search Situs Panelusuran

WOWOW Faucet Dapur Jembatan 2 Menangani Kanthi Semprotan Sisih, Faucet Dapur Pedesaan 8 Inci

(5 reviews customer)
USD197.99
Didol:
258
reviews:
5

Amazon US Amazon CA Amazon MX Instruksi Instalasi PDF

  • [Loro Ngalahake Faucet Pawon】 Fau kreteg jembatan nampilake desain 2 gagang lan dilengkapi selang pasokan (adhem & panas), sing bisa ngontrol volume banyu lan suhu kanthi tepat. Faucet puteran busur 360 ° uga sampurna kanggo sink dobel.
  • [Konstruksi Kuningan Padat】Keran pawon kreteg tugas abot digawe saka kuningan padhet premium lan bobote 7.76 Ibs. Kran sink pawon kuningan kanthi finish nikel sing disikat yaiku karat, korosi, tahan bocor, lan njamin keamanan banyu lan umur dawa.
  • [Sprayer Sisih Kuningan kanthi Selang Pull-Out】Kanthi tombol siji, sprayer sisih kuningan tekanan dhuwur bisa nyemprotake aliran banyu sing kuwat kanggo ngresiki piring lan rereget ing pojok. Selang sing kalebu bisa ditarik metu kanggo ngresiki sembarang posisi ing saubengé sink.
  • [Instalasi Gampang】Keran pawon jembatan kuningan antik minangka tambahan sing apik kanggo pawon sampeyan. Faucet pawon Vintage nerangake karo kabeh hardware perlu lan instruction pangguna, kang ndadekake instalasi luwih gampang karo 30 menit.
  • [customer Service】 8 inch kran banyu pawon seneng bali winates 90 dina lan babar pisan 5 taun. Yen ana pitakonan babagan kran jembatan kuningan, mangga hubungi kita, kita bakal seneng menehi solusi.

Ngirim menyang

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja

WOWOW 8 Inch Centerset Kran Pawon Pedesaan

 

keran dapur jembatan pedesaan kanthi sprayer samping

Keran pawon Kuningan 23115A1

Kran pawon jembatan kuningan klasik saka WOWOW nampilake desain pawon kanthi tampilan vintage. Temtunipun bakal nambah sentuhan dramatis ing dekorasi pawon. WOWOW dikenal sacara internasional kanthi desain sing kandel. Desainer WOWOW nggawe prabédan ing pasar. Sampeyan langsung sok dong mirsani iki nalika sampeyan ndeleng desain kran pawon kuningan khusus iki. Desain WOWOW mbedakake awake dhewe saka desain liyane, amarga WOWOW ora ngerti yen kran pawon jembatan nambahake khusus kanggo dekorasi pawon. Kabeh faucet pawon saka WOWOW bisa teka langsung saka majalah eksklusif babagan desain pawon sing inovatif lan mewah.

Kran pawon jembatan kuningan saka WOWOW iki nduweni desain antik khusus kanthi bentuk melengkung. Rampung nikel sing disapu uga nambah sentuhan keanggunan ing pawon sampeyan. Tata letak sing apik lan gaya klasik iki digabung kanthi harmonis ing ketukan kreteg koleksi kran sink pawon khusus WOWOW. Ora kanggo apa-apa kran pawon kreteg kuningan iki dihargai dening para pelanggan saka sak ndonya.

Grosir pawon Kuningan nganggo sisih sprayer 

Fitur paling apik saka kran pawon jembatan kuningan WOWOW yaiku penyemprot sisih. Akeh faucets pawon jembatan nawakake narik mudhun utawa narik metu spout terpadu. Spout iki biasane dumunung ing kran pawon dhewe. Nanging sprayer sisih iki dipanggonke kanthi kapisah supaya ora kompromi ing fungsi. Kaping pisanan, kanthi sprayer narik kapisah iki sampeyan bisa ngluwihi area kerja kanthi dramatis. Iki nduweni selang banyu 60 inci sing bisa nggedhekake area kerja sampeyan kanthi 30 inci. Iki utamané becik nalika pawon dilengkapi sink pawon pindho. Kapindho, sampeyan duwe spout kapisah saka kran pawon kuningan dhewe, supaya saben spout bisa nindakake tugas kapisah kanthi optimal.

