search Situs Panelusuran

Wall Mounted Faucet Kamar Mandi Ireng

USD109.99
Didol:
0
reviews:
0

Ngirim menyang

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja

1. faucet sing didhelikake :adhem lan panas wis dipasang ing kran cekungan tembok, papan sing apik lan gampang
2. Kesederhanaan Skandinavia : saben baris netepi standar estetika modern, sederhana nanging apik gayane
3. gagang ergonomis: gagang cocog karo ergonomis, genggeman nyaman, lan saklar kasebut lancar lan gratis
4. Dilengkapi karo selang bukti bledosan: struktur non-rajutan sing unik bisa nyegah gangguan lan netes sing disebabake amarga narik, dadi luwih stabil lan awet.
5. spons awak sing abot: kemasan sing luwih cocog, tampilan sing apik gayane lan ayu, ora gampang dipecat, nyuda risiko transportasi
6.30 DAYS JAMINAN PEMBALIKAN LAN WULANG Winates :Kita ngadeg ing mburi produk, kabeh faucet pawon didhukung karo garansi winates 3 taun, 30 DAYS Return bali lan jaminan dhuwit bali. yen ana pitakon, wenehana dihubungi, kita seneng banget menehi solusi sing tepat wektu

Keterangan

bobot2.65 kg
dimensi26 × 21 × 13 cm
Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X