search Situs Panelusuran

WOWOW 2 Nangani Faucet Jedhing Emas sing nyebar nyebar karo got Pop-up

USD79.99
Didol:
24
reviews:
1

Amazon US

Keuntungan keran jedhing nyebar emas kanthi ringkes:

  • Faucet Basin Modern & Sederhana: Rampung lan emas bisa nggawe jedhing mulia lan elegan lan mbantu nolak korosi lan teyeng ing saben dinane.
  • 3-Hole Mount Kanthi Desain nyebar 6-14 inci: Jarak instalasi bisa diatur kanthi syarat baskom. Kartrid keramik sing nutup akeh lan ngirit banyu.
  • Gampang kanggo nggunakake: Loro gagang, 360 derajat muter desain spout dhuwur, kontrol volume lan suhu banyu kanthi gampang lan tepat. Kartrid tinta keramik sing nganggo sealing kanthi kinerja anti-netes. Lan aerator NEOPERL hemat banyu dilengkapi.
  • Gampangkanggo nginstal: Struktur sambung cepet asli gampang dipasang, lan sampeyan bisa nginstal kran banyu wastafel tanpa plumber. Ngirit biaya instalasi pipa! Paket kasebut dilengkapi saluran penyediaan banyu pop up lan cUPC sing cocog.
  • customer Service: Garansi winates lan dhukungan pelanggan 5 taun ditawakake. Ditutupi bali 90 dina. Yen sampeyan duwe pitakon, wenehana dihubungi.

 

Ngirim menyang

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja

kran banyu jedhing mas sikat

 

WOWOW Faucet Kamar Mandi Emas sing Anyar Dianyari

WIDESPREAD & DISTANCE ADJUSTABLE

      • Cocog kanggo cekungan kamar mandi 6 - 16 inci.
      • Digawe saka Kuningan premium lan dilengkapi desain modern.
      • Desain loro gagang gampang dikontrol volume lan suhu banyu
      • Menangani lurus ing desain ergonomis, ukuran sing cocog sing cocog kanggo kontrol, kepenak diuripake.
      • Permukaan emas sikat mewah mewah murah kanthi desain spout dhuwur sing unik. Pilihan sing cocog kanggo nganyari kamar mandhi.
      • Cocog karo omah kontrakan, kondo anyar, apartemen siji, omah motor, trailer perjalanan, wastafel RV, lan panggunaan kulawarga.

 

Cartridge Kuningan Khusus

        • Konstruksi Kuningan Padat
        • 8 Inci nyebar
        • 3 Lubang Dek Mount

 

Acara sing bisa dicopot Khusus

        • Aerator Neoperl berkinerja tinggi bisa nawakake aliran lancar, bisa ngirit banyu luwih saka 50%.
        • Theerator bisa dipasang, sampeyan bisa ngresiki utawa kanthi gampang.

 

 

 

 

 

Kasedhiya karo jalur Penyediaan Air Tucai

  • Selang pasokan banyu Tucai kanthi jangkoan asuransi global yuta dolar.
  • Bebas timah (kanthi isi timbal kurang saka 0.25%), cUPC dening IMPAO, NSF 61 (Efek Kesehatan Banyu Ngombe).

 

 

 

 

 

Paket kalebu

  • 1 x Spout busur dhuwur; 2 x Ngalahake
  • 1 x Y selang konektor cepet
  • Pipa banyu 2 x 50 cm cUPC;
  • 1 Set aksesoris
  • 1 x Nyedhot stopper saluran

specifications

SKU: 2320300G Kategori: , Tags: , ,

Keterangan

Produsen

WOWOW

Bobot Item

3.7 kilogram

paket Ukuran

11.69 x 10.04 x 3.11 inci

Werna

Emas Garang

Rampung

Disikat Emas

Material

Kuningan

pola

modern

Cara Instalasi

Nyebar

Jumlah Bolong

3

Dhuwur Spout

3.6 Inches

Nyambung Spout

5.1 Inches

Jumlah gagang

2

Nangani Material

Metal

Warranty Description

GARANSI 5-TAUN

Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X