhing siji nangani pas instalasi 4-Inch standar. Faucet klasik dilengkapi rod angkat lan stopper pop-up. Bahan kran kamar mandi tunggal: Paduan seng/Baja tahan karat; Lumahing: Rampung bebas nikel lan driji sing disikat bisa nolak karat.
  • Gampang kontrol suhu banyu : Gagang kran banyu gampang banget dipindhah munggah-mudhun. Gampang kanggo ngontrol volume banyu lan suhu banyu. Cepet, kran banyu instalasi gratis alat, ambane pemasangan maksimal 1.2 inci.
  • SANITARI NGGUNAKAN KANGGO ADDIN DRAIN: Kran jedhing nikel disapu resik teka karo perakitan saluran logam, banyu metu saka kran banyu nglelebke liwat mencet mudhun rod angkat, Nyingkiri mucking munggah tangan wisuh. Supply Lines Sold Kapisah
  • Nilai banget kanggo dhuwit: Faucet jedhing 3 bolongan wis fashion klasik desain retro. Faucet Vanity sing dipasang ing dek cocog kanggo nyewa omah, kondominium anyar, apartemen siji, omah motor, trailer perjalanan lan panggunaan kulawarga.
  • KUALITAS TINGGI DENGAN JAMINAN 5 TAHUN: ABS aerator nyimpen 50% banyu lan anti-splatter, kang bisa dijupuk mudhun langsung karo tangan kanggo ngresiki (ora perlu alat). Kartrid keramik bebas netes tahan. Hubungi kita yen ana pitakonan.

Ngirim menyang

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja

 

WOWOW 3 Lubuk 4 Inch Centerset Faucet

WOWOW 3 Lubuk 4 Inch Centerset Faucet

WOWOW 3 Lubuk 4 Inch Centerset Faucet

keran kamar mandi nikel disapu 2320700 rincian:

Nglindhungi dhuwit lan banyu menyang sampeyan: dibangun ing aoperl 1.2gpm, menehi pertandhingan sing nyaman, paling ora 20 persen banyu kurang saka sing biasa, nyimpen dhuwit tanpa fungsi sing bisa dikompromi.
Saniter kanggo nggunakake Déwan saluran kalebu: sing nandi kran banyu sing disapu resik kalebu Déwan saluran logam, banyu asalé saka klelep krenjang kanthi nutul tongkat lift, nyegah tangan sampeyan wisuh.
Kapsul keramik bebas tetes: dibangun ing kapsul keramik kedap dhuwur, muter kanthi lancar kanggo njamin pengontrol suhu banyu sing akurat lan panggunaan jangka panjang tanpa netes
Aman digunakake: kabeh bath sink perlu dilisensi, nsf61-9, lan standar bisnis gratis 1953 timah. Awak keran digawe saka logam lengkap, kuat lan awet.
Garansi urip terbatas: kita nyedhiyakake jaminan 3 taun kanggo bocor, netes, fraktur, lan ngrampungake cacat.

Kolam renang jedhing centeret wis lulus tes semprotan uyah, tegese tahan karat.
Produk kasebut ora bakal ngasilake masalah statis.
Ora ana burrs, goresan, utawa bintik ing permukaan kasebut.
Elektroplasi kanthi rampung, produk ora bakal dioksidasi.

 

specifications

SKU: 2320700 Kategori: , Tags: , , ,

Keterangan

Produsen

WOW

Bobot Item

4.47 kilogram

Ukuran Produk

5.3 x 6 x 6.7 inci

Wis Diterusake dening Pabrikan

Ora Ana

Werna

Nikel Disapu

Rampung

Sandhangan

Material

Paduan seng / Kuningan / Baja tahan karat

pola

Desain bolongan 3 bolongan 4 inci

Cara Instalasi

Dek dipasang

Dhuwur Spout

2.7 Inches

Nyambung Spout

4.2 Inches

Jinis siram

stream

Penangan / Penangan Lever

Center

Fitur khusus

Katup disk keramik NSF, campuran banyu, desain centeret 3-hole 4, gampang dipasang, 1 kontrol kontrol banyu panas lan adhem, nikel satin

Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X