search Situs Panelusuran

WOWOW 3 Sistem Pancuran Fungsi kanthi Panel Pancuran Hujan Kuningan lan Genggam lan Faucet

USD290.00
Didol:
6
reviews:
2

Sistem shower modern lan mewah iki nduweni desain modern sing sampurna, gaya mewah, sederhana lan loman, sing bisa nggawe gaya kamar mandhi modern lan mewah kanggo jedhing sampeyan. Sistem shower berkualitas tinggi iki kalebu rod shower, overhead pancuran sirah, shower tangan lan kran banyu udan, sing bisa nyedhiyakake pengalaman padusan lan wektu padusan kanthi lengkap.

Ngirim menyang

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja
  • Bahan berkualitas tinggi: digawe saka kuningan berkualitas tinggi, tahan lama, tahan tekanan tinggi, anti skala, nyandhet tuwuh bakteri, lan ora ngotorake banyu. Selang shower digawe saka stainless steel, alus lan elastis, tahan tekanan dhuwur lan bledosan, tahan korosi lan umur panjang.
  • Telung jinis endhas pancuran tangan: Pancuran mandhiri tangan duwe telung mode outlet banyu: udan, pijet, lan udan. Sampeyan bisa kanthi gampang ngalih ing antarane mode outlet banyu kanthi siji tangan.
  • Faucet mandhi air terjun termostatik: Termostat bisa njamin kontrol suhu sing tetep lan akurat. Faucet bathtub bisa dipasang ing sacedhake shower miturut syarat tartamtu ing jedhing, sing gampang digunakake ing bathtub.
  • Aksesoris lengkap: kanthi shower overhead, shower tangan lan kran bathtub, dilengkapi selang shower 150 mm lan pipa penghubung 80 mm. Elinga: Dhuwur total sistem shower yaiku 1044 mm lan ora bisa diatur.
  • Garansi 5 taun sing dipercaya: Ing WOWOW, kita bangga karo kualitas faucet jedhing, mulane instalasi gampang, bagean digawe saka bahan bermutu, lan saben pesen diwenehi kabijakan bali 90 dina. Yen sampeyan duwe pitakon babagan produk, aja bebas hubungi kita kapan wae.

Keterangan

Produsen

WOW

paket Ukuran

X x 98.6 47 8.6 cm

Bobot Item

8.68 Kilogram

gaya

modern

Rampung

Chrome

Material

Tembaga sing dilapis Chrome

Wangun

Quadratic

Fitur khusus

Panel pancuran sing kapisah

Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X