search Situs Panelusuran

WOWOW Faucet Dapur Jembatan 2 Menangani Kanthi Semprotan Sisih, Faucet Dapur Pedesaan 8 Inci

USD145.99
Didol:
33
reviews:
0

Amazon US

Digawe saka tembaga sing solid, kraneka klelep pawon sing apik banget kalebu sistem kartrij disk keramik sing disedhiyakake ing 4 finansial tahan lama.
Kajaba iku, ngemot sprayer sisih kuningan kanggo daya reresik tambahan lan kauntungan. Sandhangan lever sing wani lan ngombe geometri nyedhiyakake sentuhan pungkasan menyang kranate pawon sing ora abadi.

23115A1 instalasi-pandhuan

Ngirim menyang

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja

keran dapur jembatan pedesaan kanthi sprayer samping keran dapur jembatan pedesaan kanthi sprayer sampingkeran dapur jembatan pedesaan kanthi sprayer samping keran dapur jembatan pedesaan kanthi sprayer samping

Keran pawon Kuningan 23115A1

Kolam pawon Kuningan klasik saka WOWOW duwe desain pawon kanthi tampilan vintaj. Mesthi bakal nambah sentuhan dramatis kanggo dekorasi pawon sampeyan. WOWOW dikenal kanthi internasional kanggo desain kandel dheweke. Desainer WOWOW nggawe bedane ing pasar. Sampeyan langsung weruh iki nalika sampeyan ndeleng desain keran pawon khusus. Desain WOWOW mbedakake awake dhewe saka desain liyane, amarga WOWOW ngerti yen ora ana keran pawon nambah sing khusus kanggo dekorasi pawon. Kabeh keran WOWOW pawon bisa langsung teka saka majalah eksklusif babagan desain pawon sing inovatif lan mewah.

Klambi tembaga WOWOW iki nduwe desain antik khusus kanthi bentuk sudhut mlengkung. Rampung nikel sing disikat nambah sentuhan keanggunan uga pawon sampeyan. Tata letak apik lan gaya klasik kasebut kanthi rukun dadi siji ing jembatan iki saka koleksi kran banyu klelep khusus saka WOWOW. Ora ana apa-apa kran banyu pawon iki dihargai para pelanggan saka kabeh ndonya.

Grosir pawon Kuningan nganggo sisih sprayer 

Fitur paling apik saka klambi tembaga WOWOW yaiku panyemprot sisih. Akeh kran banyu pawon nawakake tarik mudhun utawa narik spout. Spout iki biasane dipasang ing kran pawon dhewe. Nanging, sprayer sisih iki dipanggonake kanthi kapisah supaya ora bisa kompromi kanthi fungsi. Kaping pisanan, kanthi nggunakake sprayer tarik kapisah sampeyan bisa luwih nggayuh wilayah kerja sampeyan kanthi dramatis. Nampilake selang banyu 60 inci sing bisa nggedhekake wilayah sampeyan kanthi 30 inci. Iki cocog banget yen pawon sampeyan dilengkapi klelep pawon dobel. Kaping pindho, sampeyan duwe spout kapisah keran kuningan dhewe, saéngga saben spout bisa nindakake tugas sing kapisah kanthi optimal.

Penyembur sisih bisa dioperasikake kanthi tangan siji. Selang banyu baja tahan karat bisa ditarik kanthi gampang lan ditarik kanthi otomatis menyang posisi asline. Aliran banyu bisa diuripake kanthi klik prasaja ing tombol sisih mburi, sing dipanggoni kanthi apik ing sisih mburi sisih sprayer sisih tarik. Sampeyan ora kudu nggawe maneuvers rumit supaya entuk aliran banyu sing dikepengini. Perancang WOWOW mesthi mikir babagan desain ergonomis, uga bisa menehi pengalaman paling apik sing bisa sampeyan lakoni. Sampeyan bisa milih banyu panas utawa kadhemen bisa uga saka sisih sprayer. Umume wong milih kanggo banyu adhem, nanging banyu panas uga bisa dadi pilihan. Utamane yen sampeyan nggunakake sprayer sisih iki utamane kanggo ngresiki umpamane. Nampilake semprotan sing kuwat supaya bisa ngresiki pot lan pan sing gampang.

Kren tembaga pawon pindho 

Potongan pawon tembaga dhewe dirancang nganggo gagang kaping pindho. Iki ngidini sampeyan ngontrol banyu kadhemen lan panas kanthi gampang. Ngalahake bisa dioperasi kanthi lancar tanpa ana gesekan utawa mundur. Sampeyan ndeleng kualitas kendali lan mekanisme sing ana ing mburi. Iki mesthi digawe saka bahan kelas ndhuwur. Nalika sampeyan nggunakake kreta pawon asring, paling ora kaping pirang-pirang dina, sampeyan mung pengin manawa pengalaman sampeyan apike.

