search Situs Panelusuran

Putih Dhuwur Basin Mixer Tutul

USD79.99
Didol:
0
reviews:
0
  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja

1. Ngadopsi teknologi lukisan semprotan canggih mobil: nganggo teknologi lukisan semprotan majeng mobil, adhesi apik, lan permukaan cet ora gampang dicopot. Lumahing produk tahan gores, tahan korosi, gampang diresiki, lan alus kaya anyar.
2. casting kuningan ramah lingkungan: selaras karo standar isi timbal, kompak tanpa trachoma, penetrasi tahan bledosan
3. gagang ergonomis: gagang cocog karo ergonomis, genggeman nyaman, lan saklar kasebut lancar lan gratis
4.30 DAYS JAMINAN PEMBALIKAN LAN WULANG Winates :Kita ngadeg ing mburi produk, kabeh faucet pawon didhukung karo garansi winates 3 taun, 30 DAYS Return bali lan jaminan dhuwit bali. yen ana pitakon, wenehana dihubungi, kita seneng banget menehi solusi sing tepat wektu

specifications

SKU: 99120501LW Kategori: , Tags: , ,

Keterangan

bobot1.55 kg
dimensi43 × 28 × 8 cm
Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X