Penyembur sisih bisa dioperasikake kanthi tangan siji. Selang banyu baja tahan karat bisa ditarik kanthi gampang lan ditarik kanthi otomatis menyang posisi asline. Aliran banyu bisa diuripake kanthi klik prasaja ing tombol sisih mburi, sing dipanggoni kanthi apik ing sisih mburi sisih sprayer sisih tarik. Sampeyan ora kudu nggawe maneuvers rumit supaya entuk aliran banyu sing dikepengini. Perancang WOWOW mesthi mikir babagan desain ergonomis, uga bisa menehi pengalaman paling apik sing bisa sampeyan lakoni. Sampeyan bisa milih banyu panas utawa kadhemen bisa uga saka sisih sprayer. Umume wong milih kanggo banyu adhem, nanging banyu panas uga bisa dadi pilihan. Utamane yen sampeyan nggunakake sprayer sisih iki utamane kanggo ngresiki umpamane. Nampilake semprotan sing kuwat supaya bisa ngresiki pot lan pan sing gampang.

Kren tembaga pawon pindho 

Kran pawon kreteg kuningan dhewe dirancang kanthi gagang ganda. Iki ngidini sampeyan ngontrol aliran banyu adhem lan panas kanthi gampang. Ngalahake bisa dioperasikake kanthi lancar tanpa gesekan utawa backlash. Sampeyan sok dong mirsani kualitas gagang lan mekanisme konco wong langsung. Iki mesthi digawe saka bahan kelas ndhuwur. Nalika sampeyan kerep nggunakake faucets pawon, paling kaping pirang-pirang saben dina, sampeyan mung pengin mesthekake yen pengalaman iku apik.

Saben sampeyan nggunakake kran pawon pawon. Gagal amarga bisa pegel karo kran banyu pawon saben dina, kaping pirang-pirang dina. Mung kelingan yen sampeyan salah milih milih keran pawon. Kanthi WOWOW temtunipun sampeyan bakal ngelingake pilihan apik sing digawe. Pengalaman iki ora dicenthang, lan kita bakal ngerti yen sampeyan bakal milih kanggo WOWOW maneh.

Kran banyu pawon kualitas tinggi 

Kran pawon kreteg kuningan karo sprayer sisih digawe saka kuningan padhet kanggo njamin kualitas lan daya tahan. Uga finishing kualitas dhuwur njamin kran pawon sampeyan bisa nolak noda utawa karat. Sing mesthi bakal dadi sampah nalika sampeyan milih kran pawon sing ora duwe standar kualitas sing padha. WOWOW ngluwihi kabeh standar industri lan ngluwihi kabeh merek A.

Saliyane kran pawon kreteg kuningan digawe saka kuningan padhet, kran sink pawon vintage sing apik banget iki uga kalebu sistem kartrid disk keramik sing apik banget. Sistem iki njamin kinerja ndhuwur kran pawon kuningan sampeyan. Kualitas kudu dadi fitur utama kran pawon jembatan, amarga kekurangan kualitas bisa nyebabake gangguan lan gangguan. Sing kudu tansah dicegah, amarga ora perlu tuku faucets pawon kanthi kualitas sing luwih murah. WOWOW mbuktekake manawa sampeyan bisa entuk kualitas paling apik kanthi rega terjangkau. Ora kanggo apa-apa WOWOW dikenal sacara global kanggo nawakake nilai paling apik kanggo dhuwit babagan faucets pawon.

Layanan pelanggan banget 

Saben customer WOWOW diwenehi paling maksimal. Ora mung saben kran banyu pawon dilengkapi kit instalasi lengkap. Kanthi cara iki, sampeyan bisa nginstal kran banyu pawon kanthi gampang, tanpa nggunakake piranti tambahan. Coba uga babagan sarung tangan instalasi khusus supaya pengalaman instalasi apik banget. Kajaba iku, WOWOW nambani para pelanggan minangka raja, supaya bisa bali saben wektu liyane sajrone urip keran. Ora apa-apa WOWOW wis akeh pelanggan global sing bali lan setya karo merek iki. Iki uga digayuh karo layanan pelanggan sing apik.