Saben sampeyan nggunakake kran pawon pawon. Gagal amarga bisa pegel karo kran banyu pawon saben dina, kaping pirang-pirang dina. Mung kelingan yen sampeyan salah milih milih keran pawon. Kanthi WOWOW temtunipun sampeyan bakal ngelingake pilihan apik sing digawe. Pengalaman iki ora dicenthang, lan kita bakal ngerti yen sampeyan bakal milih kanggo WOWOW maneh.

Kran banyu pawon kualitas tinggi 

Faucet pawon kuningan kanthi sprayer sisih digawe saka kuningan padat kanggo njaga kualitas lan daya tahan. Uga pagawean berkualitas tinggi njamin yen faucet pawon sampeyan bisa nolak noda utawa karat. Mesthi bakal dadi sampah yen sampeyan milih faucet pawon sing ora duwe standar kualitas sing padha. WOWOW ngluwihi kabeh standar industri lan ngetrapake meh kabeh merek A.

Saliyane rong kranjang tembaga digawe saka tembaga sing padhet, kraneka kleleban pawon vintaj apik uga kalebu sistem kartrij disk keramik sing apik banget. Sistem iki njamin kinerja kranjang tembaga ing ndhuwur umur. Kualitas kudu dadi fitur utama keran pawon, amarga kurang kualitas bisa uga nyebabake gangguan lan keganggu. Iki kudu bisa nyegah, amarga ora tuku keran pawon sing kurang kualitas. WOWOW mbuktekake manawa sampeyan bisa ndarbeni kualitas paling apik kanthi rega terjangkau. Ora apa-apa WOWOW dikenal kanthi global kanggo menehi nilai paling apik babagan dhuwit keran pawon.

Layanan pelanggan banget 

Saben customer WOWOW diwenehi paling maksimal. Ora mung saben kran banyu pawon dilengkapi kit instalasi lengkap. Kanthi cara iki, sampeyan bisa nginstal kran banyu pawon kanthi gampang, tanpa nggunakake piranti tambahan. Coba uga babagan sarung tangan instalasi khusus supaya pengalaman instalasi apik banget. Kajaba iku, WOWOW nambani para pelanggan minangka raja, supaya bisa bali saben wektu liyane sajrone urip keran. Ora apa-apa WOWOW wis akeh pelanggan global sing bali lan setya karo merek iki. Iki uga digayuh karo layanan pelanggan sing apik.

Kanggo nggarisake regane dhuwit sing diwenehake, WOWOW ora wedi menehi wektu garansi 5 taun. Umume pemasok, uga merek A, mung menehi garansi 1 taun. Yen kran dapur sampeyan bakal rusak ing taun kapindho, sampeyan bakal dadi risikone dhewe. Lan sampeyan kudu tuku kran dapur anyar maneh. Ing WOWOW, kita ora nemokake pameran iki, amarga faucet pawon sing paling sithik kudu suwene 5 taun. Pramila WOWOW menehi periode garansi tanpa repot iki paling kurang saka 5 taun. WOWOW yakin babagan faucet dapur kuningan, uga menehi layanan bali 90 dina. Sampeyan bisa entuk dhuwit, mbalekake, yen sampeyan ora bakal kesengsem karo regane dhuwit sing dipikolehi karo faucet pawon kuningan WOWOW. Garansi dhuwit bali iki mbuktekake kapercayan ing faucet pawon kuningan!

Keuntungan faucet pawon kuningan kanthi ringkes:

• Menehi faktor wow kanggo pawon apa wae

• Pisahake sisih semprot sprayer

• Nikel diobong kanthi elegan

• Digawe saka bahan tembaga sing berkualitas tinggi

• Gampang di resiki lan gampang dijaga

• garansi 5 taun

specifications

SKU: 23115A1 Kategori: , Tags: , ,

Keterangan

Rampung

Nikel Disapu

Produsen

WOW

Bobot Item

7.58 kilogram

paket Ukuran

19.25 x 13.75 x 2.9 inci

gaya

Kanthi sprayer sisih

Material

Kuningan

Cara Instalasi

Centerset

Penangan / Penangan Lever

Kiri lan Kanan

Jumlah gagang

2

Nangani Material

Kuningan

Plug Profil

Gunung dek

Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X