search Situs Panelusuran

WOWOW 2 Nangani 8 inch Faucet Wastafes Kamar Mandi kanthi Keran Pop Up Drain Matte Baskom Mixer

USD69.99
Didol:
0
reviews:
0

Amazon US

Kaluwihan keran sink jedhing sing nyebar kanthi ringkes:

  • FAUCET VANITAS PREMIUM- Awak utama lan konektor faucet ireng digawe saka kuningan padat, tugas abot lan awet. Déwan sing cocog Déwan pembuangan pop-up lan selang pasokan sing disetujoni cUPC kalebu.
  • TEKNOLOGI CONNET CEPAT KREATIF- Konstruksi selang sambung bentuk "Y" sing unik gampang dipasang lan ngirit biaya pipa.
  • Matte BLACK FINISH- Tombol rendah ing finish ireng murni, desain spout dhuwur sing unik kanggo nggawe gaya dekorasi kamar mandi modern. WOWOW nambahake lapisan glasera segel ing permukaan ireng sing bisa nolak tarnish lan korosi saka panggunaan saben dinane.
  • 360 FAUCET SWIVEL SWASEL- Ganda, desain 3 potong luwih gampang kanggo ngontrol suhu banyu. Pemasangan 3-bolongan kanthi desain nyebar 8-inch, jarak kasebut bisa disetel miturut sarat sing sejatine.
  • WARANTI DHUKUNGAN PELANGGAN - Garansi 5 taun lan dhukungan pelanggan ditawakake. Ditutupi bali 90 dina. Yen sampeyan duwe pitakon, wenehana dihubungi.

Ngirim menyang

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja

Wowow

kran wastafel jedhing nyebar

Matte Black, klasik abadi, lan tren sing ora nate ilang. Kanggo artikel kluwarga, ireng mesthi tingkat dhuwur lan stabil. Amarga popularitas gaya minimalis, mula ireng dadi dhampar warna klasik. Faucet WOWOW, mbantu sampeyan nggawe urip anyar…

Faucet tugas abot

● Awak kran digawe saka kuningan lan tembaga padat

● Bahan bermutu kasebut njamin ketahanan faucet

 

 

 

 

 

 

Nyambung Desain Cepet

● Kreatif asli kanthi cepet nyambungake konstruksi

● Gampang dipasang dhewe tanpa plumber

 

 

 

 

 

 

Aerator sing bisa dicopot

● Nooper ABS Neoperl

● Reresik luwih trep

● Bisa dicopot kanggo diresiki tanpa alat

 

 

 

 

 

Faucet Kualitas Premium

● CUPC certified

● Selang banyu 3/8 inci Standar AS

● NSF 61 (Efek Kesehatan Banyu Ngombe)

● Nglindhungi kesehatan sampeyan lan kulawarga

 

 

 

 

Kasedhiya kanthi saluran warna sing padha

● Dianyari Pop up Drain Stopper kanthi bolongan kebanjiran

● Luwih gampang dipasang tinimbang saluran rod angkat tradisional

 

 

 

 

 

 

Apa ing tas

● 1 x kran wastafel jedhing ireng

● 1 Setel aksesoris; 1 x pop up saluran ireng; 1 x Y bentuk sambung cepet

● 2x 60 cm selang banyu CUPC

specifications

SKU: 2320500B Kategori: , Tags: ,

Keterangan

Brand

WOW

Bobot Item

3.68 kilogram

paket Ukuran

11.14 x 10.2 x 3.23 inci

Material

Kuningan

Werna

Matte Black

Jinis Rampung

Matte Black

Jinis Gagang

Lever

Nangani Material

seng

Cara Instalasi

Pegunungan Dek nyebar

Jumlah gagang

2

Jumlah Bolong

3

Warranty Description

Garansi 5 taun

Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X