Kanggo nggarisake nilai dhuwit sing diwenehake, WOWOW ora wedi menehi garansi 5 taun. Umume pemasok, sanajan merek A, mung menehi garansi 1 taun. Yen kran pawon sampeyan bakal rusak ing taun kapindho, iki mung dadi risiko sampeyan dhewe. Lan sampeyan kudu tuku kran pawon kreteg anyar maneh. Ing WOWOW, kita ora nemokake pameran iki, amarga kran pawon sing berkualitas kudu paling sethithik 5 taun. Pramila WOWOW menehi wektu garansi sing ora repot sajrone ora kurang saka 5 taun. WOWOW yakin babagan kran pawon kuningan, sing nawakake layanan bali 90 dina uga. Sampeyan entuk dhuwit maneh, mbalekaken lengkap, nalika sampeyan ora bakal kesengsem karo regane dhuwit sing sampeyan entuk karo kran pawon kuningan WOWOW. Jaminan dhuwit bali iki mbuktekake kapercayan kita ing kran pawon kuningan!

Keuntungan faucet pawon kuningan kanthi ringkes:

• Menehi faktor wow kanggo pawon apa wae

• Pisahake sisih semprot sprayer

• Nikel diobong kanthi elegan

• Digawe saka bahan tembaga sing berkualitas tinggi

• Gampang di resiki lan gampang dijaga

• garansi 5 taun

specifications

SKU: 23115A1 Kategori: , Tags: , ,

Keterangan

Rampung

Nikel Disapu

Produsen

WOW

Bobot Item

7.58 kilogram

paket Ukuran

19.25 x 13.75 x 2.9 inci

gaya

Kanthi sprayer sisih

Material

Kuningan

Cara Instalasi

Centerset

Penangan / Penangan Lever

Kiri lan Kanan

Jumlah gagang

2

Nangani Material

Kuningan

Plug Profil

Gunung dek

  1. B *** s2021.03.05
    US

    Aku tuku iki amarga aku wis nyuwil nalika aku kenek karo sajian asu (kran banyu ateges plastik). Toko hardware ora duwe sing dakkarepake, mula aku tuku sing apik. Nalika mulih, aku mikir mriksa Amazon lan nemokake barang sing dikarepake kanthi rega sing apik. Aku wis rong dina. Bentenipun ing bobot piyambak dibandhingake siji aku tuku iku apik tenan. Aku felt reassured iku ora plastik. Apik banget lan kerjane apik banget, mula aku seneng banget. Malah tukang ledeng sing nginstal kasebut ujar manawa apik banget!

  2. C *** t2021.04.18
    US

    Saka menit aku mbukak kothak aku kesengsem. Faucet kuningan padat kanthi tombol push sprayer apik tenan. Nalika kanca-kanca teka aku nuduhake kran Wowwow anyar. Faucets kothak nyimpen plastik dilapisi kanggo dhuwit luwih akeh. Sprayer nduweni pola semprotan sing apik kanthi tekanan. Jeneng merek yaiku hoohaa.

  3. W *** h2021.10.19
    US

    Iki kran banyu gedhe tugas abot banget aliran banyu gedhe njupuk kurang saka telung puluh menit kanggo nginstal. Ayo karo kabeh sing perlu kanggo nginstal bojoku banget pleased karo kabeh bagean kuningan kanggo kalebu perkakas

  4. B *** s2021.12.19
    CA

    gaya kok kita tuku lan ora nguciwani.
    Minyak ma bronze sampurna ing sink farm kita.
    nginstal gampang lan kabeh bagean ana.
    bakal menehi saran lan tuku maneh.

  5. M *** l2022.03.01
    US

    Tuku kran banyu anyarku pancen apik tenan !! Iku ndhuwur lan ngluwihi sandi pangarepan. Aku felt manteb ing ati karo tuku, Nanging, aku mung ngluwihi wareg. Iku kabeh lan liya-liyane sing diiklanake, sanajan kemasan sing alus lan ati-ati pancen apik banget.
    Matur nuwun kanthi sanget kanggo produk kualitas dhuwur sing bakal tahan suwe. Bakal dadi tambahan sing apik kanggo sink peternakan sing mentas dipasang !! Bungah wis kabeh sijine bebarengan lan ngadeg maneh lan mesem.
    Bakal menehi saran.

Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X